2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@larendeli Sanırım kaymakam adaylığı sınavının en surpriz sonucuyla karsilasacagiz...
-
İyiden iyiye heyecanlandık:)
Last 7 days -
@rhadamanthus sorular açıklanır, sınav açıklama tarihi belli olur bu sefer de bu konular bitmez nedir bu kaymakam adaylarının ÖSYM den çektikleri..
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İHTİMALLER
1-70 barajı kaldırılabilir
2-önceden 1 net 1 puan planlanmış olsa da bu sistem değiştirilebilirNot: bu konuda daha bir şey yazmak istemiyorum sonra trollükle filan suçlarlar
dediğim gibi 400 kişi çağıracaklarsa
-
@larendeli Sanırım bu sınavdan sonra onumuzdeki ilanlarda daha acik bir sekilde puanlama sistemini aciklayacaklar...Baya başları ağrıdı bu dönemde zira
-
@can-mavi Aynen 70 barajini dusurmeyip 70 ustu 400 den az kac kisi varsa onlari da cagirabilirler..Bu ihtimal daha olası gibi geldi Hocam..Ancak insallah boyle bir durumda baraji dusururler.
-
@can-mavi 70 net üstü 400 kişi vardır diye düşünüyorum ben abi, senin düşüncen hangi yönde?
-
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi 70 net üstü 400 kişi vardır diye düşünüyorum ben abi, senin düşüncen hangi yönde?
70 üstü 400 kişi olmadığı yönünde
-
@can-mavi eyvallah abi.
-
Şu listeyi tekrar paylaşır mısınız arkadaşlar
-
@can-mavi Gün geçmiyor ki bi bomba haberle uyanmayalim. En bomba haber seninki oldu valla resmen şaşırdık. Ben sana demiştim 71.5 net ile mulakattasın diye Bence baraji düşürürler çünkü 70 net üstü 400 kişi yoksa ve diyelim 330-350 kişi varsa arada kaynayan fetocular olabilir bunları ayıklamak için skalayi geniş tutabilirler tıpkı adli hakimlik mülakatinda olduğu gibi...
-
@can-mavi Ya da 2. formül katsayısı uygulaması yapacaklar 400 kişilik kontenjani tamamlamak için bu sayede 450 kişi civarı mülakata cagrilabilir.
-
@city-of-justice eğer 400 kişi çağırmayı düşünürlerse bir şeyler düşünürler gibime geliyor
-
Adli hakimlikte olduğu gibi barajın düşürülmemesi taraftarıyım. (Sırf bu yüzden mülakata kalamayacak olsam bile) İşimize gelince liyakat liyakat, işimize gelmeyince bana da mülakat bana da mükakat.
-
@can-mavi sonuç da aynı dediğim noktaya geliyor kardeşim aynı bilgilere sahibiz şu an
-
Sıralama sınavında standart sapma olmaması bana çok garip geliyor. Bu ziraat sınavında da sapmasızdı puanlar. Sıralama da açıklanmadı ziraatin sınavında. Sapma olmazsa sıralama nasıl sağlanır anlamadım. Diyelim ki en yüksek doğru sayısı 80 olsun 80 doğru yapan 50 kişi olsun. Standart sapma olmadan bu kişileri sıralamak nasıl mümkün olacak? Hepsi birden birinci mi olacak? Yoksa sıralamaya sokulmadan 400'den mi düşülecek? Sapma yokken 400. sırayı paylaşan sayısı sapma varkenki duruma göre daha çok olmayacak mı? Sapma olmaması büyük problem olur hakikaten.
-
@eşref-i-mahlukat Aynı şeyleri düşünüyorum ben de taraftar değilim yazık olur yani gerçekten ben de dahil olmak (72.75 netim var) üzere emek verenlere. Ancak Bakanlık böyle bir tasarrufta bulunabilir inşallah bulunmaz...
-
@can-mavi Nasıl yani?
-
@eşref-i-mahlukat 70 net üstü kaç kişi kaldiysa mülakata cagrilsin. sonuçta bu bir bilek güreşiydi en az 70 net yapan haketmistir yani. Ben de hep diyordum zaten en fazla 70.5 nette kalacak diye