2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@refik-soydam sınav başvuru formunda alınacak kişinin 4 katı kadar aday mülakata kalacak deniliyor muydu?
Daha daha önceki kaymakamlık sınavlarında alimin 4 katınin mülakata çağrılmadigi oldu mu?? -
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam sınav başvuru formunda alınacak kişinin 4 katı kadar aday mülakata kalacak deniliyor muydu?
Daha daha önceki kaymakamlık sınavlarında alimin 4 katınin mülakata çağrılmadigi oldu mu??Devlet gelenekleriyle yaşar. Bence herşey ortada ama biz (teşbihte hata olmaz) fantezileri arıyoruz.
-
@çölkaplanı 70 puanı geçen 400 kişi
-
Standart sapma her sorunun farklı agirlikta puan olması demek değil mi? 2014 sınav ilanın da diyorki her soru aynı puana sahiptir. Doğru yanlışi etkilemez. 2018 sınav ilanın da böyle bir şey yok. Demekki her soru aynı puana sahip değil. Olsa zaten derdi ki: 4 yanlış bir doğru eksiktir. Ve her net eşit puana sahiptir. Açık ve net değil mi. Her sorunun aynı puan olma durumu yok bence. Ve klavuza göre.
-
@çölkaplanı 70 puan sorunsalından ılk defa söz ediliyor ve 70 puan sorunsalı YASAL engel...
-
O yüzden 400. Kişi 68 net yapıp 401. Kişi 70 net yapabilir.
-
@can-mavi tamam zaten demişler zaten 400 kişi diye. Puan = değildir net olmadığı fikri ortada zaten.
-
@çölkaplanı bu konuda hemfikiriz
-
@refik-soydam zaten her sınavında adamlar 70 üstü istiyoruz diyor 70 altında puan alan karşıma gelmesin diyorlar. Bi şekilde 400 e tamamlayip mülakata 400 kişinin çağrılcagi kanaatindeyim.
-
@modesteptt bu uygulamada ösym ilk itirazı ben yazarım ve götürülecek yanlış soru en düşük puan getiiren olsun... hangi yanlışımı götürdünüz:) sorma hakkı doğar herkesin..
-
@çölkaplanı ben de tam bunu diyorum Bİ şekilde edilecek mi buna odaklanalım diyorum?
-
@refik-soydam aynen öyle valla. Bu durumda ss yok ama bisekilde farklı bir puanlama modeliyle neti puanlara donusturup 400 kişiyi cagiracaklar
-
@refik-soydam edilecek zaten adamlar başvuru kılavuzunda demiş 70 ı geçen 400 kışı diye yani 400 uygun tamamlayacaklar
Bu da tek bir yolla olur benim bildiğim o da şu
100 u En yüksek net yapana böl çıkan katsayı ile diğer neler çarpılcak. Puan ortaya cikacak.
Yani 1. Kişi 100 puan alacak. -
@çölkaplanı kılavuzun dili okadar lastik gibi ki:) nere çeksen gidiyor maşallah:): ama soru bazlı sapma olmadığı hatta bölüm bazlı sapma olmadına artık yuzde yuz eminiz...
-
@refik-soydam nasıl ilk defa. Eskiden öss vardı orda da 4 de bir uygulama vardı. Standart sapma da vardı. Öss diyorum çünkü benim dönemim de öyleydi.. mutlaka belli bir model şeklinde hesaplama yapilir
-
@modesteptt ama orda belli bir alt limiti geçme mevzusu yoktu
-
@modesteptt ama ÇOK ÇOK ÖNEMLİ br fark var... bu şekilde uygulama edilecekse ösym kılavuza hesaplama fomülünü koyardı.. ki dikkat et hepsine koymuştur... (yanlışın doğruyu götürdüğü sapmalı her sınavda formül olması şarttır... bunu koymadan uyguladığı tek sınav varsa ben bu işten pek anlamıyorum demekki..)
-
@çölkaplanı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@refik-soydam edilecek zaten adamlar başvuru kılavuzunda demiş 70 ı geçen 400 kışı diye yani 400 uygun tamamlayacaklar
Bu da tek bir yolla olur benim bildiğim o da şu
100 u En yüksek net yapana böl çıkan katsayı ile diğer neler çarpılcak. Puan ortaya cikacak.
Yani 1. Kişi 100 puan alacak.kılavuzda bu uygulamaya engel tek yargı yok.. ama istenirse uygulanır...allahdan çok az kaldı:)
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
75 net üstü rahat 72-75 ümitli ve umutlu olsun. 69-71 neti olan içinde ne olur bu sefer bir sürpriz olsun.
Bize bir sürpriz yapar mı dersiniz
-
@ofa valla benim tam 70 netim var
28 gk
42 alan
Alan kötü olduğu için benim liste dışı kalmam kesin yani alan kötü olduğu için.