2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Bu sene mezun oldum bu ilk girişimde üstelik nasipse seneye artık
-
Niye bu kadar yüzeysel bir kılavuz hazırlanır anlamam ben böyle bir kılavuz hazırlamış olsaydım niyetim kazanmasını istediğim kişileri lehine esnetmek olurdu herhalde :))))
-
@çölkaplanı gkgy ve alan ayrımı yok 70 net 70 nettir kısa ve net yani :))
-
@ofa aman bu kapıyı aralamayalım:d ki 1 haftadan uzun sürer bu konu:D
-
@refik-soydam pardon hocam yazılı düşündüm biran :)) haklısınız girersek 1 hafta zor keser bizi
-
@dlkaptan dostum seni tuik başkanı atadım ben yarın gel başla
-
@refik-soydam hocam düşünsenize listeler yayınlanıyor ve 400 kişi popüler bir siyasetçinin yeğeni falan oluyor bir ay bile sürer o zaman :))
-
@ofa çok net konuştun ya ÖSYM bile bu kadar net olmadı.
ÖSYM , tribündeki seyirci rahatlığıyla umursamazca top oynayan futbolcuya benzer. Sınav boyunca boyuna çirkin söz yer -
@ofa ösym lıstesı olmaz ama nıhai kısım:D neden olmasın:)
-
@refik-soydam bilemiyorum geçmiş sınavları ama bu sınavda oyle olacak bence.
-
@modesteptt umarım bence dediğiniz doğru çıkar hocam...
-
@refik-soydam bence 70 net 70 puan olsa daha iyi değilmi mulakat kisi sayısı artar. Aynı neti yapanlar mülakata girer. Evet belki bazı zor sorular vardı ama böylesi daha adil olur.
Bu temenni yi yaparken 70 altın da ki arkadaş lar kızmasın zaten 71 72 altı olmaz inancına sahip olduğum için söylüyorum.kendim içinde ümitli degilim. -
hocam içimde nedense hiç endişe yok sanki sınav sonuçları açıklanınca her zamanki gibi hesaplanacak hissediyorum ösym de duyuru yayınlayıp ne sanmıştınız tabiki 100 e tamamlayacaktık diyecek gibi :))
-
@çölkaplanı benzetmeye 1000 like :)))
-
@modesteptt neyin adil olacağını bilemeyiz hocam, korkarım ki bu kavram bile kişiden kişiye değişmeye başladı.... sadece belirlenmiş kurallar çerçevesinde en iyi eden 400 kişi belirlensin temennisinden öte sözüm bu konu da yok hocam...
-
@refik-soydam niye bilemeyelim. Adil olan herkesin emeğinin karşılığını alması. Sistem yada torpil olmaması. Sadece liyakat sahibi olanların hak ettiği yeri alması.
-
kaymakamlık sınavında liyakat ehliyet var mı ki kuşlar güler
-
@çölkaplanı ÖSYM amca öle mi dedi
-
@modesteptt ösym kısmında zerre hak yenileceğine inanmam.. ama optik işaretleri dışında etkenin değerlendirmeye tabi olduğu yerde.. ben sussam daha iyi olur:)........
-
@esnaf61 evet