2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@keops ösym yapılan protokole uymak zorunda bunu biliyorum sadece... prpotokolde yazmanı yorumlayacaksa bakanlık olurunu da almak zorunda...
-
@refik-soydam burada bir arkadaş da dedi şikayetler falan bimere yaptılarsa yazık bu kişilerin mülakatta iş rast gidermi o da muallak
-
@keops yani protokol hazırlandığında iki tarafta nasıl sonuçlanacağını biliyordur.. bundan farklı şey uygulandı ise ve karşı tarafın oluru alınmadı ise sıkıntı olurdu... ama bana göre, bu oluru ösym isteseydi ben şahsi olarak verirdim..
-
@gss15 şikayetler dikkate alınır mı o da sır
-
@gss15 bimer kalmadı artık:) cimerden devam:).... ve hakkını arayana kimse kötü gözle bakmaz hocam, bu konu da içiniz rahat olsun.. yasal zeminde hak aramak herkesin kabul edebileceği bişey... zati mülakattaki aslı sorunda bu değil:) ne olduğunu herkes biliyordur herhalde:D
-
@gss15 bence o arkadaşların düşüncesi ne biliyomusun matematiksel olarak 372 kişi mülakata girersek şansımız artacak halbuki bu iş öyle birşey deil eğer olacak gücün varsa 1000 kişilik mulakattada alır yürürsün gücün yoksa 200 kişi mülakata gir nafile amatörlük böyle bişey olsa gerek şikâyetçi arkadaşların mülakattan sonra tekrar yorumlarini alalım veryansina bakın o zaman siz beni almadılar falan yazık.
-
böyle kimse kalmadı biz de babamızın malı gibi kullanıyoruz forumu:)... ve kimse rahatsız olmuyor ilginç:) kimse yok buralarda artık... beyin ölümü gerçekleşti ve bizde FİŞİNİ ÇEKSEK Mİ buranın:D
-
@refik-soydam doğru diyosun bi biz varız galiba hocam senin puan kaçtı bu arada
-
@refik-soydam cimer evet dil alışkanlığı tl YTL olayı gibi
Şikayet 70 altı gelemesin di galiba zaten ösym buna uygun işlem yapacakmış burdan anladığıma göre bunu şikayet etmek nasıl bir hak arama ?Ayrıca herkesin bildiği nedir ben Bilmiyom
-
@keops tam beklediğim gibi geldi hocam hiç sapma olmadı...
-
@keops evet 30 / 40 kişiden doğruysa eğer korkmuşlar
-
@gss15 pardon ben ters anladım.. böyle bir hak arama olmaz.... bunu yapanlar varsa çok buyuk sıkıntı... şahsen kendileri adı çok üzüldüm ve böyle adaylarla gireceksem mülakata üzülürüm:(.. böyle bir adım adaya yakışmaz.. bence.. son derece yanlış.. idarenin resmi sonucunu açıklamadan söz beyanında istekte bulunmaz aday sıfatına yakışmaz..
-
@gss15 dostlar zaten ciner konusu olmasa bakanlık 400 e tamamlar mulakatta almiycaksaksada o 28 arkadaştan bir kişiyi dahi almaz ama toplum olarak başkalarının başarısız olmasından haz eden insanlar olduğumuz için bu duruma şaşmamalıyız bence arkadaş nasıl bi toplum olduk biz nereye gidiyoruz belli değil.
-
@refik-soydam mülakat da aslı sıkıntı dediğiniz mesele nedir herkesin bildiği
-
@gss15 türkiyenın gerçeği referans:D
-
@refik-soydam evet o zaten gerçek ben 400 e doldurma anlamında dediniz sandım pardon ok
-
Eyvah eyvah hadi biz kaznamadık tamam hafif şokla attık birşekilde . Ya bu mülakata kalanlar bir sevinçle tekrar hazırlanma masraf ve büyük umutla çıkıyor ve yine stresli bir sonuç bekleme telaşı . Referansın yok almıyoruz yallah bu hiç adaletli değil inanın değil. Yazıktır günahtır haktır bu insanlara ettikleri çektikleri cefa ve strese onlar bizden iki misli üzülecek ! Çok üzülüyorum şu referans işine fakat 100 kişininde hepsinin mi referansı olur oda muamma ki sanmıyorum içlerinden referansı olmayanlarında kabul edildiğini umıyorum ki buda benim iyi niyetim herhalde ama Allah olmasını istiyor ise oradakilerin ağzı dili bağlanır olacak ise muhakkak birşekilde olur siz inancınızı yitirmeyin iyi olun kalbinizi temiz tutun şu dünyada yanlız iyiler kazanır sonuç kötü olsada daha iyisi onu bulur ! Allah yar ve yardımcınız olsun
-
Optik yayınlanırken sınav kağıdımız da yayınlanıyor mu arkadaşlar ?
-
@olursaekime isaretlediginiz optik ve ais sorulari yayimladigi gibi sorular ve cevaplariniz yayimlaniyor hocam. Mesela 1.soruya tikliyorsunuz soru ve dogru cevabi ve sizin verdiginiz cevabi gosteriyor asagida da optik taratilmis oradan verdiginiz cevap mi kontrol ediyorsunuz
-
https:/ /www.memurlar.net/haber/778850/kaymakam-adayligi-sinavinda-standart-sapma-suprizi.html