2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Hepsi onların olsun, gençliğimi alıp giden yıllar utansın
-
Sonuçlar açıklandı o yüzden site de çöktü zannettim meğer bakımdaymış ösym'nin sitesine girememek bu kadar heyecanlandırmazdı heralde nasıl bi yer olduysa burası bizim için
-
Forum’a ulaşamayınca insan kendini kötü hissediyor .
Her şey tamam ; ama bir şey eksik gibi.
-
Bi anda ysk ve kaymakamlık açıklandı zannettim sistem çöktü dedim çok kötüymüş foruma girememek hiç yaşamadığım nikotin krizi gibiymiş
-
Yarın heyecan büyük. Link takibine devam. Açıklanır mı dersiniz?
-
Bu sefer hazırlıksız yakalandım.Elim ayağım birbirine dolaştı.Geçen sefer ne güzel uyarmışlardı.Telefonsuzluğa dayanırım da forumsuz yapamam.
-
En iyi ihtimal bence salı...
-
ee kacla kapatmis haber alan yok mu:)
-
Simdiden mulakata kalacak arkadaslari tebrik ediyorum. Guzel bir duygu. Gecen sene paylasilmisti burada mulakatta elenseniz bile komisyonun karsisina kaymakammis gibi cikin gelin dostlar gururlu bir sekilde elenirseniz de onlar kaybeder bu kadar basit...
-
Kaçla kapattığı noktasında 75 üstü diye düşünün daha aşağısı olursa zaten Sevinciniz daha üst seviyede olur diğer türlü düsük net tahmini yapıp hayal kırıklığı daha vahim bir hal diye düşünüyorum
-
Arkadaşlar yarından itibaren açıklanma ihtimali olduğu için şimdiden mülakata kalacak arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Benim 65 netim var, baştan beri söylediğim gibi de 67 netle kapatır diye düşünüyorum. Eğer açıklanırsa yüksek neti olan arkadaşlardan birisi buraya kaç netle ya da puanla kapattığını yazarsa sevinirim. Çünkü direk ÖSYM'nin sayfasına bakamıycam:) iyi geceler
-
@npolat58 yaş 35 değilse sıkıntı yapma bir dahakine daha iyi yaparsın çok önemli bir meslek fakat hayat bundan ibaret değil hayırlısını dile
-
@turgutkara hocam 75 net sizce mantıklı mı ? Bunu ciddi ciddi söylediniz mi gerçekten ?
-
Yeni üyelerden biriyim son on gündür 15 20 dakika da bir nereedeyse foruma bakıyorum bir iletide hevesleniyorum tak arkasındaki iletide hüsran açıklansada bitse artık 65 netim var gibi 2 3 soruyu hatırlayamadım işkence gibi resmen
-
Artık son demler gözler hakemde, heyecan dorukta... Şimdiden mülakata kaalcak bütün arkadaşları canı gönülden tebrik ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
persembeden once aciklanmaz
-
@cengizkan2 hocam kendimizi en kötü senoryaya hazırlamak amacıyla yazdım o şekilde
-
Bugünkü birleşimi açıyorum.
Bakalim bugün son olacak mi? -
Hayırlı sabahlar.
-
İptal olur dediğiniz soru var mı dostlar?