Arkadaşlar merakım şunlar:
1)Buradaki herkes netlerinden emin mi? ben tekrar kontrol ettim ve 65 nete düştü.
2)bu forum gibi kaç tane daha var diğer paylaşım sitelerinde? Bu şekilde genel olarak bakıp 400. nün puanı kaç oluyor bakan var mı.
npolat58 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar yarından itibaren açıklanma ihtimali olduğu için şimdiden mülakata kalacak arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Benim 65 netim var, baştan beri söylediğim gibi de 67 netle kapatır diye düşünüyorum. Eğer açıklanırsa yüksek neti olan arkadaşlardan birisi buraya kaç netle ya da puanla kapattığını yazarsa sevinirim. Çünkü direk ÖSYM'nin sayfasına bakamıycam:) iyi geceler
npolat58 tarafından gönderilen son iletiler
-
@sucuklu_oralet "baş tacı" saygıdeğer hocamızdan çok duyardık:) öğrencisi misin acaba
-
Arkadaşlar yarından itibaren açıklanma ihtimali olduğu için şimdiden mülakata kalacak arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Benim 65 netim var, baştan beri söylediğim gibi de 67 netle kapatır diye düşünüyorum. Eğer açıklanırsa yüksek neti olan arkadaşlardan birisi buraya kaç netle ya da puanla kapattığını yazarsa sevinirim. Çünkü direk ÖSYM'nin sayfasına bakamıycam:) iyi geceler
-
@refik-soydam çok mu zor kısmını kaldırıyorum:)
-
Allah aşkına arkadaşlar günlerdir net=puan mı değil mi? Nedir bu! Bu tartışmalara girenlerin başka bir işi, uğraşı yok mu. Standart sapma yoksa katsayı var vs. Çok mu zor klavuzda yazanı anlamak. Yeter lütfen bu gereksiz muhabbete bir son verin. Sürekli bir tartışma hâli. Yok mektepli alaylı yok bilmem ne. Ben geçen yıl girdim 76 puanla 752. Sıradaydım. Bu yıl 65 netim var. Tahminimce 67 netle kapatır. Gönül ister ki (biraz hayalperest ama ) 64 ile kapatsın. Herkes hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar benim neyimi 65 olarak güncelleyebilir misiniz. Bir de Facebook'taki grupta durumlar nasıl bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar merakım şunlar:
1)Buradaki herkes netlerinden emin mi? ben tekrar kontrol ettim ve 65 nete düştü.
2)bu forum gibi kaç tane daha var diğer paylaşım sitelerinde? Bu şekilde genel olarak bakıp 400. nün puanı kaç oluyor bakan var mı. -
Tam olarak sayılara ulaşabilen var mı ilk 400'ün puanları kaçta? Tüm Facebook ve forum hesaplarına bakan