2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@enteresanthink Amacın ne senin kardeşim? Milletin keyfini neden kaçırıyosun? Git kendi çöplüğünde öt, çil yavrusu da sensin ona göre.
-
çil yavrularımız eksikti... tam olduk....
-
@kuvayimilliye sadece gerçeği söylüyorum kardeşim. Millete umut tuccarligi yapıyorlar. Benim netim de düşük ama hepsi bol keseden salliyor. Inanmak istersen bu asilsiz haberlere bilemem tabi. Burası çöplük değildir ayrıca
-
@enteresanthink "@paretowilffredo hocam mülakat biteli 3 ay oldu hala aciklanmadi var midir sizin bir duyumunuz. En azından bir haber yapsaniz..... " 2 ay önce adamdan duyum dilenmişsin şimdi haberi yalanlıyorsun vay be :))))
-
68 ile kapattı gibi
-
Az önce Bir Görüşmeden Çıktım. Dün ki Hayal kırıklığından sonra, Başka bir ilçede 105. MİA olan genç bir kaymakam kardeşimizle görüştüm.
-
Vatansever, Yardımsever söylemlerinden çok etkilendim. Kendisi 90 Doğumlu olmasına rağmen, Ufku çok Geniş, İdealist ve Kararlı. O kadar mutlu oldum ki, ülkem adına.
-
Sohbet o kadar samimiydi ki, Forumlarda daha önce üye olduğunu ve aktif olarak yazdığını söyledi. Hatta forumlarda yaza yaza kendisini ve düşüncelerini geliştirdiğini söyledi. Tercihini Yap grubunu söyledim, Forumu Biliyorum ancak, Daha eski bir Forum üyesiyim dedi (Memurlar. net) Eski orada yazdığı söyleyip, Samimi bir ortam oluşunca, Nicklerimizi bile ifşa ettik Hatta Akşam yemeği için sözleştik
-
Mülakat sürecinin nasıl geçtiğini sordum, Biraz gülümsedi. Kendisine Mülakatta 19 Mayıs Kürsü Konuşturması yaptırmışlar. Mülakatının keyifli geçtiğinden dolayı, kaymakamlığın ciddi bir meslek bilincinde olduğundan süreci olumsuz bekleyip, Olumlu olduğunu görünce çok mutlu olduğunu söyledi.
-
Genelde mesleğin keyifli yönlerinden bahsettik, İnsanların sizlere tutumu, Sizlerin onlara sevecen yaklaşımınız, Küçük bir ilçeye ait güzel projeler, Köyler, Dağlar, Bayırlar. Odasında Sarı Çizme gördüm, Dikkatimi çekti sorduğumda, Bol bol dağ bayır geziyoruz, köyler çiftçiler bizim herşeyimiz diyordu. Çok Onur Duydum, Gururlandım ve Duygulandım.
-
Mesleğin en kötü yönünü sordum, Sosyal hayatınız mı dedim ? Sosyal hayatıyla ilgili sorununun olmadığını, Hatta haftada 1-2 halısaha maçı yapıp, Akşamları çay kahve içmeye halkla iç içe olduğunu söyledi. Ve derin bir sessizlikten sonra, Utana sıkıla samimi bir sohbete inandığından, Protokol olarak her ne kadar ilçe yöneten gibi gözükse de, Belediye başkanı hatta ilçe parti başkanının direktiflerine maruz kalınabiliniyor. Mesleğin En Kötü Tarafı olduğunu söylüyor. Çok sivrilmeden, Duruşunu göstermeye çalıştığını Ekliyor. Cümleler Böyle Alıp Başını Gidiyor...
***Burada mülakata kalacak arkadaşlara şimdiden tavsiyem, çevrenizdeki yakın ilçelerdeki kaymakamları ziyaret edip, tecrübe ve bilgilerinden yararlanabilirler. Dünkü yazdığımda Bu ülkede Kaymakam, Bugün Ki kardeşimde. Hatta Forumda paylaşacağım Rızanız olursa dedim, Memnuniyetle Dedi.
-
-
@rhadamanthus bankamatik kartı mı elde edildi bu değişim anlamsız geldi bana da....şimdi asılsız demek gerçekten epey dereceli dönüş olmuş...
-
kaymakama sorsan hepsi vatan mıllet sevdalısı bılegının hakkıyla kazanmıs sankı gecın bu işleri kaymakamlık sınavında kısem torpılsız kazanamaz. o yuzden kazanan oraya otomatıkmen bırının hakkını yıyerek gelıyor. sonra herkes recep yazıcıoğlu kesılıyor.
-
Pareto duyum alir duyum talep edilebilir ama yaptigi her haberi dogru algilayip inanmak sizlerin sorunu. Paretonun yaptığı her haber doğru olamaz. Kimseye laf yetiştirmek derdinde değilim. Sonuc aciklaninca hersey ortaya cikar zaten. Hadi eyvallah
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Protokol olarak her ne kadar ilçe yöneten gibi gözükse de, Belediye başkanı hatta ilçe parti başkanının direktiflerine maruz kalınabiliniyor. Mesleğin En Kötü Tarafı olduğunu söylüyor. Çok sivrilmeden, Duruşunu göstermeye çalıştığını Ekliyor. Cümleler Böyle Alıp Başını Gidiyor...Ahh.. İşte işin en kötü tarafı da bu. Ben de ilk memur olduğumda küçük bir ilçeye atanmıştım. O zaman partinin ilçe başkanı mahalle kasabıydı. Bir bayramda kaymakamın sırtına vurarak "biz seni sevdik kaymakam bakanla konuşup seni tutalım biz burada." dediğine şahit olmuştum. Ne acı, ah ne acı... Ne desek boş. İşte bunu düşününce çok üzülüyorum, çok moral bozukluğuna kapılıyorum. Bu meslek bize nasip olursa biz eğilen olmayalım inşallah, hakkı gözetelim de memleketin her yeri cennet gezeriz bol bol
-
@ronin hocam ben de bunu merak ediyorum yani referans, torpil vs olmadan tek bir kişi bile almıyor mu bu adamlar, herkes mi bakan tanıyor nasıl oluyor anlamıyorum, ben bürokrasinin merkezindeyim beş yıldır, adamlarla bırak görüşmeyi yanlarından geçemiyorum, bu nasıl iş anlamak mümkün değil.
-
@sucuklu_oralet şimdilik ben de bu aşamada bu sürecin hatta mülakat sürecinde de sıkıntılı olduğunu düşünüyorum, nedeni çok basit, eğer ciddi bir referansın yoksa boşa sürecin içinde hayal kurmamak lazım.. adınıza hitaben yazdığıma bakılmasın lütfen, bur süreçten daha önce çok geçenlerin de net diyeceği gibi... bence sınav sürecini çevrenize bile söylemeyiniz.. aksi halde nihai liste herşeye hazırlıklı olmalı kişi... çok dehşet verici yıkımlara neden olabilir... ne çok uzak ne çok içinde olup dalıp gitmek... (siz alana biraz erken indiniz hocam, bunu geçen sene ilk 20 içinde olan kişi olarak yazıyorum ve bundan belki de bit kaç tık daha ötesini yazacak sayısız değerli arkadaş da vardır aramızda, )
-
@ronin İnsanlara o ithamda bulunmam, Sorduğumda Referansın önemli olduğunu açık yüreklilikle söyledi. Ancak, Torpil yaptı ya da yapmadı orası bilemem. Birilerinin hakkını yediği çok ağır bir itham. Benimde vergi müfettişliğimde 6.yılım, Bizim dönemde girmek çok zordu. Torpilsiz girmek Mümkün Değil diyorlardı. Bizim Sülalenin En okumuşu Gariban Babamdır, Oda Lise mezunu, İşçi. Çevresi de Hep Taşeroncu ve İşçi. "Sefer Bizim, Zafer Allah'ındır" diye Mülakata girdik oldu. Ondan sonraki 5 mülakat olumsuz oldu (İdari Yargı, Kaymakamlık Vesaire).
***Torpil Bizde, Çocukken Yaramazlık yapıp Patlattığımız Heyecan yaşadığımız Gereksiz Oyuncaktır.
-
@sucuklu_oralet, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ronin İnsanlara o ithamda bulunmam, Sorduğumda Referansın önemli olduğunu açık yüreklilikle söyledi. Ancak, Torpil yaptı ya da yapmadı orası bilemem. Birilerinin hakkını yediği çok ağır bir itham. Benimde vergi müfettişliğimde 6.yılım, Bizim dönemde girmek çok zordu. Torpilsiz girmek Mümkün Değil diyorlardı. Bizim Sülalenin En okumuşu Gariban Babamdır, Oda Lise mezunu, İşçi. Çevresi de Hep Taşeroncu ve İşçi. "Sefer Bizim, Zafer Allah'ındır" diye Mülakata girdik oldu. Ondan sonraki 5 mülakat olumsuz oldu (İdari Yargı, Kaymakamlık Vesaire).
***Torpil Bizde, Çocukken Yaramazlık yapıp Patlattığımız Heyecan yaşadığımız Gereksiz Oyuncaktır.
ben o kaymakam ıcın demedım onun sahsına genel olarak soyledım benım onlarca kaymakam arkadasım var hakeza daha onc eben de cok elendım ben de referans buldum olmadı yanı ben de dahıl referanssız kaymakam olmak zor ben d eolsaydım bırının hakkına gırecektım. ben sadece kendının usutn ozellıklerıyle kaymakam oldugunu zannedenlere sözum.
-
Açıklanınca geliriz, herkese bol şans krallar.
-
@sucuklu_oralet Sen ne diyon abi ya kafan mı güzel yok torpil çocukken patlattığımız şeymiş
-
@sucuklu_oralet Abi senden iyi gazeteci olur, hemen kaymakamlarla röportaj falan yapmışsın
-
@sucuklu_oralet " sefer bizim zafer Allahındır" demişsin ya abi bi de Fatih İstanbulu fethedince seni vergi müfettişi mi yaptı naptı valla gülmekten ölüyom:))
-
@mehmet-erdem Şahsım adına Mülakata Torpilsiz Gireceğimi Belirttim. Türkçemizde "Mecaz ve Kinaye" gibi kavramların olduğunu hatırlatmak isterim.
-
kaymakamlık forumlarında ileti sayısı 10 bini bulup geçmeden sonuç alındığını görmedim:) 800 ileti daha kaldı az daha devam edersek sonuçların açıklanması için baraj kısmını geçeceğiz bence::)