2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@sucuklu_oralet iki dakika özele davet edebilir miyim sizi hocam...
-
Son iletimi girdim, Bir daha da yazmam. Kaymakamlık Forumunda Bile, Çocukça tavırların, Trollerin olduğunu Görmek üzücü. Başka Forumlarda Başlıklarda Görüşmek üzere.
Saygılarımla,
-
birileri akşamın bu saatinde çok olumlu ve isabetli bir karar almış, tebrik eder kararının arkasında durmasını dilerim.
-
Arkadaşlar nezamandır üye olmadan takip ediyorum sınava hazirlanmak ve sonucunun açiklanmasi değilde burdaki yorumlar hem heycanlandırıyor hem geriyor.yaş 35 bu sene okul bitti 3 ay hazirlanabildim üniverste mezunu olarak ilk ve son sınavım oldu.herkes için hayırlı olsun kamuda şoför olarak çalısıyprum bazi şeyler için gec kaldiķ sizlerde lütfen elinizden geleni yapın.lütfen hayat boyu ezilmeyin bir hirs uğruna girdim sınava ve universteyi bitirdim.o kadar kalitesiz insanlar varki bunlari düsunerek sınavlara hazirlanin elinizden geleni degil fazlasini yapin
-
Hep bazi seylerden sikayetciyiz ama degistormek icin biseyler yapmiyoruz aramizda cok genç olanlar var bizlere göre.hicbir sey imkansiz degil.insallah kazanan arkadaslara tek bir tavsiyem var liyakat bilgi beceri vs hepsi kazanılır ancak kaliteli olmak için çaba sarfedin insanlar sizinle konusurken yüksekten bakmayin herzaman empati kurun.ve babaniza annenize cocuklariniza nasil davranmasini istiyorsaniz öyle davranin.
-
@sucuklu_oralet üstad senin yazılarını okuyunca duygusala bağlıyoruz. Eyv. boş durmaktan iyidir. Ama forum keşke iptal olan soruların, tahmini kaç netle mülakata kalınabileceğinin ya da açık link var mıdır vb.. yazıların daha çok yazıldığı bir yer olsa. Var mı bir gelişme diye ne zaman forma baksam gene uzayıp giden saçma sapan polemiklerin olduğu bir forumla karşılaşıyorum. Emin ol senin yazılar mülakata kalan arkadaşlar belli olduktan sonra kıymete binecek.
-
Gorev yaptigiz yerlerde süremi doldurup gideyim diye düsünmeyin acaba bu gorev yaptigim yer, benim insan olarak gelismem icin ne kazandirdi ben insan olarak ne kazandirdim insanlar acaba benden bir sey ogrendimi ya da bu ülke icin ben naptim bunlari düsünun.burda cok liyakattan bahsediliyor liyakattan kastiniz ne önce bunu tanımlayın.
-
Ayrica 91 ve 89 net olan iki arkadas var dısardan bu sinav bence şöyle yorumlardan ve disardan izledigim kadariyla 74 net asagisi mümkün degil gibi görünüyo herkese hayirli olur insallah.
-
Keske 66-65 e kadar inse ama düsunün ben bile 3 ay da bu netleri yaptiysam artik siz varın düsünün
-
@krky kac netiniz var hocam
-
@krky 91 net edeni tanıyorsanız ben de sizi tanıyor olabilir miyim aceba:D
-
@krky bu net dediniz ama neti okuyamadık hocam:) onu da yazsaydınız...
-
65.25 net var bende o neti yapan arkadaslardan ikiside vergi muffetis yardimcisi
-
@krky hala aynı yoldayız...:) arkadaşlar hakkında da sizin hakkınızda da hayırları dilerim... allahım yardımcınız olsun...
-
@refik-soydam hocam bu netleri derken, kendisinin de dahil olduğu net grubundan söz ediyor olsa gerek
-
@özmerlin_06 yok hocam, bu net aralıgındakı sayı çok azdır öyle olsa kendisini de çıkartabilirdim 88....küsür demesi lazımdı:)....ya da benim tanıdığım kitleden değildir arkadaş:)
-
@krky işte problem burda tam olarak hocam 3 ay 5 ay 1 sene çalışanlar için çok farkedecek bir sınav değildi. Siz 3 ayda 65 yaptınız sinavin 70 netle 400 un dolmadigi bir sınav oldu. Çalışan ve calismayanlari çok ayıran bir sınav değildi.
-
bu sinava ilk kez girenler daha iyi net yapti.tecrubesizligin ilk kez faydasi görüldü
-
@kaymakamadayi_00 kardesim bence kendimi düşünerek soyluyorum ilk kez girdigim ve tecrubesiz oldugum icin daha ayrintiya girdik Allah yukarda gunde 3 ay boyunca 4 saatten fazla uyumadim söför olorakta dairede calisma imkanimda cok oldu hic masadan kalkmadan vallahi 5 saat calistigim oldu ve nerden ne soruldugunu cok iyi bilemedigim icin her ayrintiya dikkat ettim iktisatta 10 yanlis cikti bence tek sebep bu tecrubesizlik
-
En başından beri söylüyorum. Kendim kazanamayacagim bunu biliyorum. Fakat 70 net barajı olmadığını varsayarsak en fazla 68-70 arasinda kapatacaktir. Şunu da biliyorum burada kazanan arkadaşlar çok olacaktır fakat" Aa hiç böyle beklemiyordum itiraz edecem optik yanlış ben 75 bekliyordum 73 bekliyordum "diyenlerde çok olacak