2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Son 3:):)
-
Var mısın yok musun? Az sonra
-
Açıklanmadı 59dan geri saymaya devam
-
Son 2
-
Türkçe' den 1870 miydi cevap 1970 miydi onu yanlış yaptım.71.50 netim var, sanki arayacakmışım gibi geliyor:))
-
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Büyük hissediyorum.
-
Son 2
-
@krky bizim zabıta müdürü Lütfü mezunu,malın teki, ben de yüksek lisans mezunuyum, İngilizce biliyorum daha iyi bir mevkiide olmam gerektiğini düşünüyorum ama işte Türkiye'de eğitimli insanlara artık değer veriliyor, çalışma arkadaşlarım deseniz insalari kucumsemiyorum ama hepsi cahil çoğu lise mezunu, ne gorguleri var ne kültürleri, iş dışında fazla muhatap olmuyoru, kaymakamlık sınavını bir kurtuluş olarak gördüm ama olmayacak biliyorum, Allah büyüktür, belki başka kapı açılır ne diyeyim
-
@memurist zabıta müdürü lise mezunu yazacaktım
-
@krky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@memurist ayni problem bendede var üzülme kardesim:)
bende zabıta memuruyum ibb de
-
Evet lutfen “bos yapmayalim” beyler
-
@entry bir de tr de eğitimli insanlara değer verilmiyor, herkes rüşvetçi olmuş, haramzade olmuş, artık igreniyorum çalışma arkadaslarimdan
-
@tiebout, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@fenecus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Büyük hissediyorum.
Saat 10daki Kutu boş cikti
-
Gözümde şöyle bir sahne canlanıyor : ÖSYM'de iki kişi oturmuş bilgisayarın başına bir yandan da forum açık yazılanları okuyor..Biri basayım mı lan tuşa diyor diğeri dur az daha bekle şunları az daha izleyelim ahahahah diye kopuyorlar... Sinirim bozuldu
-
@rhadamanthus jhvfbdflbvldfvbdjm
-
Gerilim yaratmayı seviyor ösym uzatmanın ne anlamı var 24 bin kişi zaten açıkla gitsin. Neyde geri sayım işine girmem bi daha:)
-
Ysk yı açıkladı ÖSYM darısı bize
-
Ysk açıklandı
-
YSK geldi:)
-
az kaldı arkdaşlar sabır sabır sabır