2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Ben ilk 400 e girip te kazanamayan kardeşlerim adına inanın çok üzülüyorum daha öncede yazdım buraya tabiri yerindeyse yok yere infaz edilmiştir dedim. Bana göre de haksızlık yapılmıştır. Ösym hükmünü vermiş. Klavuzu okuduğunda görüyorsun bisey çıkmayacağı kendine göre yorumlama
-
@böğürtlen kardeş sende bize katılsana. Iste elimizden geleni yapıyoruz. Resmi basvurularimizi yapıyoruz. Haricten ne yapmak gerekirse yapmaya çalışıyoruz. Son çare Ankaraya gidip protesto yapmak bile olabilir. Kaybedecek neyimiz var ki bu durumda. Bir ümit Allahtan ümit kesilmez.
-
Ayrıca sonuçlar aciklanmadan onceki duyum doğruysa (osym yetkililerin bakanlikla gorusmesi) ki sonuçlar dogru çıktı, takdir yetkileriyle böyle bir mağduriyet ortaya çıktı. Takdir yetkileriyle de giderilir.
-
Benim bakanliktan aldigim bilgiye göre bakanlık topu Osym ye bırakmış. Osym de kolaya kaçmış (son cümle benim yorumum)
-
@officialsecret nezaketinden ötürü teşekkürler kardeşim .
-
Arkadaşlar şahsi fikrim hep birlikte hareket edersek kaymakamlık sınavı için alımları tekrar yılda ıkı kez yapılması konusunda sonuç vereceğine inanıyorum bu konu hakkında Sayın İçişleri bakanımıza mail ve cimer üzerinden başvuru yapıp Sayın Başkanımıza bu durumu iletebilir ve önceki yıllardaki gibi alımların yolda iki kez olup 2019 yılı Mart ayında alımın yapılması talebinde bulunabiliriz.
Desteklerinizi bekliyorum iyi günler. -
@nevermeant, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar şahsi fikrim hep birlikte hareket edersek kaymakamlık sınavı için alımları tekrar yılda ıkı kez yapılması konusunda sonuç vereceğine inanıyorum bu konu hakkında Sayın İçişleri bakanımıza mail ve cimer üzerinden başvuru yapıp Sayın Başkanımıza bu durumu iletebilir ve önceki yıllardaki gibi alımların yılda iki kez olup 2019 yılı Mart ayında alımın yapılması talebinde bulunabiliriz.
Desteklerinizi bekliyorum iyi akşamlar. -
- Adayın puanı kaç bu arada ?
-
@böğürtlen kim kime dava aç diyor ,buradaki arkadaşların aklı yok mu onları gazlanacak obje yapıyon, lütfen haddini bil daha fazla insanlara sataşma 2019 başlığında bahsettiğin takıl ; gelmişsin burada millete akıl veriyon önünüze bakın falanlar filanlar , yok temyizmiş ne kadar sürermiş , dava açacağını söyleyen arkadaşa ,senin temyizmiş falan Muş filanmışlarına karşı yürütmeyi durtmasının çözümü olacağını söylemenin yerindeliğini sen hadsizce yorumlayamassın senin gibileri kaymakam olursa ki olamaz da ben olmuyorum som sözüm bu daha da karşılık verirsem seviyene inerim bu da bana yakışmaz
-
Arkadaşlar cevap kağıtlarına erişim açılmış ben kontrol ettim.
-
optikler ve soru kitapçıkları erişime açıldı.. ösym nın bu kontrol sonucunda hata ettiğini düşünenler var mı?
-
@refik-soydam kamulaştırma sorusunda benim cevap anahtarım d şıkkı fakat ösym de ekran görüntüsünde doğru cevabı e şıkkına koymuşlar o ekran görüntüsünün benim soru kitapçığından alındığını nasıl teyit ederim zira Belkide benim soru kitapçığımda yeterli ödenek temin edilmeden şıkkı d olabilir kpss de böyle yanlışlar oldu deniliyor doğrumudır düzeltirren var mı
Ben şimdi itira edip soru kitapçığımı görmeye mi gideceğim fikirleriniz nedir arkadaşlar -
Alan da 20 sorunun doğru cevabı d şıkkı olan var mı yani yeterli ödenek temin edilmeden cevabı d şıkkında olan var mı
Ösym bu şekilde şıkların yerlerini değiştirebilir mi
-
@gss15 yüklenen cevap kitapcığı optiğinizde yer alan numaralı cevap kağıdınızdır... eğer optikte yer alan numara ile uyumlu cevap kağıdı olmasa idi tüm sorularda uyuşmazlık olur aşırı sapma olurdu.... optikteki numaranın karşılığı olan soru kitapçığının sizin optik doğru şıkları ile eşleştirilip puanlama edilse idi olasılığı binlerde bir uyum olacağı için maksimum alacağınız net sayısı 20 olabilir..(tüm şıklara cevap verdi iseniz tabi)
-
@refik-soydam az karışlık oldu... optikte yer alan kodladığınız kitap numarası ve karşılığı olan kitapçık ile sizin doğru şıkları işaretlediğiniz optik formu, cevap anahtarları ile kıyaslayıp sisteme yüklüyorlar, eğer kodlamanız yanlış ya da cevapların uyum için konulduğu kitapcık yanlış olsa idi, değerlendirme imkanı olmazdı... yani max edeceğiniz doğru sayısı 20 olurdu.. çok daha şanslı olsanız belki az daha yukarısı... .....tek soru ya da bir soru da uyumsuzluk denk gelmesi zor... ama denk geldi diyorsanız, ösym arayıp teyit istenebilir.. ayrıca, yayımlanan kitap numarasını da yazması hatta mümkünse kitapcığın imzalı ilk ekranını da koyması konusunda ösym e talep yapılabilir.. bu soru işaretlerini de ortadan kaldıracaktır...
-
@refik-soydam kastettiğinizi anladım ,ama belki o soruya özgü şıkların kombinasyonunda hata yapılmış imkanı olamaz mı zira ekran görüntüsündeki gibi sanıyorlar Belkide cevap anahtarını o soruya özgü olarak ekran görüntüsündeki gibi kabul edip ona göre hazırlanmış olabilir mi ,diğer ekran görüntülerinde sıkıntı yok zaten
Ama şıkların yerlerini değiştirdiği ösym nin gerçek değil mi ?
-
@gss15 karşılık vermişsin kendinle çelişmişsin hem diyorsun karsilik verip seviyene inmeyecegim hemde bir suru sacmalamissin. Sen once bir dik dur da yazdıklarının arkasinda durmasini ogren Kusura kalma seni muhatap almıyorum. Yazdıklarına da takılmıyorum. Tecrubesizligine ve cahilliğine veriyorum.
-
@gss15 o sorgulama doğru ettiğiniz de yanlış mı orada da hata var mı sorgusuna kadar gider hocam ve gözünüzle gidip kitapçığı görmeniz dışında sonuç bulamazsınız... 100 soru da hata sadece o soruya denk gelecek, karışık dağıtım edilen o kitapçık da size denk gelecek, denk geldiği de o soruya vs... çok düşük olasılık ... maalesef...
-
@böğürtlen yukarda yazdığımı iyi oku .cahil tecrübesiz adam diyon o sensin ondan belirttim yoksa ben insanlara böyle kaba bi iey demem. Yukarda son sözüm bu daha da karşılık vermeyeceğim dedim .
Şimdi karşılığı da yukarıdaki açıklamamı anlamadığın için "cahil" için yazdım
Cahillik yapıp dediğimi anlamadan dahi karşılık vermicem bundan sonra -
@refik-soydam benim kitapçığın ekran görüntüsü olduğu 100 yüz olursa dedikleriniz olabilir ama ekran görüntüsünün benim imzalı kitapçığım olup olmadığı belli değil onun için en iyisi gidip görmek
Neden tarayıp koymazlar ki benim kitapçığımı orjinalinde işaretlemeler var bende buradakilerde yok ösym me zaman işini doğru yapacak , umarım bu tarz sıkıntılı durumlara kimse maruz kalmaz bi daha . Teşekkürler yorumunuz için