2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Ben full mevzuattan çalıştım çok iyi verim aldım not tuttum inanıyorum ki mülakata kalacam herkese başarılar diliyorum.
(iç tüzük ve 2820 gibi güncel olmayan kanunları internetten derin araştırma yaptım ) -
@hegia-sophia hayır o nerden çıktı. Trablusgarp savaşından başlar atatürkün vefatıyla sona erer.
-
Makro-Mikro olmadan olur mu beyler?
-
Arkadaşlar Ayrancı Anadolu lisesi Çankaya terminale kaç dakikaya giderim acaba ona göre dönüş biletimi alıcam da bilen var mı?
-
@corleone, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Makro-Mikro olmadan olur mu beyler?
Olmaz diye bir şey yok hocam, ezberlere çalışın en azından derim yine de. Oligopol piyasalara bir bakın en azından mikroda soru gelme ihtimali mevcut.
-
@bertuğ Bu hafta bakabildiğim kadar bakacağım işte olduğu kadar. Öyle çok ağır soru gelmezse uğraşabilirim ama zorlarsa baş edemem.
-
Şahsi kanaatim 85 ve üstü kapatır ilk yüz 88 ve üstü olur.
Tam 1 ay önce yazdım bunu ama siz 68 lerden 72 lerden bahsetmistiniz. Sayıyı duyunca yuhhhh dedim ya 'la.
Sıkmayın canınızı sayı önemli değil bir sınavımda 85 bin kişide 178. Olmuştum aynından olur insAllah
Son hafta önemli ezbere abanin arkadaşlar .
-
Sakın bırakmayın sayı bana abartı geldi ispat yok o yüzden ispat yoksa birileri sizleri yarıştan koparmaya ümitsizliğe sevk ediyor kanmayın bırakmayın.
-
Yalnız herkes mapustan çıkayım şunu bunu yapıcam modunda :))
-
@mülkiamir007, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Tam 1 ay önce yazdım bunu ama siz 68 lerden 72 lerden bahsetmistiniz. Sayıyı duyunca yuhhhh dedim ya 'la.
Sıkmayın canınızı sayı önemli değil bir sınavımda 85 bin kişide 178. Olmuştum aynından olur insAllah
85 üstü çok yüksek değil mi 400 için diyorsan -
@mülkiamir007 85 üstü çok yüksek değil mi 400 için? Hemde baya bi yüksek?
-
Mulakata tek kisi kalacaksa 85 net gayet uygun.
-
@istihbarat_mia Şahsi kanatim o yönde diyelim hocam
-
28 000 banada çok abartı geldi Yapmayın Allah aşkına kim atmışsa bol keseden atmış 12 15 bin deseniz tamam da 28 nedir mahalle kurulur 28 000 le
-
Sınava ortalama 20.000 kişi girer . Sınav da en son 72 ile falan kapatır.
-
Cebeci Camisi ile
- Kalaba Anadolu Meslek Lisesi
- Keçiören A.Evler Anadolu Meslek lisesine ulaşım sıkıntı yaratır mı? Uzaklık yakınlık durumu nedir arkadaşlar?
-
@mülkiamir007, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınav kolay olursa mümkün olabilir ama yine de 85 uçuk gibi kolay bi sınavda max 80 net olur bence. tabi 85 kesinlikle olamaz demiyorum geçen sınavda 26 27 yle umutlandık 30la kapadı bu sınavı da çok zorlamayacaklar gibi geliyor bana zaten çalışmadım son 1 hafta vicdan rahatlatayım diyorum da işkence gibi geliyor
-
@mülkiamir007 saygı duyarım yorumunuza. Yalnız bu sınavın 85 le kapatma ihtimali şahsi kanaatim sıfır (0). 71-72 puanı alan mülakata kalır. O da 67civarı nete tekabül eder. Bundan şaşacağını sanmıyorum.
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yalnız herkes mapustan çıkayım şunu bunu yapıcam modunda :))
ben sınavdan sonra tez yazmaya devam edeceğim bana rahat yok -
Bu sınava adam gibi çalışan sayısı 3 bini geçmez,belki 3 bin bile fazla.Adam gibi çalışmayanda bu sınava sadece tecrübe için girer,yani kazanma ihtimali yok denecek kadar azdır.Yani diyeceğim o ki ciddiyetle çalışıp hazırlandıysanız sınava giren sayısına takılmayın,zaten ilk 2-3 bin kişiyle yarışacaksınız.