GUY SAKARYA
-
Whatsapp grubu linki yasakmış arkadaşlar. Ben de bilmiyordum yukarıda iletilerimiz silinince haberim oldu. Artık kazanınca inşallah kurarız.
@no33 no hocam sizi mülakat çıkışı gördüm. Şimdi samsun deyince çözdüm meseleyi. Çok heyecanıydınız ve bir görevliyle mülakat hakkında konuştunuz. Sanırım suudi arabistanlı bir soru sorulmuştu size onu anlatiyordunuz. Ben o an mülakat sırasındaydım. Orada soramadım şimdi sorayim neden sakaryayı tercih ettiniz? -
@refik-soydam, içinde söyledi: GUY SAKARYA
ayağa kalk sakarya:) 78 ile kapadık galiba hayırlı olsun 41 kişiye..
Hocam forumun eskilerindensin. Seni de bu başlıkta görmek beni mutlu etti. Inşallah beraber kazanırız da tanışma fırsatımız olur.
Sakarya dışından katılan arkadaşlar sonuclar aciklandiktan sonra sorularınız varsa, merak ettiklerinizi mutlaka bize sorun yardımcı olmaya çalışalım. -
@davetsiz Valla şu an Sakarya'dayim, yeni binayı çok beğendim. Öyle icap etti hocam Heyecanlı değildim hiç aslında. İkinciye heyecan kalmiyor. Görevli de benim geçen seneki mülakatımda kapıda gorevliydi Suudi Arabistan ilginç gelmişti belki onu heyecanla anlatıyorumdur. Ben çıkınca sırada mi bekliyordunuz. Tam da hatırlayamıyorum, kaçıncı sıradaydıniz son mu acaba?
-
@no33 hocam hayırlı olsun
-
@davetsiz cümleten efendim çok şükür
-
Kazanan arkadaşlar hayırlı olsun benim dguy oldu çok şükür. Güzel memleketimin Guyu sizde arkadaşlar.Görevinizde basarilar simdiden..
-
Valla yeni binada çalışmak nasip oldu ne güzel oldu. SAKARYA dışından gelenler bana da yazabilir arkadaşlar. Ben de burali değilim ama yardımcı olmaya çalışırım HEPINIZE. Şimdiden HOSGELDİNİZ
-
@no33 yeni binada çalışacağını nereden biliyorsun? 20 kişinin tamamını oraya vereceklerini sanmam. Gümrükönü 'ye de verebilirler. Akyazı ya da.. (akyazı merkez diye geciyor)
-
@davetsiz sen her iletimle bilinçli bir şekilde neden bu kadar ilgileniyorsun arkadaşım en başından beri. Gönlümden öyle geçmiş öyle demişim nerden bileyim ben hayal kuruyorum. Rahatsız olduğun ne söyle istersen de rahatla
-
@no33
Hocam inşallah şaka falandır bu dediğiniz.. ciddiyse daha komik çünkü.. -
Herkese hayırlı olsun. Kazanamayan arkadaşlarıma sabır ve esenlik diliyorum.
-
Evrakları teslim eden var mı arkadaşlar?