GUY 2018 AYDIN
-
Kendi doğrularıma göre bakarsan 84 bekliyorum ama millete genel kanıya göre bakarsan 82 bekliyorum kesinlikle iyi olanın kazanacağı bir sınav umarım
-
@kuşçubaşıeşref, içinde söyledi: GUY 2018 AYDIN
Kendi doğrularıma göre bakarsan 84 bekliyorum ama millete genel kanıya göre bakarsan 82 bekliyorum kesinlikle iyi olanın kazanacağı bir sınav umarım
-
@cemcantal herhalde aydın 80 altı kapatmayacak gibi
-
@kuşçubaşıeşref büyük ihtimal 78 79 olur dostum . Zor sınavdı , Guy tarihinin en zor sınavı bana kalırsa .
-
@bybredd 77 bile şaşırmam diyebilirim . 80 üstü kapatması imkansız gibi .
-
@kuşçubaşıeşref 80 i görmesi zor bence arkadaşın dediği gibi guy tarihine uygun olmayan bir sınavdı özgün sorular ağırlıkta idi. 2015 de ilk girdiğim guydan çok farklıydı.
-
Bence 81 82 civarı kapatabilir.Muallakta olup herkesin çok zorlandığı soru sayısı 15 20 arası gibi duruyor, tartışılan sorulara bakılırsa.
-
@eray10 gerçekçi bakacak olursak 80 ile kapatmaması lazım ama belli olmaz tabi
-
Aydınlılar durumlar nasıl
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim şurayı bir renklendirme zamanı geldi
-
Evet arkadaşlar bir whatsapp grubu kuralım mı ? Yapacak arkadaş var mı
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim kalamayanlar içinse önümüzdeki sınavlarda başarılar herşeyin hayırlısı
İlk guyda 2015 kurumu geçememiştim İstanbul yazmıştım 82 aldım ve 84le kapatmıştı geçen sene Tekirdağ yazdık bu sefer mülakatta elendik bu sene ise memleketim Aydın ı yazdık şükür mülakata kaldık bir de iş müfettiş yardımcılığı mülakat sonucu bekliyorum Nisan'da gitmiştik mülakata ve 5 ay oldu hala açıklanmadı eğer açıklanır olumlu olursa guy mülakatına girmeyeceğim herkese şimdiden mülakatta başarılar -
@bybredd olur ise katılım sağlanır
-
WhatsApp grubuna katılım sağlamak isteyen arkadaşlar için
-
@kuşçubaşıeşref wp linki kaldırılmıştır.