TYT 2018 SORU VE CEVAPLARI
-
Sınava girmeden başlığımızı açalım. Bütün soruları bu başlıkta toplamaya çalışalım. Forumda muhtemelen günün yükselen başlığı burası olacak. Yeni giren ve ikinci üniversite derdi olan arkadaşlara şimdiden başarılar. Sınav saati: 10:15. Sınav süresi: 135 dk. Sınav soru sayısı: 120. Dikkat edin, takılmayın fazla, bu ilk gireceğiniz sınav olmayacak. Benim ilk girdiğim üniversite sınavı 2005 ÖSS idi. Aradan yüzlerce sınav, bir kaç üniversite ve onlarca sistem değişti heyecan aynı heyecan. Sizlerde bugünleri yaşayacaksınız. Kısacası dert edecek kadar mühim işler değil bunlar, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
TYT PUAN BARAJINI GEÇMEK İÇİN KAÇ NET GEREKİR?
https://www.tercihiniyap.net/haber/tytde-baraji-gecmek-icin-kac-net-gerekiyor
YKS DE PUAN BARAJINI GEÇMEK İÇİN KAÇ NET GEREKİR?
https://www.tercihiniyap.net/haber/yks-puan-barajini-gecmek-icin-kac-net-gerekir
-
Sanıyorum bitmek üzere.
-
10 15 te başladı 130 dakika
-
Silindir sorusunun cevabi kök 5
Olasılık sorusunun cevabı %25 -
İlk oturum için şimdiden geçmiş olsun herkese, sorular nasıldı acaba, yeni sistem, yeni sınav, yeni soru modelleri; merak uyandırdı bende
-
Analitik geometri cevabı 3 birim ve 2 birim ilerleyen B noktası
Hesap makinesi sorusu 107
Cokgen sorusu 64 -
Alt atta katlanarak şekil oluşan sorusu 3 üzeri 4 81
Polinom sorusu kökleri -1 ve 1 -
Sorular zormuymus acaba
-
Kesin tek sayıdır sorusu yalnız üçüncü öncül
Bozuk silecek sorusu 50 @Agor belki hatırlar bu soruyu bir arkadaş vardı ilk o yazmıştı ösym sormuş -
@antimülakat hayatta tesadüf diye bir şey yok
-
Bu arada kesme işareti sorusu varmış bir tane Denizlimiz ile bakanlar kurulu arasında çok gidip gelmiş insanlar.
-
9 ile çarpıtıldığında rakamlarının tamamı 3 olan soru ve çözümü: 333 çıkan sorunun cevabı 37 çıkıyor bu sayının rakamları toplamı 10 dostlar.
Şekillerle ilgili soru kare içerisinde 3 yazılı olacak.
-
Dil bilgisi soruları zordu yahut ben konuları unutmuşum.
-
Deniz yılanı diye bir cevaptan bahsediyorlar, o ne ola ki?
-
Şekiller katlanarak oluşan bölgenin alanı şekil açıkladığında a+2b+3c+4d oluyor.
Alan sıralaması sorusu MC<MB<MA -
@agor evet deniz yılanı diye bir cevap var bitişik yazılmış
-
Mutlak değer içinde x-13 küçük eşit 2 olacak
-
Ünlü düşmesi sorusunun cevabı işitilmesi,
Frankenstein'lı sorunun cevabı sel akar -
Fizik sürat zaman grafiği sorusunun cevabı hesap sabit,
Kuş sorusunun cevabı: Tüy