İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
Maaş 3binmiş.ilgilisine duyurulur
-
3 bine uzman yrd maaşı mı olur yahu, asgari ücret versinler bari
-
@keynesinruhu bence de öyle.insanın başvurası gelmiyor ama şimdilik düşünülen oymuş.ben onların yalancısıyım
-
Arkadaslar affiniza siginarak bir sey sormak istiyorum:( biz istenilen belgeleri gonderecegiz de hangi puan turunu beyan ettigimiz nerde yazacagiz yani online basvuru bulamadim
-
@noyanna en yuksek puaniniz gecerli olacaktir yaziyor ilanda hocam
-
@duyguuu37 hocam herhangi bir beyanda bulunmayacagiz degil mi, online basvuru yok yani:)
-
@kpszede normal memur maaşı o kadar cidden uzman için az olmus
-
@noyanna yok hocam hayir,is talep formunu siteden indirip dolduruyorsunuz orada da yok kpss puan turu,onlar tespit edecektir en yuksek puani,diger belgelerle birlestirip posta ile gonderiyoruz
-
Arkadaşlar diploma noter onaylı olmasa sıkıntı olur mu bir arkadaşımız öyle yazmış net bilgisi olan var mı acaba ?
-
@duyguuu37 cook tesekkur ederim hocam️
-
@iktisatcikiz fotokopi kabul ediliyormus forumdan arkadaslae aramisti,mulakata cagirilirsaniz zaten aslını goturuyormussunuz hocam,aman noter parasi filan vermeyiniz
-
@duyguuu37 çok sağolun hocam teşekkür ederim
-
@noyanna evraklari teslim ederken kontrol edip en yüksek puanı isaretlediler..posta yoluyla da o şekilde kontrol ederler.
-
3bin brüt mü net mi peki?
-
@kpszede tesekkur ederim hocam
-
Arkadaşlar ne durumdasınız basvuru yaptınız mı? Bu arada sizce kacla kapatır?
-
@yirmidört ben dün posta ile gönderdim belgelerimi siz başvurdunuz mu ? Puan konusu da bilinmez hocam geçen seneyle kıyaslamak mantıklı olur mu onu da bilmiyorum sizin fikriniz nedir?
-
@yirmidört hocam edirneden kopabilecek misiniz
-
Arkadaslar ben de 88.5 la basvurdum.diyelim kazandk ve ise basladk.daha sonra baska kurumu kazanırsak burayı bıraktıgımızda yaptırımı olacak mı?bilgisi olan var mı?
-
@genclerbirlikli Edirneyi bırakmak çok zor hocam ama mecbur guy olmuyor bari olana kadar baska yerleri zorlamak gerek