İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
-
@davetsiz dün soruldu bana hocam haber beklediğiniz başka yer var diye
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz dün soruldu bana hocam haber beklediğiniz başka yer var diye
- var mı diye
-
@ayse_furkan hocam aslında çoğunlukla cevaplamışsınız soruları hangi yönden dünkü grupla kıyaslandığınızı anlamadım acaba stresli miydiniz o mu olumsuz yansıdı?
-
@hayal9 aslinda basta sakindim ama ilk mulakatim oldugu icin 1 soruya cevap veremeyince hemen heycan yaptım devamında da bildigim 2 soruyu tam ifade edemedim.bakalm nasip
-
@ayse_furkan anladım hocam hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
-
@ayse_furkan bayada soru soruyolarmış yaa nerde sohbet:)
-
Excel sormadılar sadece word de yazı yazdırdılar bana. Ben de şimdi dünden beri onu düşünüyorum acaba herkese word excel sorup bana mi sadece word den sordular diye kuruntu yapiyorum
-
Bana hitaben söylwnmesi hocam benden önce girenler için dediler bugun bugunkü grubunuz kotu bakalım sen nasılsın anlamında benim mülakatım güzeldi güncel ekonomi ve özel durumla ilgili sorular sonra az para veecez nasıl geçinceksın bu para ile beklediğin başka yer var mı vs.
-
@davetsiz hocam beni bilgisayarın başına geçirmeleri biraz doğaçlama oldu yani o an akıllarına gelirse yaptırıyorlar bence. Excel word aç bakalım dediklerinde ikisini de mi açayım dedim Excel aç bi toplama işlemi yapalım dediler mesela word unutuldu kimisi de hiç bilgisayar başına geçmemiş takılmayın bence buna
-
@hayal9, içinde söyledi: İLKSAN 14 uzman yardımcısı alacak
@davetsiz hocam beni bilgisayarın başına geçirmeleri biraz doğaçlama oldu yani o an akıllarına gelirse yaptırıyorlar bence. Excel word aç bakalım dediklerinde ikisini de mi açayım dedim Excel aç bi toplama işlemi yapalım dediler mesela word unutuldu kimisi de hiç bilgisayar başına geçmemiş takılmayın bence buna
Tamam ona takmayı bırakıp guy sınavına da gireceğim dedim şimdi ona takiyorum
-
@davetsiz dünkü herkes de guy Ankara için bekliyordu zaten başarılar hocam
-
@hayal9 hay Allah razı olsun
-
Niye maaşı konu ediyorlar ki bana da söylediler maaş sandığımızdan da mı düşük acaba
-
Bugün gelen arkdslara selam olsn kendimi tanıtmış oldm :)) banada dernek vakıf bide king kanunu soruldu bide şuan hangi maliye politikasi uygulanmalı dendi heycandan konuşamadm ama napalm artk hayrlsi olsn neyseki bayılmadm heycandan :))
-
@yasaklı hocam komisyondakiler mi bunu soyledi
-
Hakikaten şu anda hangi maliye politikası uygulanmalı
-
@keynesinruhu tabi ki daralticı maliye politikası
-
@ayse_furkan
Uygularlar mı sence? -
@keynesinruhu bilmem görecegiz
-
Ay ben şok şimdi düşününce aklıma geldi kıyafet olarak ne giysem diye soran sen miydin diye sordular bende yok dedm ama benmisim ya rezil oldum ya