00.00'da FORUM Bakıma Girecektir!
-
Merhaba dostlar, forumu daha hızlı ve kullanışlı hale getirmek adına saat 00.00'da forum bakıma girecektir bilginiz olsun.
En kısa sürede yeniden hizmet vermek için hızlıca halletmeye çalışacağız.
Çok uzaklaşmayın, hepinize iyi forumlar dostlar.
-
Bayram değil, bahar değil! Bu ne temizliği hocam! Yaza merhaba partisi öncesi genel bir esenlik yüklemesi mi?
-
Çok negatif enerji dolduk kardeşim, biraz camları açıp havalandıralım forumu diyorum. Sabaha mis gibi bir seher yeli ile açarız yeniden.
-
son sözümü söyleyeyim ;
LANET OLSUN!
-
@paretowilfredo Aman hocam sabahı geçmesin.Sonra foruma girememekten ne yapacağımızı şaşırıyoruz.Hayırlı akşamlar.
-
@otuzyılsavaşı Ben de ekleyeyim dostum, hepsine ve her şeye rağmen; Umut olsun.
-
Foruma irtica geliyyy, layiklik elden gidiyyy gibi bir tehlike seziyorum!
-
@paretowilfredo
sen yine de sür umut tarlalarını dostum... -
@antimülakat İRtica değil, İLtica'dır o kardeşim.
-
Forum bile bakıma giriyor süslüyor kendini ne biliyim bi ben evde pijamalarimla ev topuzumla inekliyorum gibi hissediyorum :s
-
@olursaolur :)) yalnız değilsiniz. Dışarı en son ne zaman çıktım hatırlamıyorum bile
-
@paretowilfredo birde uygulaması çıksa artık şu forumun tadından yenmez hocam.
-
Altın standart, her gün ortalama 30 dakika kadar tempolu yürümektir. Adım olarak da hedefiniz günde en az 5000, ortalamada ise 7500 “adım atmak” olmalıdır. Adım sayınız 5000’in altına düştüğünde sağlığınızı korumanız da kilo kontrolünüzü sürdürmeniz de güçleşir.5000-7500 aralığında süreci zor da olsa yürütebilirsiniz. 7500’ü geçtikten sonra içiniz rahat olsun! Ortalama bir yetişkin erkeğin günde 10 bin kadının ise 7500 civarında adım atması ve bu rakamları erkeklerin 7500’ün, kadınların 5000’in altına indirmemesi temel aktivite hedefi olmalıdır.
@kussesi @olursaolur :)) -
Iyi geceler o zaman arkadaslar