Süper Lig 2018-2019 Sezonu
-
@hoffafd yalnız şu an farkettim ki tek saf benmişim doğru diyorsunuz.
-
@evandro estf benim memleket erzurum, bu hafta da erz fener macı var olan bizim erzuruma olacak çok yemesek bari
-
Ezeli rakiplerine fark atarak nisanda şampiyon oldu ve kovuldu. Bir gün olsun ağzından Fenerbahçe ile ilgili kötü söz çıkmadı,Fenerbahçe’ye küsmedi. Şimdi ise küme düşme hattındaki Fenerbahçesi için gelip enkaz devralıyor. Senin Fenerbahçe sevgini ve seni seviyoruz Ersun Yanal.
Yuvana Hoş Geldin Canım Hocam 9 Ağustos 2014 den beri yolunu gözlüyordum. Bugün benden mutlusu yok çoook seviyorum seni Fenerbahçemm -
fener, erzurumu da yenemedi kjsdkjds
-
Bir hayalden öteye gitmeyecek ama fırsat doğmuşken doya doya söylemek istiyorum. Şampiyonluk yolunda YENI MALATYASPORUMUZA başarılar diliyorum. ️
-
Hepimizi soğutmadılar mı? Marka değeri umarım olabildiğince düşer ve sadece ceplerini dolduranlar ve Türk futbolunun gelişmesi için hiç bir şey yapmayanlar büyük dara düşer.
-
Hala ligi takip eden var mı? Valla dün Galatasaray yenmiş TY puan durumunda farkettim.
-
-
@fernando-reges tahsin hasoğlu videoları çok iyi özellikle verder veremem teknik direktörü serisi efsane
-
Dünki futbol pek ümit vermedi, galatasaray bu sezon şampiyonlar ligine gidemezse bu kadro maaş yükünün altında kalır. Yapılan transferler inanılmaz yüksek bedellerle yapıldı.
-
@hgrotius lig kötü devam etmeye devam ediyor hocam. Şöyle tık tık ilerleyen bir futbol izleme şansımız yok. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Mali yapılanma bile işleri çözemiyor çünkü kulüpler borç batağı içerisinde. Ne kurtarırsak kardır mantığı ile o borçlar ödenmez.
-
@antimülakat öyle sistemli futbol zaten yok bir de oyuncularda hiç istek yok. Hiç bir oyuncu bir adım ötesini istemiyor. 2000-2010 arası bu lig daha zevkliydi. Üstelik oyuncu kalitesi çok da iyi değildi.
-
Kagawa’ya bitik demiştim çok özür diliyorum
-
@evandro sanmıyorum ki her hafta buna devam etsin. Ayağının tozuyla güzel işler yaptı da ben süreklilik arz edeceğini düşünmüyorum nedense.
-
@antimülakat süreklilik arz ederse sıkıntı büyük zaten ben de sanmıyorum.
-
9 puan geriden akbil spora doğru geliyoruz hazır mısın başşakşehir?
-
Abdulkadir Parmak göztepeye güzel gol atmış atmasına da abartıldığı kadar güzel ve teknik bir oyuncu değil. Herkes geleceğin yıldızı falan yazmış.
-
yarın beşiktaş yenemezse şampiyon başşakşehir...
-
BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ -GS.
-
Bu sene Başak götürür gibi. Adamlar dolu dizgin. Çok güzel futbol oynuyorlar, üç büyüklerde de yine Galatasaray toparladı gibi.