Süper Lig 2018-2019 Sezonu
-
@antimülakat fatih'in bir numarası yok bence işi yapan gomis'ti. Siz onu satınca bana bir rahatlama geldi
-
@aliveli Gomis çok özel bir forvetti. BJK nasıl Gomez'den sonra o boşluğu doldurmadıysa, bizde Gomis'in boşluğunu dolduramayız. Uzun zamandır 25 üstüne çıkanda olmuyordu, bu ikili güzel sayılara ulaştı!
-
@antimülakat Beşiktaş Aboubakar ile de bişeyler yaptı da negredo ile çok zor. Vagner love desen kalecinin üstüne vuruyor şutlarını. Dün attığı gol tamamıyla tesadüf, dönen topa vurdu.
-
Fener bey napıyorsunuz?
-
@aliveli başkan negredo gitti haberin yok sanırım
-
@byteks1 Beşiktaş kendini Barselona sanıyor gibime geliyor. İyi para ediyor diye bütün forvetleri sattı. 4-6-0 sistemiyle başarı elde edeceğini düşünüyorsa önce Barselona alt yapısını bir kaç yıl incelesin.
-
@antimülakat Hocam kendini barcelona sanan bjk degil biziz(gs).Oyle ya da boyle adamlarin her seye ragmen 3-4 tane forveti var.Bizim ise sadece 1.Yarin bir gun erene bir sey olsa forvete koyacak bir babelimiz bile yok.
-
@gmsmustafa bak o da doğru. Ama Beşiktaş'ta kimler vardı, Negredo, Gomez, Abubakar, Cenk Tosun. Hepsi birer birer gittiler. Bizde bir Gomis vardı, onuda tutamadılar. Bizde başından beri forvet hattı hep bir oyuncu üzerine yıkılmış durumda.
-
@antimülakat Beşiktaş sadece cenk tosun transferinden para kazandı. Diğerlerinden hiç bonservis bedeli kazanmadı.
Hala 4 forvetimiz var ama 4 ü de tofaş doğan görünümlü şahin seviyesinde. 4 ü yerine bi tane Lamborghini gibi adam lazım.
-
@byteks1 haberim yok bu sene sadece özet izliyorum orda da adı denk gelmedi hiç
-
@antimülakat Aynen oyle forvet bolluguna hasretiz her yerimiz kanat.Uzerine emre akbabayi kaybettik cok moral bozdu.Porto deplasmanindan hic bir beklentim yok 3-0 4-0 zorlasalar 5 i bulabilirler diye dusunuyorum.
-
@gmsmustafa yapmayın hocam, Portoda da mükemmel bir kadro yok. Eski Porto değil bir de Gs'ın şampiyonalar Ligi'nde farklı bir havası var. O havayı yakalarsak Porto'yu yenebiliriz.
-
@antimülakat insallah dusundugunuz gibi olur gs sampiyonlar liginde bizi hep sevindirdi cok sukur.Lakin deplasman olayini asamadik ve ilk maci 3-0 almis olmamizin rhatligi ustune porto deplasmani ve portonun da kazanmasi gerekiyor.Beraberlige cok sevinirim ama icimden gecen ne yazik ki 4-0 lik bir maglubiyet.
-
Yarım pozisyonla üç puanı aldın yine galatasaray
-
Bugün içimde kötü bir his var..Umarım kayıpsız,kazasız atlatırız bu maçı
-
O soğuk karlı sivas deplasmanı ah ahh semih sonradan oyuna girdi tabii kaptan Alex... 3 puan hiç bu kadar burnumda tütmemişti be Fenerim.
-
@north-remembers alex’i ben bile özledim. Beşiktaşlıyım...
-
@aliveli herkes özledi onu imza günü için gelmişti 6 ay önce çok bekledim sırada ama izdihamdan sonra iptal etmişlerdi. İnşallah yakın zamanda gelir bir daha
-
Ali koç galatasaraylı olabilir ben artık bu ihtimali ciddi ciddi düşünüyorum.
-
Oğuzhan diye yazılır...