iktisat ile başım belada
-
@idealistbiri dunyanin en tatli hukukunun kitabini nasi parcaladiniz ya:D :))) ya iste herkes bi baska:))
Benim iktisatla sizin ozel hukukla nefret ede ede gecirdigimiz son zamanlar olur umarim:)) -
Bir tavsiye daha iktisat ile ilgili bütün grafikleri küçük bir deftere çizin. Sadece grafikleri. Üzerinizdeki yükü oldukça hafifletecektir.
-
@antimülakat bu grafikler sizde var mı hocam?
-
@mia_1071 ben oluşturmadım ama eski ty seminerinden bir dostumuzdur çok ciddi sınavlarda bu sayede başarılı oldu. Hazine bunlardan bir tanesi
-
@mia_1071 hocam önemli olan grafiklerin olup olmaması değil, onu anlayarak sizin çizmeniz. Yoksa grafikler kitaplarda var zaten
-
@genclerbirlikli yani defalarca çalıştık zaten. Sadece toplu grafik olması işimizi kolaylaştırır. Şimdi en baştan grafik çizmektense var olan not üzerinden çalışmak daha kolay. Malum süre sıkıntısı yaşıyoruz.
-
Başlığı gorunce nedense bir ahmet kaya şarkısı tingirdadi kulagimda:) hocam iktisat zahmetli öğreniyor biraz ama en çok akilda kalan ders oluyor bir hukuk gibi değil mesela mantığını kavradiginiz az iyi bir alt yapıyı hazırlamaya başlamış olursunuz yüksel bilgilinin tufan hocanin kitapları güzeldir calismak adina kolaylıklar..
-
Arkadaşlara katılıyorum..bence en önemli şey iktisatta şekil çizebilmektir. Başta yüksel bilgili olmak üzere çoğu test kitabında soruların cevaplarında tablo üzerinden ya da sözel olarak yazıyor ama ben o soruyu şekil üzerinden çözüyorum ve benim çözdüğüm ezber gerektirmiyor. Mikro olsun makro olsun aynı şekilde.. Tufan Samet hocam sağolsun emeği büyük.. defter notu yeterli oluyor..Mikroda esnekliği anladıysan yüzde 50 sini hallediyorsun o bilgiyle.. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum..
-
Arkadaşın bu kadar öneriden sonra başının beladan kurtulduğunu düşünüyorum.
-
@antimülakat +1
-
Iktisatı bnde sevemedim bir türlü düsünuyorum sekille iktisatta kac net yaparım bnce sekille cozulecek soru 5i gecmez.Artık soru tarzı değisti.Mikroda uretim bolgeleri makroda tahvil arz talebi is lm bunlari yaparsın ancak 40 soruda bi anlamı yok