Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor
-
-
İlan verileli cook oldu tahmini kaç puanla kapatır???
-
ilan yayın tarihi 1 aralık diyor nasıl çok oldu ? son başvuru ne zaman?
-
@totti ayın 15i son.
-
maaş ve şartları hakkında bilgisi olan var mı?
-
2000-2100 civarı muhtemelen 2016 yılı için
-
@totti 3 gün işte az mı?? İlan bugüne verilmedi yani demek istediğim buydu... Tahminen kaç puanla kapatır...
-
Arkadaşlar büro pers. için microsoft office prog. hakim olduğunu belgelemek demiş gördüğümüz bilgisayar dersi bunun yerine geçer mi acaba ?
-
@elfwarrior hocam genel itibariyle geçiyor ancak kurumdan doğrulatın üniversitelerin napacağı belli olmaz
-
Tam merkeziden önce bir de sözleşmeli, çok talep olmaz diyordum ama burda başlık açılınca talibi çokmuş onu anladım.
-
@elfwarrior hocam görüştünüz mü üniversite ile bilgisayar dersi kabulü konusu için? Ben ulaşamadım, görüştüyseniz bilgi verirseniz sevinirim
-
@madamsmith. Yok hocam 1-2 kere aradım açan olmadı bana da geçerli olur diye düşünüyorum bende ama kesinlestirmek lazım.
-
Basvurmaya karar verenler kac puanla basvuracaksiniz kayseriden gidecegim degermi 82.4 puan sizlerin puan yuksekse bosa para harcamayayim
-
Aynen başvuru yapacak arkadaşlar puanlarını yazabilir mi boşuna gitmemiş oluruz... 82.9
-
Aramistim bilgi almak için arkadaşlar okulda gördüğümüz bilgisayar dersi oluyor transkripti götürün belgelenmiş olursunuz....
-
88 ile sozlesmeli alima basvurmakmi hey allahim kafayi yememek elde deil arkadasim bu ay zaten atanacaksin neyin kafasi sendeki
-
Bu ileti silindi! -
mrblar hacettepe memur alımı için iş talep formunu bulamadım sitede yardımcı olur musunuz???
-
@jan http://www.sksdb.hacettepe.edu.tr/files/personel-alimi-2016-form-xls-131250504184951096.xls hocam sitedeki ilanda "İş Talep Formu" yazısına tıklarsanız hemen iniyor.
-
dershaneden yüksek puanlılar hemen gidip başvurmuş 88 ler daha üstleri pehpeh zaten topu topu 10 kişi. merkeziden yerleşecek puanları var ama her şeye gidip başvuran böyleleri yüzünden kadrolar boş kalıyor. bir puanla bir yerde listede mülakatta olan o ilan sonuçlanmadan o an başka bir şeye başvuramaz diye bir sistem getirilsin bari. bu şekilde bütün listelere aynı kişiler giriyor şimdi bu kişiler hem bunda listeye girip hem de 10 gün sonraki merkeziden atanırsa burdaki kadrolar ne olacak yedek liste de yok.
memurlarda biri değerlendirmiş.