Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor
-
@totti 88 hocam
-
açıklandı mı sonuçlar göremedim duyurularda...
-
@jan sonuçlar açıklanmadı hocam, sadece bazılarımızı arayıp güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu teslim etmemiz gerektiği söylendi. Ben bugün teslim ettim, memur arkadaş bu formun başvuran herkes tarafından teslim edileceğini söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum çünkü telefonla bu bildiriyi almayanlar da var.
Sürecin uzun olmasıyla ilgili de OHAL sebebiyle denildi. Biz de hızlı olsun istiyoruz ama emniyet ilgilenecek bizlik birşey yok vs.
Özetle herşey muamma, hayrolsun inşallah -
@madamsmith. Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
@jan sonuçlar açıklanmadı hocam, sadece bazılarımızı arayıp güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu teslim etmemiz gerektiği söylendi. Ben bugün teslim ettim, memur arkadaş bu formun başvuran herkes tarafından teslim edileceğini söyledi, ne kadar doğru bilmiyorum çünkü telefonla bu bildiriyi almayanlar da var.
Sürecin uzun olmasıyla ilgili de OHAL sebebiyle denildi. Biz de hızlı olsun istiyoruz ama emniyet ilgilenecek bizlik birşey yok vs.
Özetle herşey muamma, hayrolsun inşallahhocam hayırlı olsun acaba en son puanlar kaça kadar düşmüş bir bilgi alabildiniz mi
-
@zeyno maalesef hocam, çünkü görüştüğüm kişi herhangi bir sıralama olmadığını söyledi
-
@madamsmith. anladım hocam tşkler bende başvuru yapmıştım 83le umut yok ama bakalım hayırlısı sizin puanınız iyi inş olmuştur.
-
@jan Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
@madamsmith. anladım hocam tşkler bende başvuru yapmıştım 83le umut yok ama bakalım hayırlısı sizin puanınız iyi inş olmuştur.
@madamsmith. Hacettepe Üni. sözleşmeli 10 kişi iibf alıyor içinde söyledi:
@zeyno maalesef hocam, çünkü görüştüğüm kişi herhangi bir sıralama olmadığını söyledi
merhaba hocam siz merkezi atamada tercih yapmış mıydınız acaba hacattepeye atanıpta merkezide atanan var mı
-
@zeyno Hacettepe kazananların listesi açıklandı mı ben mı bulamıyorum hacettepeyi kazanıp merkezden yerleşen var mı diye yazmışsıniZ hocamm ondan soruyorum???
-
@jan aciklanmadi hocam ama kazananlari arayip guvenlik ve arsiv arastirma formu istenmis ona istinaden sordum
-
Büro personeli maaşı hakkında bilgisi olan var mı?
-
bu iş tam yılan hikayesi olmuş. arkadaş 2 haftadır arıyor diyorlarmış ki güvenlik soruşturması yapılıyor. o da demiş onun için önce kazananların belirlenmesi gerekmiyor mu bazı kişiler aranmış belge istenmiş demiş bilgimiz yok diyorlarmış. şahsen başvuru böyle zamanı geçmesine rağmen açıklamama birilerini arama nedir anlayamadık. iyi ki o kadar yol gidip de başvurmamışım.
-
hiç sormayın hocam yaa açıklayın kazananları bilelim yani bazılarını arayıp evrak isteme ne açıklayın sonra araştırın millet rahat etsin yanii...
-
@zeyno hayır hocam ben merkezi için başvuru yapmadım.
-
açıklamadılar dimi daa yatıyo mu bunlar neler dönüyo oralarda ...
-
@jan artık gelenek haline geldi malesef , kamu kurumlarında mülakat sonuçlarını erken açıklamak itibar kaybı yaratıyor ...
-
açıklamamak daa muallakta bırakıyor millet şüpheyle bakıyoo..
-
15 gün içinde açıklayacağım deyip 1.5 aydır açıklamadıkları ilan varken bugun yeni alım açmışlar onda da 1 hafta içinde sonuç duyurulacak yazıyor.
-
@ikameci hocam nerde ilan
-
ilan cebimde değil ya kardeşim yaz hacettepe ilan diye çıkar :). mühendis falan alınıyor teknik eleman.
bu ilandan arandım diyen arkadaşlar gelip bilgi verebilir mi belge mi teslim ettiniz süreç ne oldu. böyle ilan edicem deyip de 1.5 ay geçti. -
@ikameci güvenlik soruşturması için form teslim edildi, şu an açıklamak için soruşturmanın tamamlanmasını bekliyorlar diye düşünüyorum. Formu teslim ederken 15 gün içinde sitede açıklanacağını söylediler.