uzaktan eğitim akın dil mi eec mi ?
-
arkadaslar merkeze uzak oldugum ıcın uzaktan egıtım videoları alacağım ve bu 2 kursun uzaktan eğitimi arasında bir tercih yapmayı düşünüyorum size hangisini almalıyım hangisi daha verimli olur ( eec den alırsam yds beyaz paket almayı dusunuyorm çünkü temelim zayıf .)
-
@abd94 her ikisinde de iş sizde biter
-
@aliveli kesınlıkle haklısınız hocam ama egıtımın kalıtesı motıvasyonu arttırıyor ondan sormak ıstedım
-
@abd94 akın kullananlar memnun diğer kursu çok duymadım.
-
@aliveli ben de eec iyi diye duydum abi
-
Ankara Dil Akademisi'nin İleri Seviye Kayıttan YDS ve Yökdil Dersine kayıt olmuştum, gerek verilen kaynaklar gerekse videolar gayet memnun kalmıştım nacizane hocam.
-
@köyündelisi @aliveli acaba en başta bi a1 ve a2 kursu alıp temel mı atsam en basta ?
-
@abd94 siz bilirsiniz ama seviyenize göre yds kursu başlatacaklardır muhtemelen.
-
Ankara dil akademisi diyorum. Yazmamışsınız seçenek olarak ama bunu da ben ekleyeyim. Daha önce de yazmıştım bi başlıkta :)))
Dersler çok kaliteli işleniyor bi kere.
Hani illa Akın'da aklım kalmasın derseniz Tijen ve Ümit hoca Akın'ın eski ve en iyi hocalarıydı.
İkisi de oradan ayrılma. Dersleri de ikisi beraber veriyor zaten. Tijen hoca çok güzel kelime ezberletir, ümit hoca da çok güzel okuma yaptırır. Yani dönem bittiğinde bi makale açtığınızda çok rahatlıkla okuyabildiğinizi anlarsınız. Tabi bunların hepsi sizin çalışmanıza bağlı. Sonra alırsanız demeyin hani okuyorduk diye :))
Youtube'da bolca örnek videolar var. Bi göz gezdirip bakın öyke karar verin derim.