YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@kuşçubaşıeşref sizin tecrübeniz var gibi bence bu tür yorumları ciddiye almanıza gerek dahi olmadığını zaten biliyorsunuz.
-
@gkhn-gnr hocam canınızı sıkmayın. sonuçları görücez. 85 altı kapatmaz diyenlere inanmayın. baraj 75-80 arası olucak.
-
@kuşçubaşıeşref aynen katılıyorum.
-
@evandro boş konuşan insanları sevmiyorum yapacak bir şey yok nerde görsem had bildirilmeli
-
@mavkav dguy dan çıkınca da sinav binasının önünde konuştuklarım 90 eve gelip foruma girince 85 sorular toparlanınca 80 üzerinden biraz zaman geçip netler kesinleşince 76 ile kapatır mı acaba bu arada bu sadece 1 örnek 5 yıldır bu sürecin içindeyim defalarca böyle oldu bu seferde aynı olacağı düşüncesindeyim
-
@gkhn-gnr haklısınız. her sınavda olduğu gibi manipüle ediliyor. umarım erken açıklanır herkes için hayırlısı olur.
-
@kuşçubaşıeşref duygularıma tercüman oldunuz hocam Allah razı olsun.
-
@mavkav manipüle olmasa bile ankete katılanlar hep belli bi neti olan kazanma umudu taşıyan insanlar ben bu süreçleri takip.etmeye çalışıyorum kaçırdığım belki bi kaç yazan olmuştur ama forumda 70 altında neti olan görmedim yani şimdi yokmu bu.sınavlara girip düşük puan alan
-
@gkhn-gnr bende mesela 91 ve üste görmedim. bu da çok ilginç kutlay hocanın anketinde 185 kisi 90-100 arasını işaretlemiş.
-
@mavkav niyeti bozuk çok insan var biri yazmış hatta adam sınava girmediği halde ankete katılmış
-
Hocam ben de sinavdan ciktim 95 eve geldim 90 sorular aciklandi 85. 27 eylulde de 80 olur bu gidisle :..D Valla aynen oyle. Sinavdan sonra en az 10
Puan bende dustu herkesin kendi yaptigina gore boyle dusmustur. Duser puanlar. Bu anketler yuksek cikar. Manipulasyona cok musait. Sinava girmeyen bile isaretler. Cok takilmamak lazim. -
Arkadaşlar anketlere bakıp yanlış umutlara bağlanmayın lütfen ciddiye alınacak bir yanı Yok çoğu ne yaptığını bile hatırlamıyor , sınav çalışanlar iÇin kolay sayılabilirdi tarih olması ve yeni kanun olması puanları aşağıya çekecektir , ayrıca çoğu da yanlış doğruyu götürme muhabbetini bile bilmiyordu tahminim 78-79 civarı kapatacaktır
-
@mavkav benimde dikkatimi çekti .. kaymakamlık çalışan Ysk kanunlarına bakmadı KPSS de derece yapan arkadaşım Ysk bakmadan girdi 70 küsür neti var bence burada çok bol keseden atıyorlar
-
@grundig hocam çok kişi mülakata kalacak. 85 ile kapatırsa eğitim seviyesi bir level atlar sayar ve gurur duyarm vallahi Burada yazanlarin çoğunluğu iyi puan alanlar ve daha az yazanlar ise umut verici puan alanlar. Düşük puan alanları kimse hesaba katmıyor. Onlar genel olarak ankete yada buradaki yorumlara girmezler. Ve böylelikle görünen beklenti yükseliyor haliyle. Onun icin buradaki uçuk puanlara bence inanmyn.
-
@gencbiraday yine kutlay hocanın 1159 kisinin katıldığı ankete göre 85-90 arası alanlar 90-100 arası alanlardan az..bu da ne kadar dalga geçtiklerinin sonucu.
-
@hamidiye 85 ile kapatırsa ben inanın soruların verildiğini düşünürüm ki 85 doğrusu olan biri olarak.
-
@mavkav soruların verilme bir gibi bir durumunun olcağının sanmam hukukçular da bu sınava girmiştir ama tarih ve İktisat maliye den minimum 12-13 fire vereceklerini hesaba katarsak iyi yaptım diyen bir hukukçu max 85-85 civarı yapar bence
-
@gencbiraday evet hukukçuyum
-
@gencbiraday ozaman diyelim 85 ile kapattı bunu nasıl açıklayacaksınız?
-
@mavkav ben 85 le kapatacağını düşünmüyorum açıkçası , Ysk kanunlarına baktıysanız sizin gibi yaparlar iyi bir KPSS ci ise 90 yapması iÇin Ysk kanununa bakması gerekir 2 senedir KPSS çiyim bu arada