YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mavkav telefonla aramış hocam
-
@okahraman07 ya telefondaki arkadaşlar klavuzu okuyor ona göre yorum yapıyor. klavuzdaki belirsizlikler için bir şey dememişlerdi. standart sapmasız bir sınav nasıl olaki
-
@okahraman07 zaten olsa da öyle olacak kılavuzda son adayın puanına sahip tüm adaylar çağrılacaktır yazıyordu.
-
@mavkav muhtemelen öyle yapıyorlardır standart sapmasız cok garip olacak
-
Arkadaşlar standart sapma Yok klavuzu okuyun arayıp sormanıza gerek yok
-
Maden sapma yok alandan 70 soru gelseydi keşke tarih sorularına kurban gidicem bu gidişle
-
Her sene aynı soruların sorulduğu dönemde GUY bile 85'in üstüne çıkmazken ilk defa yapılan bir sınavın 90 üstünü kapatacağını iddia edenler muhtemelen yeni mezun ve kurum sınavı tecrübesi olmayanlardır. Sınava yönelik 1 ay çalışanlar 85 üstü yapabilir eyvallah ta 875 kişinin mülakata kalacağını unutmayın. Sorular kolay gibi gelse de kanunlara iyi çalışmayanlar için çeldirici sorular vardı, Türkçe zordu. 80'i geçmez bu sınav, o da maksimum yani
-
@mavkav, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@okahraman07 ya telefondaki arkadaşlar klavuzu okuyor ona göre yorum yapıyor. klavuzdaki belirsizlikler için bir şey dememişlerdi. standart sapmasız bir sınav nasıl olaki
Hocam yanlışın doğruyu götürmediği sınavlarda sapma olmadan herkes doğru sayısına göre sıralanıyor, 875. sırada aynı puana sahip kaç kişi varsa hepsi mülakatta olay bu. GUY, DGUY sınavları bu şekilde yapılıyor.
-
@gencburokrat hakimlikte de mi öyle oluyor ?
-
@mavkav Onu bilmiyorum hocam, hiç girmedim. Ama orada olduğunu söyleyenler var
-
@gencburokrat burda da bir sıralama yapalım mı hocam?
-
@mavkav Netlerini paylaşan arkadaşlar olursa yaparız, ben başlayım o zaman 81
-
@gencburokrat, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@mavkav Netlerini paylaşan arkadaşlar olursa yaparız, ben başlayım o zaman 81
78
-
Net mi doğru sayısı mı
-
83 benimde
-
@onder Doğru sayısı = Net hocam, yanlış doğruyu götürmüyor ya
-
@gencbiraday 83
@gencburokrat 81
@Okahraman07 78Evet netlerini paylaşmak isteyen varsa yazsın sıralama yapalım, kendi içimizde fikir edinmiş oluruz.
-
-
benim de 91 net, çok şükür bir sınavım iyi geçti..
-
90 yaptık