Bir bu ilanı bir de FALCAO'yu bekleye bekleye bir hal oldum. Gelsinler artık
onder tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
RE: 29 Aralık 2018 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@sbnlbnt belge gönderimi sadece idareye girecekler ve avukatlar içindi. Adli (mezunlar) için bir belge şartı yoktu. Onun için adli kısma kimlerin kabul edildiğini duyurma gibi bir uygulaması olmadı Bakanlığın. ÖSYM üzerinden başvuru yapmışsanız sıkıntı yoktur
-
RE: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Abdurrahim CMK konusu değil bu 6706 sayılı cezai konularda uluslararası işbirliği kanununda geçiyor madde 18 sorabilirler yani. Keza geçen sene bu kanundandan 1 soru gelmişti baya detay bir soru idi
-
@elitnur sorarlarsa cevap 15 olur. 30 olması için soru kökünde 1.1.2020'den itibaren demeleri gerekir. Ki bu değişiklik daha kanun metnine işlenmemiş. Bu değişiklik 5.12.2019'da yayınlandı. Bence sorular o değişikiliklere kadar hazırlanmıştır diye düşünüyorum
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar Themis Kaymakamlık Çalışma Kitabı'nı daha önceden sipariş etmiştim. Bugün elime geçti İdare Hukuku sorularının tamamına baktım sadece 16 soruda tek hata var. Onlar da ufak tefek şeyler ve genelde şıklarda vardı. Mesala; Hazine ve Maliye Bakanlığı yerine Maliye Bakanlığı yazılmış, Cumhurbaşkanı olacağına şık Bakanlar Kurulu şeklinde yazılmış. Cevaplar da ise 16 sorunun içinde sadece 2 tanesi uyuşmuyor. Cevap anahtarında da sıkıntı yok. Diyeceğim o ki kitabı almak istiyorsanız bu hususu dikkate alıp alıverin
-
RE: 2018 İdari Yargı Sınavı
@ömerhayyam teşekkür ederim dostum
onder tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
@gk beni de eklermisin gk 23 alan 56
-
RE: 21 - 22 Kasım 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı (Mezun)
Sapma ders ders mi hesaplanıyor bileniniz varsa cevap verebilir mi
-
@elitnur sorarlarsa cevap 15 olur. 30 olması için soru kökünde 1.1.2020'den itibaren demeleri gerekir. Ki bu değişiklik daha kanun metnine işlenmemiş. Bu değişiklik 5.12.2019'da yayınlandı. Bence sorular o değişikiliklere kadar hazırlanmıştır diye düşünüyorum
-
@Abdurrahim CMK konusu değil bu 6706 sayılı cezai konularda uluslararası işbirliği kanununda geçiyor madde 18 sorabilirler yani. Keza geçen sene bu kanundandan 1 soru gelmişti baya detay bir soru idi
-
Bir bu ilanı bir de FALCAO'yu bekleye bekleye bir hal oldum. Gelsinler artık
-
@Harun-Resid İdari Hakimlik var ama gk-gy kısmı yok. Sadece ortak alan ve idari yargı testleri mevcut
-
RE: adalet bakanlığı memuru alımı 2019
Bilgisayar dersinini aldığımıza dair belge mi alacağız yoksa transkriptte geçtiği için traankrirpt yeterli mi