YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@gencbiraday hocam ben de sizin gibi düşünüyorum. ama velev ki 875. kişinin doğru sayısı 85..inanın ben bunu mantık çerçevesinde kendime açıklayamıyorum.
-
@mavkav olmaz demiyorum ama büyük bir süpriz olur tarih soru sayısının fazla olması ve Ysk kanununları ne kadar kolay olsada 5-6 tane kelime oyunlu sorular vardı idare hukuku soruları derecesi normaldi. Maliye ise basit İktisat normaldi hocam ben 78-79 civarı kapatır süpriz olursa 80 le kapatır diyorum benimde 83 doğrum var
-
@gencbiraday türkçenin kaymakamlık sınavındaki türkçeden daha zor olduğunu düşenen bir tek ben mi varım ?
-
@mavkav kaymakamlık sorularına bakmadım ama Türkçenin 5 sorusu kolay 3 sorusu orta dereceydi 2 soru muallak diyebilirim
-
@mavkav Hocam ben kaymakamlığa girmedim ama normal ösym tarzında değildi basitti biraz dil bilgisinden korkuyordum gelmedi bile
-
@north-remembers kaymakamlıkta 13 d 1 y var. ysk da 8 doğrum 2 yanlışım var
-
76 doğru şans var mı
-
@buğracaan şans dahilinde her şey olabilir ama 75 ve altının şansının olmadığı yönünde kanaatim var
-
Diyanetten 9 bin alım her köye 3 ccamii
-
@mavkav olabilir hocam benim de 8d 2y ama ikisini silip başka şık yaptım yanlış oldu en iyisi ilk işaretlediklerimiz ama sınav esnasında olmuyor
-
@gencbiraday hayırlısı hocam
-
90 üstü yapan benim gördüğüm 1-2 kişi var Kutluay kararlı anketinde 140 küsür kişi gözüküyor bu duruma göre 90 üstü kapatacak ve tarih olarak yazılacak bu kurum sınavı benim hiç inanasım gelmiyor
-
@gencbiraday malesef 90 üstü kapatacağı kesin gibi . birileri az yaptı diye düşük kapatmaz .ankete katılanlardan 90 üstü yapan 90 kişi doğru söylese gerisinin ne önemi var 10 katını aldık mı yaparmı 900 kişi...yüksek yapan çok kişi var ..ben 90 yaptım ama benimde umudum kırıldı. .gercek bu
-
bu foruma girmek iyce can sıkıcı bi hal aldı, 90 netle kalınmaz gibi yorumlar var, 90 nete kalınmayacaksa biz ölelim ozaman. bu yaz bi denize bile gidemeden kpss kaymakamlık ysk ptt çalış dur, sonra hepsi elinde patlasın gel de yaşa şimdi, yaşayabilirsen tabi
-
@epikür O zaman tarihe geçer öyle bir şey olamaz 90 ile kapatmak ne demek ya maşallah
-
@hoffafd dikkate almayın hocam en güzeli bu ama rahat duramıyorum cevap veriyorum yine 90 ile bir kurum sınavı nasıl kapatacak çok merak ediyorum sonuçlar açıklandığında burada olacağım
-
@epikür 27 eylül de göreceğiz ozaman hocam 90 üstücüleri geçen sene kaymakamlığı 1 soruyla kaçırdım herkes çok kolaydı 90 la kapatır muhabbeti olmuştu 80 le kapattı
-
Moral bozmayın herşey nasiptir arkadaşlar felaket tellallığı bizim halkımızın özünde var , guy da da 80 altına düşmez hiç ilan gelmedi dediler İzmir kontenjan dolduramadı ...
Eskişehir 70 le kapatıp 17 bininci aday girdi , alınacak aday sayısı 5 bin kişi iken...
son yorumu yapıyorum 79 la kapatır bu kurum herkesin hakkında hayırlısı olsun -
@epikür daha önce hangi sınavlara girdiniz?
-
@epikür, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@gencbiraday malesef 90 üstü kapatacağı kesin gibi . birileri az yaptı diye düşük kapatmaz .ankete katılanlardan 90 üstü yapan 90 kişi doğru söylese gerisinin ne önemi var 10 katını aldık mı yaparmı 900 kişi...yüksek yapan çok kişi var ..ben 90 yaptım ama benimde umudum kırıldı. .gercek bu
Hocam oyle hesap olmaz 90 kisi dogru soylese 10 kati 900 diye..orneklemi her arttirisinda uclardaki sayi ortalamaya daha fazla yaklasir. Yoksa tumevarimda tum sinava girenler muthis skor yapmis ve kotu puan almamis gibi bir durum ortaya cikiyor. Yani yuksek kapatabilir evet ama durum boyle.