YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Ankete 320 kişi katıldı %95 i tercihiniyap.net'den oldu ancak yapılan diğer anket sonuçlarını da (twitter, facebook) inceledim ,
-
Sınava 875 kişinin mülakata katılması
-
Kaymakamlık sınavına katılanların bu sınava çok fazla yüklenmediği
-
Yeni kanunların sınavda olması
-
Yanlış cevapların doğru cevapları götürmediğini durumunun çok fazla bilinmemesi
gibi durumlarda göz önüne alarak değerlendirdim , tahminim yine 76 yönünde ancak sürpriz olursa 78 le kapatabilir. %70 olasılık 76 net ile 78 net de %80 olasılıkla kapatacağını "tahmin" ediyorum.
bu arada merak edeni vardır ( bu başlığa yazanların okuyanlara oranı %10-20 civarında)
-
-
@musgrave06 Hocam çok uğraşmışsın ama 10 bin kişinin girdiği bi sınavda 320 az olmuş. Biraz daha yayılmasını bekleseydin keşke
-
@musgrave06 eline sağlık hocam
-
@antoniogramsci @MULKİ saolun arkadaşlar anket sonuçlarını takip etmek isterseniz YSK anket sonucu
-
@musgrave06 Twitter'da aşırı bir katılım olmuş ordan hesaplayamıyo musunuz acaba en doğru sonucu orası verir
-
@antoniogramsci seçimlerde anket firmaları 50 milyon oyu 20 bin kişiden tahmin etmeye çalışıyor bence iyi niyetli bir çalışma ama yine de 80 in altına düşeceğini sanmam.
-
Sorular açıklanmadan önce 75-80 diyordum,yorumlardan sonra şuan 80 -85 arası demek geçiyor içimden ki inşallah daha düşük kapatır.Herkes 85 üstü yapmış da bizim haberimiz yokmuş sanki ..
-
sadece anketi yorumlayarak söylüyorum malesef 80 altına düşmez gibi görünüyor. .ben daha önce 70 lere düşeceğini düşünüyordum
-
Arkadaşlar anketlerdeki sonuçlar 'net' bazında verilen cevaplar.
Bu netler alan+gk gy netlerine göre söylenenler, 40 gk+40 alan yapan da 80 diyor 60 alan+20 gk yapan da 80 diyor 45 alan+35 gk yapan da 80 diyor.
Sonuçlar açıklandığında göreceksiniz 45 net ve üstü alan yapıp 78-80 bandında olanla 45altı alan yapıp 78-80 bandında olan aynı sıralamada olmayacak. Standart sapmayı hala hesaba katmayanlar var sonuçlar açıklandığında anlayacaksınız ne demek istediğimi aksi takdirde 80 net yapmanın bi çok yolu var bu mantıkla 85altında kapatmaz alanda belli seviyenin üzerine çıkan arkadaşlar içiniz rahat olsun.. -
@idyah ümitlenme diyorum kendime sonra bu yazı çıktı karşıma 45 alan neti 33 gk gy yine de çok kaptırmıyoum kendimi hayırlısı hocam.
-
@north-remembers Kendinizi Sadi Güven'in yerine koyun. Ygs düzeyinde bile sayılmayacak Türkçe matematik sorularını doğru cevaplayanı mı seçim müdürü yapardınız yoksa seçim kanunu bileni mi? Aynen hayırlısı olsun hocam.
-
@idyah hocam kesinlikle seçim mevzuatını sular seller gibi yapanı alırım gerçi bir hocamız bahsetmişti sadi güvenin bile tam olarak kanunları bildiğini söyleyemeyiz diye beklemek biraz zor olsa da bekleyeceğiz.
-
@idyah 12 yıldır ilan açmamışlar bu yıl ilan açmışlar vardır bunda bi keramet...matematik bilmenin alan bilmenin bi önemi yok kısaca. ..100 yaptın mülakata kaldın diyelim acaba 100 yaptın diye alırlar mı...Eğer öyle bişey olsa ilk 175i alır geçerler..5 katı çağırıyorlar dandik bi sınav yapıyolar malum %50 mülakat ...100 yaparsın kaşın eğri gözün eğri diye kaybedersin
-
@epikür hocam o durumla ilgili düşüncemi öğlen burada üstü kapalı şekilde belirttim. Ösym'yi arıyorum nasıl hesap yapcaklarını bilmiyolar kurumu arıyorum biz de bilmiyoruz diyolar burda büyük sıkıntı var farkındayım. Ben mantıklı olması gereken bu olmalı diyorum haklısınız
-
Hocam twitter daki anket bitti de sonuç ne oldu şimdi
-
1.159 oy kullanılmış
90-100 %16
85-90 %13
80-85 %14
75-80 %49 -
@idyah doğrudur hocam seni eleştirmek için söylemedim zaten ...ben kısaca bu sınavın formalite olduğunu belliki bu işin mülakatla tamamlanacağını seziyorum..malesef şurda çok netim burda çok netim var hesabı çok saçma..eleyici bi sınav olsa bu kadar dandik bir sınav olmazdı. .
-
@north-remembers 80 anca kurtarır bu verilere göre
-
@mulki̇ 90 bile kurtarmaz gibi iyice batıyoz10 katını al 90 bile kurtarmıyor
-
@epikür sizin kaç netiniz var