YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@buğracaan hocam 1 ay öncesinin sorunu soruyorsunuz ha 1 ayda cevap bulduk mu hayır..en son uzlaşılan tahmini rakam 14bin civarları deniliyor. ben kurum içi başvuruların zaten 1000i geçeceğini sanmıyorum.
sınavın kapatabileceği puan ve sınava kaç kişi girdi konusunda "kesin" bilgi yok hocam. hepsi tahmin ve spekülasyondan ibaret.
-
@foucault tabi ki bu sayfaya bakarak bir sonuç elde edemeyiz sonuçta
-
Arkadaşlar Cimere yazdığım yazı cevaplandırılmış ösym tarafından ben hiçbir şey anlamadım. Siz bir şey anladınız mı acaba?
Yazıyı buraya iliştiriyorum.2018 Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim
Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı Kılavuzunda belirtildiği şekilde değerlendirme yapılmıştır(https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YSK/KILAVUZ_26072018.pdf). Bilginize sunar, başarılar dileriz. -
Standart sapma yok demek manasına geliyor
-
@north-remembers direk klavuzu atmışlar
-
@north-remembers bindik bir alamete...gerisini siz tamamlarsiniz :..) ben biraktim artik her seyi ya beklemekten baska care yok.
-
beklemek zor Allah herkese sabır versin.
-
@mavkav zahmet edip düzgün bir cevap bile yazmamışlar ya o kadar para alıyor bu kurum her sınavdan az özenli olun ya kılavuzu ben de biliyorum
-
@foucault hocam çok ama çok zor beklemek mülakat kesin değil benim ders çalışamıyorum ne yapıcam bilmiyorum işsiz işsiz bekliyorum
-
@north-remembers 10.01 de aynı yanıt bana da verilmiş dalga geçiyolar heralde okumuyolar yazdığımızı
-
@north-remembers yani bende artık standart sapma olmayacağını düşünmeye başladım ciddi ciddi.
-
@north-remembers bende hiç çalışamıyorum hocam, beklemek en kötüsü oyüzden
-
@savcıturgut
T.C. CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM MERKEZİ MAKAMINA;TALEP KONUSU : Yüksek Seçim Kurulu Seçim Müdürü Alımı Sınavı Hakkında
02.09.2018 Tarihinde Yüksek Seçim Kurulu tarafından ÖSYM'ye yaptırılan 'Açıktan Atama Yoluyla Seçim Müdürü Alımı' sınavına dair yayınlanan klavuzda ve ilan metninde sınavın değerlendirilme esaslarına dair yeterli bilgi bulunmamaktadır. Bu bilgiye ulaşabilmek için gerek Ösym çağrı merkeziyle yaptığım görüşmelerde gerekse Yüksek Seçim Kurulu ile yaptığım görüşmelerde sınavın nasıl değerlendirileceğine dair yeterli bilgiye ulaşamadım. Her iki kurum tarafından verilen bilgi yalnızca '' Yanlış cevapların hesaba katılmayacağı, doğru cevapların 100 puan üzerinden değerlendirileceği'' şeklindedir. Ancak sınav genel kültür- genel yetenek ve alan testi olmak üzere iki ayrı başlıkta yapılmış olup bu testlerin kendi içlerinde nasıl değerlendirileceği, kaç puan üzerinden hesaplamaya dahil edileceği, sınavda standart sapma uygulanıp uygulanmayacağı gibi konularda net bilgilere yer verilmemiştir. İlanda yazılmayan hususlar hakkında her iki kurum çalışanlarıyla yapılan görüşmelerde ellerindeki bilginiz yalnızca bundan ibaret olduğunu ve hesaplama sistemi hakkında kendilerinin de net bir bilgiye sahip olmadıklarını belirtmişlerdir. Hesaplama yöntemindeki bu belirsizliğin tarafım ve sınava giren diğer adaylar adına ileride herhangi bir mağduriyet yaratmaması adına en kısa sürede bu hususta bizlerinin bilgilendirilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
Yazdığımız bu hocam buna yanıt olarak aynı klavuzu bize geri yollamışlar klavuzda yazanları ben onlara zaten söylemişim onlar da aynısını yeniden bana yollamış. Ne demek istendiğini anlamadık diyoruz al bi daha oku diyo Sapma var yok gene demiyor baştan savma iş yapmışlar
-
@idyah 12/09/2018 10:01:34 2018 Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim
Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı Kılavuzunda (https://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2018/YSK/KILAVUZ_26072018.pdf) belirtildiği şekilde değerlendirme yapılmıştır . Bilginize sunar, başarılar dileriz.Cevap olarak bu gelmiş yukardakine karşılık. Bunları oraya personel diye almışlar maaş veriyolar işte. Aynen telefonda yaşadığımız olay. Biz de bilmiyoruz demek oluyo sapma var yok manası gene çıkmıyor verilen yanıttan 3 satır yazı yazmış adamlar.
-
@idyah şuraya bak adamlar tenezzül dahi etmiyor ya biz de çırpınıp duruyoruz
-
@mavkav durum karışık hocam ya bilemiyorum kaymakamlıkta da aynı sıkıntı var zannımca artık hayırlısı Bekleyip göreceğiz. Sınav sonuçları değerlendirilmiştir yazıldığına göre sonuçlar belli bir güzellik yapıp cuma günü açıklasalar yaa
-
@north-remembers Var ya da yok neyse bilmiyorum hocam tek bildiğim bu adamlar da bunun nasıl hesaplanacağını bilmiyolar. Biliyo olsa şu dilekçeyi okuyan insan evladı ne demek istediğimi anlardı. ''ayınlanan klavuzda ve ilan metninde sınavın değerlendirilme esaslarına dair yeterli bilgi bulunmamaktadır. '' yazmışım verilen cevap yeniden klavuz atmak hey Allahım sabır ver.
-
@north-remembers bu cuma mı :)) haftaya da razıyım hocam osym nin bu sene sadece ales ilkbaharda böyle bir süpriz yaptığını gördüm planlanan dan 1 hafta önceydi sanırım.
-
@north-remembers ilk okuduğumda değerlendirilmiştir dediği için ben de acaba sonuçlar belli mi dedim ama okuduğunu anlamayan insanın yazdığı şeyin de ne anlama geleceğini düşünemeyeceğini düşündüğüm için ciddiye almadım Hesaplandığını sanmıyorum hocam ama umarım en kısa zamanda açıklanır da belirsizlik kalkar bi an önce..
-
Çok olumsuz düşünüyorsunuz arkadaşlar adamlar başarı dileklerinde bulunmuş bu yeterli değil mi