YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@iktisatsever, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
ben farklı bir konuya giricem.ola ki kazandık(inşallah), ilanda belirtilen hangi ilçeyi isterdiniz ?
Bayburt-Merkez
-
@idyah acaba kazananlar belli bir tercihte bulunacak mı acaba bi bilginiz var mı?
-
hocam hiçbir şeyde olduğu gibi bunda da kesin bilgi yok. YSK bizimle eğleniyor. ama 7062ye göre ve kılavuza göre tercih yok başkan atıyor gibi bir anlam çıkıyor. o kısımda neler döner artık bilemiyorum..
-
@bcbc3434 Hocam sayfa 44de anlatmaya çalıştım dilim döndüğünce ama incelemek isterseniz yönetmeliği atabilirim. Evli olan arkadaşlardan da yer değiştirmeyi merak edenler varsa onlar için de yönetmeliği atabilirim
-
@foucault Hocam orda başkan atar ifadesi bence onay verme anlamında kullanılmış gibi anladım ama gene de ifade açık değil nereye çeksek gider
-
@idyah bana tercih olur heralde gibi geliyor da işte kesin konuşamıyoruz yine. sonuçta bizden önceki zabıt katibi alımında tercih listesi yaptırdılar. belki de kazananları açıkladıktan sonra yeni bir yönetmelik ve tercih kağıdı yayınlayacaklar belli olmaz. o aşamaya gelelim de
-
@foucault bence de tercih yaptırırlar yüksek puanlılar öncelikli olabilir mesela tercih yaparken
-
@foucault Haklı olabilirsiniz hocam o konu da muallak ama yaptırmaları mantıklı olur, aksi takdirde bence mesleğe başlamayacak olan nerden baksanız 20 kişi çıkar.. Sınavı kazananların atamaları, ilan edilen kadro sayısını geçmeyecek şekilde nihai başarı listesine göre yapılır. Şu ifade bile açık değil Yani listede olan adaylar atanır da diyo olabilir listedeki başarı sırasına göre de atanıyo olabilir
-
biraz daha morelınız duzelsın 71
-
Yalnız listeyi kasıtlı hazırlamışlar heralde
Kırklareli- Demirköy Bulgaristan sınırında
Ağrı-Doğubeyazıt İran sınırında
Artvin-Şavşat Gürcistan sınırında
Ardahan-Posof Gürcistan sınırında
Kars-Digor Ermenistan sınırında
Kars-Arpçay Ermenistan sınırında
Iğdır-Tuzluca Ermenistan sınırında
Iğdır-Aralık Hem İran hem Ermenistan sınırında ( Buraya atanan x2 kısmetli )
Van-Özalp İran sınırında
Van-Çaldıran İran sınırında
Van-Başkale İran sınırında
Van-Saray İran sınırında
Hakkari-Şemdinli Hem Irak hem İran sınırında ( Buraya atanan görev süresi dolmadan işıde katılır )
Hakkari- Çukurca Irak sınırında
Şırnak-Uludere Irak sınırında
Şırnak-Cizre Suriye sınırında
Mardin-Nusaybin Suriye sınırında
Hatay- Reyhanlı Suriye sınırında
Hatay-Altınözü Suriye sınırında
Hatay-Yayladağı Suriye sınırında
Hatay-Hassa Suriye sınırında
Gökçeada bağımsızlığını ilan etmiş zaten :)) -
@idyah hocam bn evliyim eşim bulunduğum şehirde memur kazandığım taktirde nasıl olur? Yönetmeliği atabilirmisiniz rica etsem?
-
@idyah hocam madem bu yola girdik her yere gideriz de 5.bolgelere tazminat oluyor mu ? Su an fazla uctum degil mi ? Hani polis ve ogretmenlerde şarkta oyle oluyor ya. Lakin soyle bir durum var hemen kendi dusuncemi çürüteyim yskda 5. Bolge illa sark olmuyor o yuzden yoktur heralde ekstra bir sey. Bu arada bu Adalet tazminati tek seferlik bir sey mi ?
-
@sbkyciniz hocam yapma benim gözüm orda:) burda yaşıyorum ama nüfusa kayıtlı olduğum yer tekirdağın farklı bi ilçesi tercih yapabilir miyim bilemiyorum
-
@derya-senol hocam benim bildiğim nüfusa kayıtlı olduğun ilçe olmuyor ama başka ilçesi olabilir sanki
-
@derya-senol Yaparsın hocam sadece nüfusa kayıtlı olduğun İLÇE'de çalışamıyosun başka bi kısıtlama yok süre sınırları hariç.. Al senin olsun hadi
-
Arkadaşlar hazır açıklanmasına varken seçim müdür görev ve yetkileri ile ilgili bilgi sahibi var mi aramızda ? Yani ne is yapar ?
-
@north-remembers ben de öyle biliyorum hocam ben şarköylüyüm ama eşim tekirdağın başka bir ilçesinden nüfusa kayıtlı olduğum yer de onun bağlı bulunduğu ilçe acaba bu durumda şarköyde çalışabilir miyim onu bilmiyorum
-
@idyah valla çok sevindim hocam:)) şaka bi yana hayırlısı ben mülakatlarda çok şanssızım açıkçası hiç ümidim yok
-
@hamidiye Teyzemle konuştuğumda seçim müdürü ilanı değildir o demişti sınavdan önce. Seneler önce sanırım Artvin demişti orda seçim şefiymiş eskiden müdürlük yokmuş şuan da o yüzden müdür ilanı değildir o demiş bana da.. Neyse görevine gelince seçim olmadığı zamanlarda adliyede beni bi hakimin yanına veriyolardı orda kalemde çalışıyodum dedi tabi asıl kalemde çalışan kişi de sürekli izin alıyomuş ya da teyzeme yıkıyomuş işleri.. Sonunda kuzenim olunca tayin istemiş.. Şuan nasıldır şartlar bilmiyorum ama yatırcaklarını da sanmıyorum hocam özellikle büyük illerde.. Ama küçük illerde özellikle nüfusu çok çok az olan ilçelerde adliyelerde de iş çok olmayacağı için iş yükü çok olmaz diye tahmin ediyorum..
-
@idyah hocam anladığım kadarı ile görevini adliyede yapıyor. Doğru mu ?