YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@serdogan http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/02/20180218.htm&main=http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/02/20180218.htm
- kısım 3. bölümü okuyun hocam şartlar orada yazıyor
-
Arkadaşlar listede son durum nedir
-
@derya-senol şimdi okudum sadece ''kendi kayıtlı olduğu ilçede'' çalışamaz yazıyor hocam. Siz şuan eşinizle aynı kütüktesiniz o yüzden Şarköy'de çalışmanızda engel olacağını sanmıyorum nufüs kütüğü esastır.
-
Arkadaslar ilcelerde calisanlar genelde adliyede gorev aliyorlarmis gruplarda da bu cok paylasiliyor ama bunu yazanlar yukselme sinavina girmis memurlar mudurler icinde bu gecerlimi bilgisi olan varmi birde maasi gercekten 4200 mu yoksa 5.500 mu
-
@idyah çokk teşekkür ederim hocam cevabınız için kaç zamandır kafamı kurcalıyodu bu konu çok yardımcı oldunuz
-
@ahmtdmn İlçe seçim kurulu başkanı, ihtiyaç duyulması hâlinde seçim müdürlüğünde görevli personelin, o yerdeki adalet hizmetlerinde kadrolarına uygun görevlerde geçici olarak çalıştırılmasına müsaade edebilir. Müdür müdür müdür yani
-
@ahmtdmn Ben internette bekar 5400 , evli ve eşi çalışmayan 5700 diye okudum. Ama daha önce hiç 4000 diye duymamıştım onu ilk defa sizden duyuyorum.
-
@foucault Hocam örneğin Ankara'da da 5. bölge var Diyarbakır'da da o yüzden bölgeye göre maaş değişikliği olacağını sanmıyorum. Aksine bi alt bölgeye geçtiğinde kıdeminiz de yükselmiş olacağından 4-3-2 diye giderken maaşınız artar. Ysk'nın kendi sitesinde okumuştum geçen gün seçim zamanı kendi aldıkları kararla personele 600 TL vermişler.. Bu gibi durumların dışında ekstrasını bilmiyorum açıkçası
-
@idyah yani seçim müdürü adliye binasında hizmet bölümünde her iste çalıştırılabilir. Örneğin katiplik işinde. Doğru anladıysam tabi
-
@grundig Annem yaklaşık 30 yıllık memur bu rakamların biraz üzerinde alıyo hocam hiç sanmıyorum 5400 ama verirlerse almam demeyiz
-
Hocam facebookta kurumdan biri de ben hic bir secim mudurunun adliye isinde calistirildigini gormedim katipler oluyor genelde yazmisti. Gerci yerine yogunluguna personel sayisinda gore degisir. Adliyelerde veya hukumet konaklarinda calisiyor secim mudurleri. Ha kendine ait odasi olabilir mi bilmem. Gidilen yerin fiziki imkanlari ile alakali bir durum.
-
Bu arada sinav baslamadan once 5 6 hafta once falan kurum ici forev yukselmeye girenler facebookta isi kurumu baya kotulemislerdi. Pek anlam veremedim. Rakip elemek olabilir, cekememezlik olabilir ama sinav oncesi kurum disi hazirlananlara baya bi kotuleme yapmislardi. Sonra sesleri kesildi. Sanirim ayri kontenjan oldugunu bilmiyorlardi ya da baya bozuklar disardan direk mudur atanacak olmasina :..)
-
@hamidiye Kadrolarına uygun görevlerde çalıştırılır diyor ama bu müdürlük tam olarak neyin karşılığı onu bilmiyoruz hocam.. Katiplik mi yapar @foucault 'un dediği gibi hükümet konağında da çalışabilir teyzemin örneği belki 25 sene öncesidir İlçenin nüfusu da önemli tabi Ankara Keçiören Nüfusu 1milyon Artvin Şavşat 20 bin
-
@foucault O da olabilir ama şu ilandaki listeye bakınca hocam büyük çoğunluğunun da bu ilçeleri isteyeceğini sanmıyorum ki zaten şuan buralar boşalmış başka yere geçmişler yer açılmış bize.. İstediği kadar kötü olsun hiç bişey evde boş boş oturup geleceğinin belli olmadığı bi durumda, şu yaşta aileden harçlık almak kadar kötü olamaz..
-
@hamidiye hocam 298 sayılı kanun madde 29a bakarsanız "seçim müdürlükleri için öncelikle adliye ve hükümet konaklraında yeterli nitelikte yer ayırmakla Cumhuriyet Başsavcıları ile mülki amirler görevlidir" yazıyor.
bazı illerin adliye websitelerinde seçim müdürlükleri çıkıyor ama bazılarında henüz yok.
-
pardon 30.madde
-
@idyah ben de aynı yönetmeliği alabilir miyim size zahmet.
-
@idyah hocam valla bilmiyorum.İnşallah maaş yüksektir ama guy bile 4000 alıyor Ocak’ta maaşları 4500 olacak diyorlar . Annenizde bu pozisyona yakın bir pozisyonda mı çalışıyor .
-
@derya-senol hocam değişiklik iyidir ya ben bursadan baya sıkıldım
-
Liste varsa benide ekleyin arkadaşlar 90 doğrum var