YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Ben seçim müdürünün söylediğini söyledim. Eğitim proğram ve tarihini belirleyen ysk dır ve seçim müdürü buna hakim olmayabilir yanlış biliyorda olabilir. Bana söylenen bu.
-
@idyah dostum iki meseleyide merak etmediğim için sormadım fakat sorsamda maaş neysede diğerini bileceğine ihtimal vermiyorum 11 yıldır müdürmüş adam onun girdiği zamanla bu zaman arasında kanunlar bile değişmiştir
-
@meminerd Kurulun alacağı kararları bile biliyosa bunu da biliyodur diye düşündüm teşekkürler gene de
-
@hamidiye Siz de haklısınız hocam , bu konulara takılıp mülakata odaklanamayan ya da kötü etkilenen arkadaşların yapacağı en güzel şey zaten ders çalışmaktır buradaki maaşa takılmak değil. Evde işsiz oturan aday 3000 maaşla başlıyosun deseler yok ben başlamıyorum göreve o zaman mı dicek? Kadroya ilk kez alım oluyor 12 sene sonra, şuan kurumda çalışan müdür lise ya da önlisans mezunu ve en kötü 15 yıllık memur. Bu adamlarla bizim maaşımızın aynı olmayacağını da göz önünde bulundurursak burda yazılan tüm maaş söylentileri şuan gerçeği yansıtmıyo. 5800 bekleyip hayal kırıklığına uğramaktansa 4200lere kendini alıştırıp yüksek gelirse sevinmek daha mantıklı geliyo bana. Az önce Ankara Adliyesinde işim vardı orda bi yazı işleri müdürüne sordum burda seçim müdürü var mı diye yok Yüksek Seçim Kurulu'nda vardır, varsa da ben bilmiyorum adliye içinde dedi. Bununla ilgili de çalışacağımız ilçenin nüfusu vs belirleyici olacaktır demiştik zaten. Yoğunluk olmayan yerde büyük ihitimalle yatılır olmayan yerde de çalışırız amacımız zaten devlete faydalı olmak gerekirse hakim de çalıştırsın. Ben burda yaptığım hiç bi yorumda insanların kalbini kırma ya da onları soğutma mülakata çalışmalarını engelleme vs gibi kötü amaçlar gütmediğim için sorun yok hocam, sizi de kırdıysam siz de kusura bakmayın.
-
- ilçe seçim müdürünün amiri ilçede bir kişidir oda seçim kurulu başkanı ( en yaşlı hakim) ( kaymakam dahi amir değildir)
- aynen söyledikleri ifade şu: yeni başlayan bekar seçim müdürü 5500 civarı alır ( 2 müdüre soruldu )
- sınavda sapma yok kaç netin varsa puanın o
- son puanda bulunan herkes mulakata girer (kimse moral bozmasın 80 civarı umutlu olsun tahminim bu)
- eğitim süreci vb. seyleri suan kimse bilemez mulakattan sonra belli olur
- ayrıca bu ahkam kesenler meslek beğenmeyenler daha sille yememişler belliki bizim gibi mulakatlardan rlenip dursalar böyle konuşmazlar
daha bişey var mı? milletin moralini bozmaktan veya gözleri adamın koltugunda olanların laflarını tekrar etmekten başka ( guylar bile birbirinin ayağını kaydırmaya calışıyor yakın şahitim buna )
-
arkadaşlar memurlarnetten hesaplayınca 9/1 deki seçim müdürü yaklaşık 4100 civarı maaş alacağı hesaplanıyor.Fakat ayrıca yan gelirleri nasıldır bilemiyoruz.Seçim dönemi ek olarak güzel para aldığını biliyoruz.En basitinden seçim görevi alan memur bile iki gün için yaklaşık 200 lira alıyor.Ayrıca memurların 4. dereceye ve 1. dereceye düşünce maaş farkı olur.Onun dışında kademe-derece ve mezuniyet pek etki etmez maaşa ünvan aynı ise.
-
@idyah estağfrullah hocam yazım hic bir şekilde size karşı değildi. Asil kalbiniz krldıysa siz helal edin.
-
@kamikaze genellikle doğru sonuç vermiyor.
-
@evandro genellikle yakın sonuç veriyor
-
@kamikaze hocam makm tazminatı adalet tazminatı vs . ek paralar var ablam katipti 3500 alıyordu ohal komisyonuna geçti 4250 alıyor yskda böyle maaş farkı olan bir yer orada cıkan standart maaş
-
@sancar hocam işte onları bilmiyoruz.hak veriyorum net bilgim yok malesef
-
@kamikaze hukuk müşaviri için verdiği sonuç 3 yıllık kıdeme göre 3.900 ele geçen en az bin beş yüz lira daha fazla.
-
@evandro hocam buradan atanıp ilk maaşını söyleyecek arkadaşımız illa ki olacaktır diye ümit ediyorum
-
@kamikaze ben de
-
@kamikaze 2 müdüre sordum ablamın arkadaşlarına onlarda 5500 civarı söylediler sıkıntı ilkkez kurum içinden değilde dışından alım oldugundan kaynaklanıyor ama cokta spekülasyon var işte gerçi kaymakamlığa laf atan milletten ne beklersinki
-
Arkadaş 4000 üzeri olsun ve iş olsun da tek olsun ya. KPSS a grubu öğrencileri süreci iyi biliyor. Bence fikrime katılanlar olur
-
Her maaş artışı arabanın daha iyisine binmek demek. Bn ilk başta uygun arabaya da razıyım;)
-
Yahu yorumları okuyunca her mülakata kalanın işe alınacağı gibi bir durum ortaya çıkıyor, hele bi mülakata kalalım kalmadan maaş konusunda detaya girince bir garip oluyor ortam. Şahsen mülakata kalsam bile pek ümidim yok benim. Bunu kimsenin umudunu azaltmak için falan söylemiyorum, içimden geçen düşünce...
-
4000 mi 5000 mi tartışmalarını ibret alarak okudum. Yahu 4000 olsa kabul etmeyecek misiniz neyin kavgası bu? Bir mülakata kalalım, mülakatı kazanalım da ondan sonra maaş derdine düşelim derim ben
-
Bu sınava yükselme dışında açıktan kaç kişi başvurmuştur