@serkankaya direk seçim müdürüymüş hocam. Ayrıca seçim zamanı aşırı yoğun gece 12 1 e kadar çalışılan(seçimler oy verme gününden 60,90 gün önce başlıyor bildiğiniz gibi) sonrasında ise aşırı rahat gün içinde bir kaç evrak işi hariç bomboş kaldıkları tüm ilçe sandıklarından yerleştirmesinden güvenliğinden seçim sonuçlarının ulaştırılmasından kısacası herşeyden sorumlu olan, yapılan itirazları karara bağlayan altında katipler varsa nispeten daha rahat olabilen yoksa en basit şeye bile koşturulan fakat seçim haricinde felaket derecede rahat bir meslek. Bunun yanında ekim ayında eğitim olacakmış ve herkes direkt müdür olarak atanacakmış. Bu arada eskiden müdürler katiplerden atandığı için nasip olurda müdür olursak katiplerin bize uyuz olacağıda söyleniyor. Tüm bu bilgileri direk olarak ilçe seçim müdüründen öğrendim.
meminerd tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı
@khalkedon bazen bir konuyu bilmek için bir kaç konu hakkında fikrimizin olması gerekir misal maliye politikalarında borçlanma ve harcama politikalarını yapmak için devlet nasıl borçlanır nasıl harcar bilmek gerekir fakat çıkacak sorular politika sorularıdır. Şahsen derinlemesine yazmayan konulara yönelmiyorum fakat gerektiği ölçüde bilgim olması açısından kısa özetleri okuyorum.(gereken konuları)
-
@kalendermeşreb sağolun hocam. Birde arkadaşlar tarih konuları atatürk ilke ve inkılap yazıyor ya bu savaş, savaş sonrası politikalar milli mücadele iç politika dış politikalar yokda sadece ilkeler ve inklaplar mı var demek bu. Öyleyse tarihden 50,60 sayfa az çalışmak demek bu dolayısıyla fikirleriniz önem arz ediyor
-
@uruk-hai nasıl gözden kaçmış ya. Aynen öyleymiş
-
@aristotales ben de tam olarak öyle düşünüyorum yorumunuz için cok teşekkürler hocam
-
RE: KPSS A Grubu Nedir? Konuları Nelerdir? Nasıl Hazırlanılır?
@heisenbergww cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
https:/ /www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-sifir-ve-ucretsiz-iktisat-maliye-hukuk-muhasebe-kpss-683126259/detay
Arkadaslar kitaplarimi ucretsiz veriyorum. İlanda yazilidir hakikaten ihtiyac sahibi olan kimseler bana mesaj yoluyla ulasirsa yardimci olmak isterim. Bazi kitaplar ihtiyac sahibi arkadaslara verilmistir. Mesajla sorabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.
meminerd tarafından gönderilen son iletiler
-
https:/ /www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-kitap-dergi-film-toplu-satis-sifir-ve-ucretsiz-iktisat-maliye-hukuk-muhasebe-kpss-683126259/detay
Arkadaslar kitaplarimi ucretsiz veriyorum. İlanda yazilidir hakikaten ihtiyac sahibi olan kimseler bana mesaj yoluyla ulasirsa yardimci olmak isterim. Bazi kitaplar ihtiyac sahibi arkadaslara verilmistir. Mesajla sorabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
Arkadaslar kitaplarimi ucretsiz veriyorum. İlanda yazilidir hakikaten ihtiyac sahibi olan kimseler bana mesaj yoluyla ulasirsa yardimci olmak isterim. Bazi kitaplar ihtiyac sahibi arkadaslara verilmistir. Mesajla sorabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.
-
Arkadaslar ben kpss hazirlanmaktan vazgectim elimde alan ve gy gk olmak uzere cogu sifir ve guncel alanlarinin en kaliteli kitaplari var suan satiyorum ilgilenen olursa ozelden yazsin
-
RE: 2020 Kpss A-Kaynak Önerisi
Arkadaslar ben kpss hazirlanmaktan vazgectim elimde alan ve gy gk olmak uzere cogu sifir ve guncel alanlarinin en kaliteli kitaplari var suan satiyorum ilgilenen olursa ozelden yazsin
-
@olursaolur birde bu tarihin pusulasi kitabinin iki farkli yayinevi baskisi var biri dogru tercih biri alti sapka yayinlari ikiside aynimi yoksa hangisini aliyim
-
@olursaolur medeni icin en iyisi biraz disimizi sıkıp bu kitabi bitirmek galiba ..ticarette elimde ayse saricanin kitabi var ama 2017 eskidi artik yeni bitane aliyim diyodum soylrdiklerinize bakicam tarih icin o kitabi cok ovuyorlar 2018 baskisida yeterli olur heralde kanimca 2019 fiyati epey yuksek cografyada bayram meralin anlatimini cok begendim kitabinida herkes ovuyor sanirim onu alirim.
-
@heisenbergww merhabalar hocam bir sey daha sorayim a kadro hukuklar nasil bilginiz varmi medeni ve ticaret hukuku almayi dusunuyorum bende tan tahsin zapata var fakat 800 sayfa ciddi zaman kaybi kpss icin onerirmisiniz o kitabi. Birde tarih ve cografya icin ne dersiniz.
-
@heisenbergww cok tesekkur ederim tavsiyeleriniz icin
-
temsil yayınlarının, savaşın ders notları var icra hukuku ve ceza hukuku olarak onlar nasıl acaba bilen var mı yetermi kpss için
-
@heisenbergww peki öneriniz varmı bunlarla alakalı