@ozcanan sınav kanun hükmünce uygulandı nasıl hukuka aykırı diyebiliyorsun?yasayı okumanı tavsiye ediyorum. Bu işi kendi tekelinizde hangi hakla görebiliyorsunuz ki hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz? Unutmayın ki siz de hiçbir şey bilmeden o işe girdiniz pratiği eğitim veçalışarak öğrendiniz. Bu da demek ki ysk müdürü olacak arkadaşlar eğitim ve pratikle bu işin hakkını verecektir. Bu iş sadece katipler için olmalı düşüncesi tütün alkol piyasası denetleme kuruluna müfettiş olarak atanacak insanlarda tekelci olmak şartı aranması gibi bir şey! Unutmayın ki katip kadroları içinde ysk müdürlük kontenjanı oluşturdu.Bütün katip üyelere müdürlük verilip hukuk ve iibf mezunlarına katiplik sınavı açılsaydı eminim hiçbir tepki vermezdiniz,nedeni ise işin içeriği değil görevin sıfatı.Lütfen işinize bakın.
serkankaya tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Arkadaşlar biz aslan reyizle iletişim kurup konuştuk. Oraya yazmadan keşke kendisi ile konuşsaymışım fevri çıkışım için kendisinden özür diliyorum. Ne demek istediğini forumda ki paylaşımından yanlış anlamışım. Bu nedenle sizlerden de özür dilerim ‘yanlış anlamalardan’ forumda gerginlik oldu. Hakkınızı helal edin.
-
@politics06 hocam bekarlar için 5500 tl evliler içinse 5750 tl civarında.
-
@ahmtdmn hocam iyi günler. Kırşehirdeyim şu an ve orda ki personelden tanıdıklarım var aldığım bilgiler de onlardan.kimden öğrendiğim konusunda tatmin olunmuştur umarım. Herkes niye bu kadar atarlı anlamadım öğrendiğimi söyledim o kadar. ysk da katip üyeler 3-3.5 arası müdürler 5-5.7 arası denildi.kazanan olursa ilk ne pozisyonda olunur müdür yardımcılığı mı yapılır 2 yıl bir bilgiye sahip değiliz malum. Fakat müdür maaşı olarak bana söylenen bu.iş olarak çok rahatlar sadece il ya da ilçe seçim kurulu başkanı amirleri denildi sorumluluk ona olur denildi.itiraz edecek olan olursa Kırşehir adliyesi ysk başkanlığını arayıp oraya iletsinler şikayetlerini.
-
@dibace işe girmenin %1’i sınavı kazanmak geri kalanıda mülakat arkadaşlar. Bilmemezlikten,görmemezlikten gelemeyiz. daha kolaydır ysk demiyorum da kaymakamlıkta şu an neler oluyordur iyi bilirim. burası da ne mücadeleler verecek merakla bekliyorum. Son yıllarda ilk alım sonuçta! kanunda ysk başkanı atamayı yapar yazıyor ama...ömrümüz olursa göreceğiz.
-
@aslan-reyiz yıllarca ocaklarda koşuştururdum halende başkan olarak koşuşturmaktayım 2 üniversite bitirdim Devleti için kendini her türlü geliştiren canını ortaya koyan adamım ben. Bizim elenme sebebimizi neye bağlıyorsun sen.
Uygunsuz üslup nedeni ile düzenlenmiştir.
-
@sonofanatolia sayın ysk müdürü adayı hocalarım...sonofanatolia’nın bu mükemmel sosyolojik tespitinden sonra bir kez daha anlaşılmıştır ki yasama organının ysk müdürlüğü için çıkartmış olduğu,bütün kurumlarda yaptığı gibi kurum içine özgülenmeyen yeterli şartları taşıyan her üniversite mezununun yarışabildiği bağımsız sınavlarla personel alınması hakkındaki kanun çok yerinde bir karardır. Ümit ederim ki bu 5 yıl süreli kanun sürekli hale getirilir. Sonofanatolia;hakimler,savcılar,memurlar,öğretmenler,kamu görevlileri ve hatta doktorlar ve diğer meslek mensupları genelde kurslara gidip hazırlanarak daha sonra girmiş olduğu sınavı kazanarak göreve başlamaktadır.bütün bu süreçte gerekli masrafları aileleri ya da kendi emekleri ile sağladıkları kazançla sağlamaktadır. Sizin ve de türevlerinizin gündüz çalışıyor olması bizim hiç umrumuzda değil ve de bu durum size bir ayrıcalık kazandırmaz. Ayrıca bu sınavı kazanan ben de özel sektörde çalışıp para kazanmaktayım.eğitim hayatı boyunca ve de sınav süreçlerinde insanlar ailelerinden harçlıkta alır destekte.eğitimde çocuğunuz varsa hem çalışıp hem okumakta sanırım yoksa kendinizi inkar etmiş olursunuz.bu realite zorunuza gidiyorsa size özel bir durumdur toplumsal değil.diğer meslektaşınız gibi sizde işinize bakın.
-
Kardeşler yazacak çok şey varda,öyle bir zamanda değiliz. Hepimize geçmiş olsun.Yılmadan yolumuza artık!Nasip başka yerde demek ki!Üzücü hakikaten moralinizi de bozun ama yine de önünüze bakın!yedek olayını da beklemeyin zira o yedek biz değiliz.
-
@idyah hiç kurum personeli olamadım sürekli elendiğim için.
serkankaya tarafından gönderilen son iletiler
-
Kardeşler yazacak çok şey varda,öyle bir zamanda değiliz. Hepimize geçmiş olsun.Yılmadan yolumuza artık!Nasip başka yerde demek ki!Üzücü hakikaten moralinizi de bozun ama yine de önünüze bakın!yedek olayını da beklemeyin zira o yedek biz değiliz.
-
Bugünde kurul kararı ilanı var. Çok beklettiler arkadaş. Diğer sınavlara konsantre olamadım bir türlü.hakimlik sınavı boşa gitti resmen benim için.açıklayında yolumuza bakalım
-
80 ve 81 puanlı arkadaşlar ne oldu durumlar? Ysk mülakat tarihini açıkladı.
-
@sonofanatolia hocam sende bizlere yükleniyorsun gibi bir yazın vardı o nedenle cevap verdim. Kusura bakma. Fakat iş ve katip arkadaşların tepkilerine karşı tavrım gayet net olmuştur sanırım. Allah yardımcımız olsun, her şeyin hayırlısı.
-
@sonofanatolia sayın ysk müdürü adayı hocalarım...sonofanatolia’nın bu mükemmel sosyolojik tespitinden sonra bir kez daha anlaşılmıştır ki yasama organının ysk müdürlüğü için çıkartmış olduğu,bütün kurumlarda yaptığı gibi kurum içine özgülenmeyen yeterli şartları taşıyan her üniversite mezununun yarışabildiği bağımsız sınavlarla personel alınması hakkındaki kanun çok yerinde bir karardır. Ümit ederim ki bu 5 yıl süreli kanun sürekli hale getirilir. Sonofanatolia;hakimler,savcılar,memurlar,öğretmenler,kamu görevlileri ve hatta doktorlar ve diğer meslek mensupları genelde kurslara gidip hazırlanarak daha sonra girmiş olduğu sınavı kazanarak göreve başlamaktadır.bütün bu süreçte gerekli masrafları aileleri ya da kendi emekleri ile sağladıkları kazançla sağlamaktadır. Sizin ve de türevlerinizin gündüz çalışıyor olması bizim hiç umrumuzda değil ve de bu durum size bir ayrıcalık kazandırmaz. Ayrıca bu sınavı kazanan ben de özel sektörde çalışıp para kazanmaktayım.eğitim hayatı boyunca ve de sınav süreçlerinde insanlar ailelerinden harçlıkta alır destekte.eğitimde çocuğunuz varsa hem çalışıp hem okumakta sanırım yoksa kendinizi inkar etmiş olursunuz.bu realite zorunuza gidiyorsa size özel bir durumdur toplumsal değil.diğer meslektaşınız gibi sizde işinize bakın.
-
@ozcanan sınav kanun hükmünce uygulandı nasıl hukuka aykırı diyebiliyorsun?yasayı okumanı tavsiye ediyorum. Bu işi kendi tekelinizde hangi hakla görebiliyorsunuz ki hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz? Unutmayın ki siz de hiçbir şey bilmeden o işe girdiniz pratiği eğitim veçalışarak öğrendiniz. Bu da demek ki ysk müdürü olacak arkadaşlar eğitim ve pratikle bu işin hakkını verecektir. Bu iş sadece katipler için olmalı düşüncesi tütün alkol piyasası denetleme kuruluna müfettiş olarak atanacak insanlarda tekelci olmak şartı aranması gibi bir şey! Unutmayın ki katip kadroları içinde ysk müdürlük kontenjanı oluşturdu.Bütün katip üyelere müdürlük verilip hukuk ve iibf mezunlarına katiplik sınavı açılsaydı eminim hiçbir tepki vermezdiniz,nedeni ise işin içeriği değil görevin sıfatı.Lütfen işinize bakın.
-
@agor burda ki arkadaşlarla kaymakam ve müdür olalımda sonrasına bakarız hocam.