YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@mulki̇ umarım gelecek sınavlar için başarı dilekleri değildir hocam
-
@idyah hocam nacizane tavsiyem http://ercanyesersin.com.tr/adli-yargi-hakim-ve-savci-adayligi-sinavi-ve-puan-hesaplama-robotu/ şu siteye bakın gerçi hakimlik diyor ve 120 soru üzerinden hesaplama yapıyor ancak genel fikir oluşması açısından bakılabilir.
-
@mulki̇ :))) 81,7 çıkıyor ama söylediğiniz gibi soru sayısı da farklı dağılımlar da farklı hocam hakimlikle bu sınav arasında.. Ben saldım artık puan olayını bekleye bekleye 27si geldi nerdeyse
-
Her gecen gun ben kazanamamaya daha fazla yaklasiyorum hissiyat olarak. Yani mulakata kalsam da sonrasinda olmayacakmis hissi bekleyisle gecen gun sayisiyla dogru ortantili artiyor. O yuzden bekleyis kotu cidden ama yapacak bir sey yok. Arkadaslar ben yari yolda vurulursam beni birakin siz devam edin
-
@foucault Geç olsun daha iyi eksiklerimizi tamamlarız vakit olmamasından daha iyi
Moral bozmayın hayırlısı neyse o olsun emek verirsek olur inşallah.. -
@idyah hocam senin stres heyecan yapma hakkın yok mülakat kesin zaten bnm gibi arada değilsin en azından
-
@idyah kesinlikle bilmiyorlar
-
@mulki̇ o hiç belli olmaz hocam kaçla kapatacağını kimse bilmiyo hadi diyelim netim yetti aklıma gelenleri söylesem gülersiniz bana o yüzden ben de hala inanmıyorum kalacağıma orda o yazıyı görürüm mülakata hak kazandınız diye sonra derin bi oh çekerim
-
@mavkav, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@north-remembers bu cuma mı :)) haftaya da razıyım hocam osym nin bu sene sadece ales ilkbaharda böyle bir süpriz yaptığını gördüm planlanan dan 1 hafta önceydi sanırım.
Olsun 1 hafta önce de olursa mükemmel olur
-
@idyah, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@north-remembers ilk okuduğumda değerlendirilmiştir dediği için ben de acaba sonuçlar belli mi dedim ama okuduğunu anlamayan insanın yazdığı şeyin de ne anlama geleceğini düşünemeyeceğini düşündüğüm için ciddiye almadım Hesaplandığını sanmıyorum hocam ama umarım en kısa zamanda açıklanır da belirsizlik kalkar bi an önce..
Hocam şuan da bu yazdıklarınız aşırı mantıklı geldi kurumda gelen maillerin içeriğini anlamayan sürüyle insan var doğru. Değerlendirilmiştir derken yazdığımız yazıyı değerlendirmiştir bunlar o kadar değerlendirmişler ki en az 20 kere okuduğumuz kılavuzu tekrar bize göndermişler şaka gibi ama gerçek
-
@idyah ne güzel olur keşke hepimiz mülakata kalsak burada yazan arkadaşlarla birlikte sevincimizi paylaşmak ah ne güzel olur inşallah nasip olur
-
@north-remembers Rüyamda kazanamayıp itiraz ediyodum
50 tl yatır kontrol edelim dediler yatırdım. Ösym'ye gittim beni büyük bi odaya aldılar kitapçığımı bulup getirdiler kontrol ediyoruz soruları doğru sıkıntı olmaması lazım sonra adam diyo ki aaa sizin kitapçığın sayfası kopmuş o yüzden iptal edilmiş sınavınız diyor
İlanı okurken gözüme çarpmıştı o madde bilinçaltıma işlemiş artık ilanı bi kere daha okumicam baştan sonra abartısız 50 kere okudum satır atlamadan -
@idyah aman hocam sadece rüyası bile kötü
Ösym'yi bak 50 tl istiyor itirazda bile insanlık ölmüş. Ben bilmiyordum sayfa koparsa iptal yani sınavımız vay be iyi bilgiymiş aklımda dursun daha dikkatli silerim. Bazen sorularla boğuşurken matematikte özellikle kaptırabiliyordum kendimi -
@north-remembers Kitapçık sayfasında eksiklik olursa sınavı iptal edilir diye bi madde vardı demek ki hobi olarak kitapçık yırtıp eve götüren varsa
İnşallah burdan baya bi arkadaş kalcak mülakata ben de inanıyorum buna.. -
@north-remembers hocam aynı durumdayız sanırsam
-
@idyah inşallah
-
@mulki̇ galiba hocam ama belirsizlik çok kötü ya
-
@north-remembers zahmette rahmet vardır hem bu belirsizlik bizleri duaya sevkediyor o açıdan bakmak lazım
-
@mulki̇ haklısınız hocam dua etmek en iyisi
-
@idyah bende rüyamda 407. oluyordum hocam.