YSK seçim müdürü alımı 2018
-
gk gy 30-10
alan 54-6Bu tarih belasından nasıl kurtulcam 7 yanlış tarih sınavdan önce de korkuyodum sırf şunun yüzünden giremicem sanırım mülakata.....
-
bu maliye soruları bi bana mı çalışmadığım yerden geldi, kamu gelirleri bütçe vergi usul hukuku bakmıştım bi soruyu bile yapamadım maliyeden.
-
@kamikaze yani arkadaşlar yüz kere söylendi standart sapma olmayacağı her sorunun eşit bir puan değerinde olduğu ÖSYM yi arayıp özellikle soruldu inanmayanlar için
-
80 üstü rahat gelir.
-
@bynkeynes peki
-
@ismlcinn ya inşallah yaa
-
70-80 arası yığılma olur, denildiği gibi standart sapma olmazsa ki bencede yanlışların dikkate alınmadığı bir sınavda standart sapma olmaz, 80 üstü rahat bir şekilde sıralamaya girer.
-
@mavkav kesinlikle millet 85 le gelirmi diye gereksiz supheye kapılmasın
-
35d 5y gky
47d 13y alan -
33 doğru 7 yanlış
57 doğru. 3 yanlış -
81 doğru
-
Gk gy 35 5
Alan 56 4 -
Mülakata kalamıcam herhalde herkesin çok yüksek artık idariye çalışırız
-
@hukuksever sizin kaç hocam
-
@ese03 cevaplarımı tam hatırlamıyorum herhalde 72 falan
-
Sayıştay sınavında da idari hakimlik sınavında da yanlışlar doğruyu götürmüyor ama her ikisinde de standart sapma hesaplanıyor arkadaşlar. Puanlama diğer türlü nasıl yapılacak izah edebilir misiniz lütfen?
Şimdi Ösym'yi aradım sadece kılavuzdaki bilgiyi söyledi açan bayan ' yanlışlar dikkate alınmayacaktır dedi. Ben de peki 5 bin kişi 90 net yaparsa ne olacak 5 bin kişiyi mülakata mı çağırcaklar dedim tekrar kontrol ediyorum dedi gene aynı cevabı verdi. Peki gk gy ve alan netleri eşit mi puanlancak dedim buna da yanıt veremiyorum şuan öğle arası yaklaştığı için yetkili birime ulaşamam 1.30dan sonra arar mısınız dedi kapattım. -
Bi de buraya netleri yazinca noluyo anlamadım
-
Şunu düşünelim her soru 1 puan yazmıyor yönetmelikte de ilanda da yok bu söylenen her soru 1 puan hadi diyelim ki öyle ve herkes 65 nette kaldı ya da sadece 10 20 kişi 70 net yaptı ve kurumun şuan mart ayında yapacağı seçim için belli ki personele ihtiyacı var ve ilana çıktı. Napacak adamlar? 65de kaldınız kimseyi almıyoruz mu dicek? Yani bu sınav yapılmadan önce sizce bu düşünülmedi mi?
-
Gk gy 38-2 alan 44-16 toplam 82 doğru ama 83 de gelebilir 82 ile şansım var mı
-
76 doğru mülakata bırakır mıü