YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@gencbiraday Hocam senin yukardaki yazın ben söylemiştim olsa sesimi çıkartmam. Sana bu konuda ben yorum yapmıştım sen de bana cevap vermiştin. Birileri derken ima ettiğin kişi bensem cevap veririm. Takıntılı olan da sensin ki kaç gün önce sana itiraz eden insanlara bugün ''üfürdüğün'' bilgiler doğru çıkınca cevap verir gibi yazıyosun.
-
@gencbiraday Şimdi de olay buraya geldi yani olmayan şeyleri gördüğünü iddia eden kişi benim psikolojim hakkında yorum yapıyor Hocam sana defalarca burada yanıt verdim ama saniyelerime bile yazıkmış üzüldüm cidden. Senin bu seviyesiz üslubuna tek yanıtım nöroloji servisinden bi randevu al olurdu ama üzgünüm onlar da sana yardımcı olamaz sebebi de gayet açık Hadi iyi forumlar.
-
@idyah canım kardeşim ben sana laf sokmadım birşey demedim geldin üfürükçü yazdın bak ben hala Sakinim ama sen gerginsin , sert yaparsan sert konuşurum tabi ki yineliyorum ben sana laf sokmadım aklımda bile değilsin seninle böyle bir muhabbet yaptığımızı bile unuttum nasıl sana laf sokma amacım olsun ?
-
@north-remembers bende okudum ama hiç bişey anlamadım bu link olayından
-
Gençler sakin olun kaymakam adaylarının gözü değdi sayfamıza
-
@bynkeynes ben sakinim kimseye laf sokmam tarzım değildir kimseye de bana açıkça hakaret etmediği sürece üfürükçü demem
-
Link avı başladı an itibariyle kaymakamlık açıklanırsa ysk da açıklanır
-
@gencbiraday Hocam ismimi yazmamış olabilirsin ama seninle o gün o konuşmayı yapan bendim. Ve ben burada kimsenin yorumuna karışamam karışmadım da kendi fikrimi söyler geçerim. Ama o gün senin yaptığın şey yorum değildi klavuzda yazıyor dedin olmayan şeyi. Bugün de bilgi netleşince geldin ''ben ilk söylediğim de bana nerde yazıyor öyle birşey demişlerdi en başta her soru 1 puan demiştim ben '' diyosun ben de sana diyorum ki şuan gene aynı şekilde nereye yazıyor her soru 1 puan? @Aslan-Reyiz e gelen Cimer cevabı dışında hiç bi yerde bu yazmıyor anladın mı? Sen hala gelmişsin diyosun ki bak yazını yeniden oku nerede yazıyor demişlerdi bana diyosun evet nerde yazıyo dedik sen de gösteremedin ben görmüştüm dedin çekildin. Bugün de yazdığın yorum aynı kapıya çıkıyor gene soruyorum yazan klavuzu getir göster. Bugün ki yorumunda beni etiketlemedin ismim de geçmedi ama seninle o tartışmayı yapan tek kişi bendim benden başkasına verilmiş bi yanıtta olamaz demi bu açıdan düşününce? Senin kiminle muhabbeti yaptığın önemli değil kimle yaparsan yap o kişiyle ilgili yeniden bişey yazıyosan ben de sana yanıt veririm. Anlayana diye konuşursan ben gerilirim üzerine psikolojime laf edip seviyesizleşirsen gene sinirlenirim ve evet gerilirim. Herkes bişey üfürüyo yazdım madem üfürmedin sen de üstüne alınmasaydın o zaman herkesten bi farkın olsaydı. Yorum yapanlara sallıyolar demiyorum yorum yapıyolar der geçerim ama yine söylüyorum olmayan şeyi yazıyor gibi gösterene de sallıyo ya da üfürükçü derim oldu mu? Hiç bi tartışmam da da haksız çıktığımı görünce insanların psikolojisine ya da anlama yeteneğine de laf edip küçülmem. Neyse uzatmicam daha fazla o üslubundan sonra açıklamaya dahi gerek yoktu. Tekrar iyi forumlar.
-
allahdan tüm yazılar kayıt altında geçmişi okuyup netleştirsek?
-
@refik-soydam 69. sayfayı okuyabilirsiniz hocam. O gün konuşma kimin arasında geçmiş bakın sonra gelip bugün yapılan ilk yorumdan itibaren okuyabilirsiniz tepkimin sebebini de anlarsınız zaten
-
Bu gün açıklamır mı ne dersiniz ?
-
@idyah kişi (siz dahil) dedikleri kayıtlı zati hocam kimin ne dediği belli... bu konu da herkesin içi rahat olmalı, herkes ne olduğunun farkında.. uzatmaya gerek yok.. bazen konu çıkmaza gidiyor... kesmek gerekir ki milletin anladığı netlik, iletişim uzamasından bozulmaması lazım.. hedef dışına çıkıyor konu....saygılarımla...
-
Arkadaşlar açıklanmadı ama aynı şakayı tekrar yaparsam engellenebilirim.
-
@refik-soydam ben şahsı tanımam ona yönelik te bişey yazmadım kendisi bir anda daldı konuya üfürükçü diyerekten , biraz heyecanlı galiba sorun yok iletişim kurmayız olur biter
-
@pmprofx biz niye göremiyoruz açıklandı da
-
@gencbiraday kardeşim sana helal olsun forumdan çıkmadığını ispatladın anında tepki verdin demekki gerçekten açıklandığı zaman bize sen haber edeceksin :)) biraz ortamı neşelendirmek istedim
-
Açıklanırsa yazarım kardeşim ama bence 27 sinde açıklıcaklar inşallah erken açıklanır da herkesin kafası rahatlar
-
bugünde hayal oldu erken açıklancağını düşünüyordum, 13bin kişinin sonuçları 25 günde okunmasa gerek sorulara itiraz yok temiz bir sınav niye bekletirler ki?
-
Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama 175 kisiden kaçı müdür kaçı müdür yrd. olacak arkadaslar bilgisi olan var mı?
-
@mavkav koymuş oldukları kurallara uyma çabası yani prensip meselesi. 2 ve 3 gun önce açıklamaya aşina olduğumuz için ben pazartesi itibari ile heyecanlanmaya başlayabilirim.