YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@kaymakamadayi_00 anasayfaya attığında link açık olduğunu bilmiyordum öğrendim, eyvallah kardeş, sonuç kısmınada o dediğim aralığa girecekler değil mi?
-
@kaymakamadayi_00 az önce baktım sadece 41 anasayfaya çeviriyor. diğerleri üzgünüz diye çıkıyo
-
@kaymakamadayi_00 4 link açıksa sonuç geliyor desene
-
sadece 41 açık 42 43 44 te Ulaşmak istediğiniz sayfa sunucularımızda bulunamadı!. diyor. açık unutup kapattılar mı
-
@mavkav 42-43-44'te açık hocam
-
@mamacola ben de anasayfaya yönlendirmiyor.
-
@mavkav anladım hacım.
-
@mamacola inşallah nasip olur kardeş bu hitap.
-
@mavkav amin dostum cümlemize
-
Link takibini de öğrendim.Kork benden ösym.
-
@hassan şu link takibini bi ben mi bilmiyorum? Ogrenseydik iyiydi
-
Hadi be ösym ya
-
Birileri birşeyler yazsa da okusam diye forumdan çıkamıyorum
-
ysk kısmına da son saatlerde tahmin yazıyım:).... 78 79 belki en üst 80 doğrunun iş yapacağını düşünmekteyim...sorular oldukça kaliteli ve net idi(kalite kısmı iptale konu olamaz kısmını içeriyor) herhangi bir iptal beklemiyorum... herkese şimdiden başarılar dilerim, allah önce mülakata katılacak arkadaşlara sonra nihai liste kısmında da milletimize hayırlı kılar inşllah...
-
ben 75 ve üzerinine mülakata kalacagını düşünüyorum iddalıyımda bu konuda 70 alan herkes mülakata cagrılsa sonucta barajı gectiler hakları bana göre bu arada alan bilgisiyle genel kültür genel yetenegin puanlarının bir olması adil olmadıgını düşünüyorum
-
@tunc adillik bu mu gerçekten sizce enteresan bana göre adillik mülakatın hiç olmaması hadi oldu diyelim iki katının mülakata çağrılması içinde kendim olmasam bile öyle olmasını çok isterdim
-
@refik-soydam amin inşallah hocam uzatmalarda heyecan dorukta
-
ben baraj 70 oldugu için bu yorumu yaptım asıl adillik 175 kişi alacaklarsa ilk 175 kişinin içine girenin hakkıdır. ama malesef bizim ülkede bu yok
-
@tunc 175 kişi içinde sıkıntılı kişiler olabilir:)....
-
Bu gk gy'yi küçümseyen ekip bu sınavda gk gy'nin alandan daha zor olduğunun farkında mı acaba?