YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@refik-soydam eğer varsa onlar gvs ile elenir 175 sonrasına yedekten sıra verilir
liyakati sağlamak istesinler yeter ki, birçok yolu var -
@emoward elbette esneme kısmında sorunlar çözülür.. ama devlet değerlerine sahiplik ve onların korunması konusunda da kanaat oluşması lazım, önüne gelene müdürlük (sadece puan aldı diye) verilemez onu kast ettim.. sıkıntılı kişiler olabilir... yoksa daha da sıkıntılı kamu hizmetleri ile karşılaşırız..
-
@refik-soydam anladım hocam haklısınız ama keşke gayeleri bu olsa
-
kaldırılmıştır
-
@antoniogramsci Hocam bence bu söylediğiniz kişiden kişiye değişir..
Tarih sorularını iyi eğitim almış lise talebesine dahi sorsanız yapabilir ( ben yapamadım çünkü hayatım boyunca tarih dersine çalışmadım/sevemedim) ya da üniversitelerin herhangi bi fakültesinde herhangi bi bölümde okuyan öğrenci tarih- Türkçe sorularını çözebilir. İktisat ve Maliye için aynı şeyi söylemek mümkün mü sizce? Olaya bu yönüyle bakarak gk-gy kısmını küçümsemeden sapma olmasının daha adil olduğunu söyledim. Orada belli netin üzerine çıkan da hakkını alsa buna itiraz etmezdim.. -
@idyah Hocam ben de tam olarak söylediğinizi söylemek istedim aslında. Çalışan için hepsi yapılabilir sorular. Biraz kpss çalışmış kişi de anayasayı, maliyeyi yapardı bence. Kpss'de çıkan maliyeden ve iktisattan daha zor değil gibi geldi bana. İki bölümden eşit sayıda yanlış yapmış biri olarak söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Neyse, 24 saat kaldı zaten hayırlı olsun artık herkese.
-
@emoward keşke... ama türkiye burası harika amaçla başlanan yolda hiç akla gelmeyecek yollara sapılabiliyor
-
Nefesler tutuldu, gözler ösym den gelecek habere cevrildi...
-
@hassan ya arkadaşlar sağlık huzur versin rabbim.biz elimizden geleni yaptık.gonlunuzu ferah tutun.tatli heyecanlar bunlar.unutmayin biriktirilmis emeğin karşılığını rabbim zamanında nasip ediyor..umut bizim ekmeğimiz..
-
@kamucu25 hocam, maksat arkadaslar foruma girince okuyacak bir şeyler olsun.Herşeyi bir sınava bağlamak fitrata aykırı zaten.Sınavı kazanamayabilirsin ama kaybettiğinde değil vazgectiginde yenilirsin.Bu olmazsa başkası olur.
-
-
bugün benim görebildiğim açık 1 tane link var (15341) bu da üniversite ek yerleştirme sonuçları olabilir.
-
allah herkesin yüzünü güldürür inşallah kalp kırdıgım olduysa af etsin hep beraber mülakat sevincimizi paylaşırız inşallah
-
Allah hepimizin emeğinin karşılığını versin inşallah
-
Çoooook az kaldı heyecan dorukta. :))))
-
Amin arkadaşlar Rabbim yolumuzu açık etsin inşallah kalırız şu mülakata alımların sınırlandırılacağı bir döneme giriyoruz nasipse olsun
-
Bugün açıklanırsa bu sefer de ben bakmicam hadi bakalım !
-
@idyah :)) ösym ye trip mi atıyorsun hocam.
-
Saat 14'e pusu kurdum bekliyorum
-
@hassan Madem bu kadar beklettiler 27sine kadar ben de bakmicam hocam inşallah açıklamazlar açıklarlarsa eleştircem