YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@ir06 hocam sadece duyuru boşluğunun olup olmadığını tahmin edilebilir link boşluğu vardır lakin şu an da açıklayabilirler yarın da bilemeyiz.
-
Öldürmeyen ÖSYM süründürüyor..
-
@aslan-reyiz eyvallah aslan
-
Mavkav benim de 75 doğru var
-
@mamacola Allah inşallah nasip eder
-
@mavkav inşallah kardeşim
-
Eğer denk gelir de açıklandığını görürsem sonuca bakmadan önce foruma yazıcam.Hadi bakalım, sen mi büyüksün ben mi ösym..
-
Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.~İnşirah Suresi ﴾ 5,6 ﴿
-
@tunc 80 üstü diyen o kadar çok kişi var ki insan ister istemez acaba diyor 79 doğrum var benim de muhtemelen
-
79 iyi puan kardeşim çok rahat mülakata kalacaksın canını sıkma
-
@ir06 hocam bence 75 ve üzeri umutlu olsun bu puanlara kadar düşer diye umut ediyorum çünkü 875 kişi az bi sayı değil
-
İnşallah dediğiniz gibi olur arkadaslar
-
@ir06 hocam ben adalet bakanlığında gys sınavinavina girdiğimde 76 falan yapmıştım 83.95 puan gelmişti bence bu sınavlara katsayı uygulaması olur bizim sınavı meb yapmıştı
-
Yarına kaldı bu iş gibi arkadaşlar
-
83 doğruyla korkuyla bekliyorum , kimse sınırda mı değil mi bilmiyor allah herkese kolaylık sabır versin hakkımızda hayırlısı
-
ben daha önce icra müdürlüğü sınavını 3 kez kazandım 2011 beri dışardan alım yapmıyor sagolsunlar feto yüzünden mülakatlarda hep gittik elendik ozamanda alanda 50 soru 80 puan genel kültür genel yetenek 50 soru 20 puandı ama sınav puanı belliydi alan 1,60 puandı bu sınavda kötü olan en baştan her sorunun eşit oldugunu yazzalar acıklamada bu bekleyiş daha iyi olurdu gecen bir arkadaşa cimerden gelen yazıya istinaden her soru eşit puan diyoruz ösym böyle birbilgi paylaşmadı neden acaba cimerden her gelen dogrumu onuda bilmiyorum ösym bu belirsizliği koyduysa burda bişeyler dönecegine eminim herkes için hayırlı olur inşallah
-
@gencbiraday hocam siz 83 dogruyla rahat olun siz sıralamaya girersiniz inşallah benim gibi 76 77 dogruyla bekleyenler tedirgindirler bence
-
@sgkgeliyorum ben yeni mezunum, çok da bilmiyorum aslında ne nasıl oluyor
-
@tunc hocam aslinda iste tam da bu yuzden ben de mulakat konusunda biraz acikcasi umutsuzum. Mulakata kalsam bile sanirim oradan donecegim gibi olacagindan yavastan mental olarak hazirliyorum kendimi..
-
@sgkgeliyorum inanın herkes tedirgin. Yüksek yapanlar bile kaydırma yaptık mi diye huzursuzlar. Ama bu en kolay bekleyiş bence. Çünkü sınav sonuç tarihini biliyoruz en azından. Mülakat tarihi ve sonucunu beklemek çok daha zor olacak. Şimdiden bütün süreçler için kolaylıklar diliyorum.