YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Bence en yüksek doğru yapanın puanına göre diger lerin puanı oluşacaktır
-
mülakat sınav 1. hariç herkes elenebilir buna şahit oldum sınavda ilk ona giren 7 8 kişi elendi son sıra puan alanlar icra müdürü olmuştu biride benim arkadaşim son sırdan müdür oldu maleseff torpilsiz dönmüyor bu işlerr
-
@tunc o yuzden saldim hocam zaten. Ben uyumaya devam edeyim bari
-
@foucault iyi bari uyuyabiliyosun ben dün gece sabaha kadar dondüm durdum kabus gibiydi
-
Cimerden gelen cevaplarda tam bi kesinlik yok ösym yaptığı bütün sinav sonuçlarında puanlar hep kusuratli bence bursa da katsayı olacak
-
@sgkgeliyorum biride ben
-
@kümük sizin kaç hocam
-
@sgkgeliyorum 76 ya da 77 gelecek 3 soruyuda yanlis diye saydim
-
bemim alan 58 net negel kültür genel yetenek 20 net 4 tanede iki şık arsında kaldım yüzde 95 dogru işaretledim diye hatırlıyorum ama yok saydım onları süpriz olur inşallah 78 sayıyorum ben
-
Ey yüce rabbim, sen ki yeri göğü yaratan, ol dediginde olduransın.Kadir ismi şerifinin hürmetine lütfen ösym sonuçları açıklasın. Amin..
-
arkadaşlar 2 rekat hacet namazı kılın ve allaha dua edin geri cevrilmeyecektir allahtan isteyin ol de olduran yarabbim bu kullarının yüzünü güldür yarabbim
-
allahım şaadet ettim şu hususlar sebebiyle senden talep eiyorum sen kendisinden başka ilah olmayan birsin samedsin hiçbirşeye ihtiyacın yok herkes ve herşey sana muhtac dogormadın dogmadın ve bir eşin benzerin yoktur su vasıflar üzerine senden istiyorumm hadisi şeriftir geri cevrilmeyecegi söylenmektedir abdest alıp 2 rekat namaz kıldıktan sonra bu duayı edin inşşalh alah geri cevirmeyecektir
-
Abiler inş. 90la kapatir diye kilmayin sakin bak kesin kabul oluyormus.
-
@foucault :.)
-
kesinlik yok hadisi şerifte peyganber efendimizin bir insanın bu şekilde dua ettiğine şahit olmuş ve allahım bu kulunun duasını kabul olması için dua etmiştir ve kabul olmuştur dogruluk payı ınsanların inancına göre degişir ben inanıyorumm sende inanıyorsundur
-
bende kesin olarak 82 doğru yaptım hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar herşey nasip nasipten öte yol yok . bu sınavada çok net 90 üstüne çıkardıma ama maliyenin hepsi yanlıştı ve ilginç olan ise çok zor olan kpss maliyesinde 36 netim vardı geldim burda ysk sınavında 0 çektim ben her zaman allahın bir hesab vardır buna inandım hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar tekrar
-
@tunc "
Eğer desen: "Birçok defa dua ediyoruz, kabul olmuyor. Halbuki âyet umumîdir, her duaya cevab var ifade ediyor."
Elcevab: Cevab vermek ayrıdır, kabul etmek ayrıdır. Her dua için cevab vermek var; fakat kabul etmek, hem ayn-ı matlubu vermek Cenab-ı Hakk'ın hikmetine tâbi'dir. Meselâ: Hasta bir çocuk çağırır: "Yâ Hekim! Bana bak." Hekim: "Lebbeyk" der.. "Ne istersin?" cevab verir. Çocuk: "Şu ilâcı ver bana" der. Hekim ise; ya aynen istediğini verir, yahut onun maslahatına binaen ondan daha iyisini verir, yahut hastalığına zarar olduğunu bilir, hiç vermez. İşte Cenab-ı Hak, Hakîm-i Mutlak hazır, nâzır olduğu için, abdin duasına cevab verir. Vahşet ve kimsesizlik dehşetini, huzuruyla ve cevabıyla ünsiyete çevirir. Fakat insanın hevaperestane ve heveskârane tahakkümüyle değil, belki hikmet-i Rabbaniyenin iktizasıyla ya matlubunu veya daha evlâsını verir veya hiç vermez."
Sözlerburadaki manayı anlamak lazım şayet hayırlısa senin için yaptığın dua gerçek olur
-
Siz dua edin rabbim hayırlısını verir gerisini Allah'a bırakın
-
@pmprofx nasip hocam benim alandan da coğu ysk seçim kanunu hariç hukuktan çıktı kpss hukuktan 34 doğrum vardı, sanırım her sınavın farklı hikayesi oluyo ve güvendiğin hiç bir alana güvenmeyeceksiniz , hakkımızda hayırlısı.
-
@mavkav aynen öyle hocam en iyi olduğun derste bakıyorsun seni satıyor sınavda hakkımızda hayırlısı olsun . Artık açıklansada önümüze baksak diyorum çünkü bürokratik hantallık aşırı derece almış başını gitmiş kurum ilanı gelceck sınavına gireceksin açıklanacak sonra mülakat bide onun açıklanması derken şu iki yıllık puanlarımız yanacak ben ondan korkuyorum evlilik planlarım var resmen biz plan yapmayalım diye herşey üstümüze üstümüze geliyor :))