YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Komik olmayın sıralama olmadan ösym ne zaman açıklamış
-
@ftmc-66 anlamadığım bölümü uymayanların sınava alınması söz konusu olamaz, osym başvuru alırken buna dikkat etmedi mi ? bunu otomatikmen sağlıyorlar.
-
Arkadaslar biri su facebook grubuna ddos falan atsin ne bilim hacker linkciler siz anlarsiniz bu islerden valla ne duyum varsa ordan cikiyor xD
-
@foucault insallah hocam ben zaten pek umutlu degilim kendim icin ama oyle olursa bir belirsizlik olur hicbirimizin icine sinmez .. umarim liste aciklanir
-
@mavkav yalan bilgi ya kesinlikle bölümü uymayanların başvuruları kabul edilmedi hocam.
-
@foucault ösym den duyum aldım ve bunu da paylaşabilen YÜREKli ülkede yok...ama yürekli gibi HAVA basan maşallah ihraç etsek dolar 1 tl altına iner:D
-
@mavkav bende oyle dusunuyorum hocam zaten basvuru yapamazsiniz diye uyari geliyor .. ben liste aciklanmayacak demis arkadas aradim vs yazmis o sebeple sizinle paylasip gorusunuzu almak istedim
-
Geçmiş yıllardaki sınavlar için ÖSYM veritabanında hepimizin diploma örnekleri mevcut, kodlarımız belli zira başvuru belgesinde otomatik olarak çıktı.bunun ayrımını yapmak ÖSYM için çok zor olmasa gerek. İlk kez bir başvuru yapan için de uyarı verip" önce diploma/mezuniyet bilgilerinizi yüklemelisiniz" gibi bir uyarı vermiştir diye tahmin ediyorum. Sıralama verilecektir ancak son puanda yer alan belki yüzlerce aday 875. olacaktır.inceleme sonrası ayıklanacak kesim de zaten bu puanın içerisinde olacağından puanı düşürmeyecektir.
-
@ftmc-66 hocam inanmayın böyle şeylere, sıralama da olmalı puan da. kritere uygun olmayan ösym nin hiç bir sınavına ne başvurur ne de tercih yapabilir.
-
ösym ve diğer tüm kamu kurum ve kuruluşları yöksis üzerinden çalışır... veriler mernis ve yöksis ten teyitli gelir siz yanlışlık varsa değişim isteme hakkı elde edersiniz sadece.... ösym teknolojisinin T sinden haberi olmayanlar konuşursa bu olur.... incelesen allah bilir kim çıkar altından:)
-
-
ÖSYM : Olum ortalığı karıştırmayın yarın açıklıcaz işte :))
-
Ya ben şu uzun yazıyı okuyunca gülmekten napcağımı şaşırdım burada baktılar herkes manipülasyona hazır hemen birileri biyerlerinden birşey uydurarak bizim üzerimizden eğlenmek istiyor ve bunu başarıyor helal olsun yarın şu sınav bi açıklansada kurtulsak diyorum bende yetti gari
-
Ösym bu aşkın katili sensin..
-
@ir06 link i bile acamadım:D hata verdi yaw..
-
@ir06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
https://m.facebook.com/groups/407505356354495?view=permalink&id=527520727686290&ref=bookmarks
Asılsız haber diye şikayet ettim facebooka siz de öyle yapın süzme salak ya bi de yorumlara kapamış gönderiyi
-
@north-remembers böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar , görünce bi şok oldum
-
@north-remembers kaldırılmış ya da gruptan engellenmiş olabilirim. Haber neymiş?
-
@onuktekin böyle yazmış hocam
Az önce ysk ve ösym ile görüştüm. Ösym puanları açıklayacağını ancak sıralamayı büyük ihtimalle açıklamayacaklarını söyledi. Yine de bekleyin dedi fakat açıklanmayacak sıralama dedi. Ysk'yi aradım ve anlattım durumu onlarda onayladı. Dediler ki; mülakata gireceklerin listesini sınav komisyonu değerlendirecek ve yayınlayacak. AMA önce bir inceleme olacak aday başvuru kriterini sağlıyor mu diye örneğin tıp fakültesinden de başvuru olmuş olabilir ve ösym herhangi bir engel koymadı biliyorsunuz. Kısaca önce kriter incelenecek bölüm uygun mu değil mi diye ardından mülakata kalanların listesi yayınlanacak. Ben 2 şey çıkardım bu durumdan: İlki ösym neden bölümü uymayanlarında başvurusunu kabul etti ve başvuru parası artı geliş gidiş masrafı oldu (illa ki bölümü uymayan bir kişi bile olmuştur). İkincisi hiçbir zaman sıralamamızı bilmeyeceğiz. Kadın memurun dediği (isterseniz arayın sorun) sadece mülakata kalabilmeyi başaranların listesi yayınlanacak. Kimseyi germek içine kurt düşürmek istemiyorum ama demezler mi adama ya 70 veya daha düşük (baraja rağmen) alan kişi puanı ve kriteri sağlamadığı halde mülakat listesine girmişse. Kendinden çok emin konuşan (bu sınav için) bir bok etmez bir sınıf arkadaşım vardı. Aklıma direkt o ve onun gibilerin yapacağı usülsüzlükler geldi. Allah kerimdir. SİZİ TÜRKİYE DEVLETİNİN ADİL, TARAFSIZ, HAKKANİYETLİ, OBJEKTİF, DÜRÜST, GÜVENİLİR, ŞEFFAF KURUM VE KURULUŞLARI VE ONLARIN ADALETLİMİ ADALETLİ YÖNETİCİLERİ ADINA SELAMLIYORUM...
-
@north-remembers Tıp bitirsem niye buna başvurayım arkadaş, senin vereceğin örneği seveyim...