YSK seçim müdürü alımı 2018
-
Böyle saçmalık olabilir mi ?
Zaten tıp fakültesi veya branş dışı bi aday bu sorularda ilk 875 e girebilir mi ? -
tıp işsiz kalmayacak tek meslektir
-
@hassan zekası yetmemiş hocam bir demez mi isterseniz arayın sorun ösym ye
-
@politics06 hocam kendisi saçma zaten böylelerini hiç görmemek lazım maksat ortam gerilsin onların amacı
-
Arkadaslar itiraf ediyorum TIP mezunu olum buna basvuran benim..
Baktim kardiyoloji tutmuyor ben de ona en yakin secim mudurlugune kasayim dedim.
Ameliyatli yerime vurmayin.
-
Gerçekten sonuç açıklanma süreci yaklaştıkça troller artıyor, bi beklentisi olanlarımız daha da geriliyor, inşallah baraj çok düşük olur ve buradaki birçok arkadaş mülakata kalır
-
burda tek suclu ösym su sınavı acıklasa bu kadar sallama haber ortalıkta dönmeyecekti allahtan yarın acıklayacakta kurtulacagız inşallah
-
@foucault beyi alalim sahneden hocam ben sizi sosyolog sanıyordum..
-
@tunc ne güzel.. 1. gün sallama haber çıkartın açıklamadı ösym olsun o zaman da mı suçlu:).. yapmayın hocam... kılavuzda ne olacağı belli olan şeyleri de tartışır oldunuz.. güldürmeyin kendinize lütfen....siz özelinizde yazmıyorum.. kılavuzda açık yazan şeyi tartışıyor millet... kafasına göre çağıracak diyenler var yaw...:) şaka gibi...
-
@refik-soydam Çıkmaz ama bi de haber doğru çıkıyormuş, o zaman gör sen şenliği
-
kendime özel kabul etmiyorum refik yazıyı yazan zaten ben degilim bir an önce yarın olsada kurtulsak bu sallamalardan
-
Şok şok şok Urdu Dili ve Edebiyatı mezunu adayın Seçim Müdürü olma yolundaki çabaları ülkeyi adeta ikiye böldü
-
@hassan nerde hocam.. adam tıp mıp diyor yaw... ösym kendi sınav sorumlusuna dahi kılavuzda ney yazıyor...YÖKSİS üzerinden ekrana yansıtılan bilgileri değiştiremezsin ne aradı isem yöksis den uyumlusu olur.. bu uyumda yanlışlık varsa mezun olduğu okula gitsin diyor...:) bu kadar katı iken bu dediklerine forumca kahkaha atıyor olmamız lazımdı:D
-
@idyah haber spikeri tadında
-
herkes bişeyler yazıyor ne yapacagımızı şaşırdık artık
-
@idyah hocam Urdu değil Ordudur o
-
@tunc e sunun surasinda sabaha ne kaldi hocam napalim daha konusulcak sey bunlar kaldi iste
-
Arkadaşlar Ysk sınavın detayına dair hiç bi bilgiye sahip değil daha önce aradığımı söylemiştim ne sorarsanız biz de sizin kadar biliyoruz diyolar trollere inanmayın
Ben sınava başvuru yaparken çok iyi hatırlıyorum mezun olduğum 2 üniversite ve hala okumakta olduğum 3. üniversitenin dönem ortalamasına kadar detaylı Mernisten çekilmiş bilgileri vardı sistem kabul etmez etse de bu durumlar için anlatılan şeyler geçerli olmaz
Valla yarım saat içim geçmiş forum gene yangın yeri -
"Cumburbaskanin aciklamasindan sonra alim iptal olabilir arkadaslar" diyen de var fb gurubunda yukardaki troll aciklamayi yapan da.
Gununuz rutin, sıkıcı geciyorsa cringe yasamaliyim diyorsaniz fb grununda bi 10dk takilin kendinize geleceksiniz
-
@hassan Ordu olsa yerinde duramazsın hocam bu konuda da medyada değişik bilgiler var inanmayın