YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@pmprofx hocam kambersiz dugun olur mu sen bir de onlarin arasina asklerlik koy. Oh mis. Tam cildirmalik ortam
-
@pmprofx osym şartlarında buzamanda böyle uzun sürmemesi gerekirken yine de 25 güne razıyım da hocam mülakat kısmının ucu açık , marttan beri bekliyorlar memurluğa giren arkadaşlar, bir çok kurum da benzer. inşallah planlarınıza uygun hayırlı iş ve eş nasip olur.
-
CİMER den bana gelen cevaptan benim anladığım ösym 1 soru 1 puan diye bir şey dememiş.100 tam puan üzerinden hesaplanacak net puanı diyor.Yani ösym en yüksek 98 varsa 100/98=1.02 diyor her soru eşit derken ve gkgy alan ayrımı yapmıyor açıklamaya göre ve sapma yok Bu katsayıyı doğrumuzla çarpıp netimizi buluyoruz.O halde 1 doğru 1 puan olayı diye bir şey yok .En yüksek yapana göre bu katsayı değişir.
Eğer böyle olmayacaksa her doğru 1 puan derdi o halde 85 doğru yapan 85 alır.Ösym hangi sınavda düz hesap yapmış ki bence durum böyle değil puanlar küsüratlı gelecek ve açıkladığım şekilde hesaplanacak bence.
-
bencede haklısın inşalllah 98 yapan yoktur 92 93 lere razıyım
-
Yarına kaldı artık sonuçlar muhtemelen arkadaşlar
-
gecen 00.00 sonra acıklmasınlarda yarın gündüz acıklasınlar
-
@tunc tahminim 14.00 var mı arttıran azaltan
-
bence ögleden önce ysk ögleden sonra kaymakamlık
-
-Ösym'ye son çağrıdır;
Ekrana bakmaktan şaşı oldum, açıkla artik kurban olduğum.. -
@hassan hocam inşallah yarın bu saatler de bunları dedirtmezler bugünü geçtim.
-
saat 17.00 acaba gelirmi
-
@tunc gelmedi..
-
kalık yarına bu gece bitmez
-
Arkadaşın biri sıralamanın açıklanmayacağını yazmış, çok acıtmasalar bari..
-
Önemli!!
Az önce ysk ve ösym ile görüştüm. Ösym puanları açıklayacağını ancak sıralamayı büyük ihtimalle açıklamayacaklarını söyledi. Yine de bekleyin dedi fakat açıklanmayacak sıralama dedi. Ysk'yi aradım ve anlattım durumu onlarda onayladı. Dediler ki; mülakata gireceklerin listesini sınav komisyonu değerlendirecek ve yayınlayacak. AMA önce bir inceleme olacak aday başvuru kriterini sağlıyor mu diye örneğin tıp fakültesinden de başvuru olmuş olabilir ve ösym herhangi bir engel koymadı biliyorsunuz. Kısaca önce kriter incelenecek bölüm uygun mu değil mi diye ardından mülakata kalanların listesi yayınlanacak. Ben 2 şey çıkardım bu durumdan: İlki ösym neden bölümü uymayanlarında başvurusunu kabul etti ve başvuru parası artı geliş gidiş masrafı oldu (illa ki bölümü uymayan bir kişi bile olmuştur). İkincisi hiçbir zaman sıralamamızı bilmeyeceğiz. Kadın memurun dediği (isterseniz arayın sorun) sadece mülakata kalabilmeyi başaranların listesi yayınlanacak. Kimseyi germek içine kurt düşürmek istemiyorum ama demezler mi adama ya 70 veya daha düşük (baraja rağmen) alan kişi puanı ve kriteri sağlamadığı halde mülakat listesine girmişse. Kendinden çok emin konuşan (bu sınav için) bir bok etmez bir sınıf arkadaşım vardı. Aklıma direkt o ve onun gibilerin yapacağı usülsüzlükler geldi. Allah kerimdir. SİZİ TÜRKİYE DEVLETİNİN ADİL, TARAFSIZ, HAKKANİYETLİ, OBJEKTİF, DÜRÜST, GÜVENİLİR, ŞEFFAF KURUM VE KURULUŞLARI VE ONLARIN ADALETLİMİ ADALETLİ YÖNETİCİLERİ ADINA SELAMLIYORUM...
Demis bir arkadas face de arkadaslar -
@hassan hocam bana 1 tane siralama yazmayan osym sinavi soylesinler !? Hangi sinavda siralama yazmamis simdiye kadar.
-
@foucault hocam bence de yazılmalı.Ben de yukardaki yazıyı okudum.Sınavı açıklama süresiyle söylenti sayısı doğru orantılı onu farkettim..
-
@ftmc-66 hocam zannetmiyorum. O zaman sinavi bizim salonda ben yapsaydim size. Daha kolay olurdu. Ne diye kurum OSYM yi gorevlendirmis o zaman. Ben siralama olmayan bir osym sinavi hatirlamiyorum. Umarim da yanilmiyorumdur.
-
@foucault merak etmeyin sıralmaa olacaktır hocam... sıkan sıkana.. atış talimatı ediyor arkadaşlar:d..(kaymakamlık için olmayabilir ama)
-
@refik-soydam hocam kaymakamlik bu sene istisna uzerine istisna yasiyor zaten o yuzden bir istisna olabilir evet ama geri kalani icin cok sacma yani osym sinav yapacak orda siralama yazmayacak.
Valla osym kamuoyuna duyum verme uzerine bir yonetmelik falan mi yayinladi her gun bir duyum veriyor masallah.
Welcome to internet.