Ben bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Eleme sınavında 2-3 bin sıralama yapan arkadaşlar sizin hakkınız yenmedi siz sınavı kazanacak kadar emek vermediniz.
İptal haberi duyulduktan sonra foruma gelip oh iyi oldu zaten iptal edilmesi gereken bir sınavdı demek fırsatçılıktır. Yazılıya kalan adam da biliyor bu sınavın adaletsiz olduğunu ama 50 doğru yapıp insanların acısının üstüne burda ahkam kesmeyiniz lütfen.
Amacım kimseyi küçük görmek değil. Siz de yeteri kadar emek verirseniz şirinleri görürsünüz bu iş böyledir.
Emoward tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
RE: 2018 Kpss Sonuçları
Gkgy'nin önemi aşağıdadır;
Alan:125 net
Gkgh:53 net
P48:89,98
Sıralama:304 -
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
Hukuk 36,25
İktisat 26,5
Maliye 32,75
Muhasebe 30,75Son 1 aylık deneme ortalamamın biraz üzeri geldi. Evet standarda göre kolay bir sınavdı ama +100 netin her zaman iş yapacağını düşünüyorum. Derece yapma adına psikolojik sınır 110-115 netti bana göre. Yığılmanın da 100-110 net arasında olacağını düşünüyorum. Burada yüksek netleri görmemiz normaldir. Sadece bu işi ciddiye alıp peşine düşenler forumlarda dolaşıp araştırmasını yapıyor. Onların da yüksek yapması normal. Burası şampiyonlar ligi
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@fc-real-gdp ben fulledim ama alfabetik sıraya göre yerleştirirlerse sıralamam kötü olur diye korkuyorum
-
RE: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
+70 yapan adam şu an 2. turda olduğunu anlayacak kapasitede olmalı
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Benim de 47-22. Forum üzerinden kaçta kapatacağına yönelik değerlendirmeler yapılmış ama burayı baz almak yanlış bence. Önceki sınava da girdim ve o süreci de yaşadım o zaman da 70le kapatacak diyenler vardı. Bu sınav öncekine göre daha zor. Sorular daha zor olmasa bile süre sıkıntısı daha şiddetliydi bu sınavda. Bence bu sınav 63-67 arası kapatacak ve 65in üstüne çıkmasını büyük sürpriz olarak görürüm. Alan ağırlıklı 62 doğrunun dahi umudu var. Önceki sınavda 71 doğrum vardı ve 10 dakika kala sınavım bitmişti. Araya hiç boşluk girmedi ve bu sınava kadar da çalışmayı sürdürdüm. Ona rağmen bu sınavda 69 doğrum var ve 3 soruyu yetiştiremedim. Tabi ki kesin değil yanılabilirim ama 65 ve üstü olanlar yazılıya çalışmaya başlasın sonuçların açıklanmasını beklemek hata olur
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
@sinavparambitti 875.den bahsediyoruz hocam. 875. 85 doğru yaparsa birinci 110 doğru falan yapar
Emoward tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
@herkesesu özkaynak sorusunda zorlayıcı tek hesap sermaye düzeltmesi olumsuz farklarıydı onun da düzenleyici hesap olduğu çok açık. Hangi grupta yer aldığını bilmesen bile sadece toplama çıkarma işlemi ile 35te 25 puan alıyorsun o sorudan
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Muhasebe soruları bir önceki yazılı sınavda yapılabilir cinstendi, bu sınavda ise kolaydı
-
RE: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Sınavı Soru ve Cevapları
Benim de 47-22. Forum üzerinden kaçta kapatacağına yönelik değerlendirmeler yapılmış ama burayı baz almak yanlış bence. Önceki sınava da girdim ve o süreci de yaşadım o zaman da 70le kapatacak diyenler vardı. Bu sınav öncekine göre daha zor. Sorular daha zor olmasa bile süre sıkıntısı daha şiddetliydi bu sınavda. Bence bu sınav 63-67 arası kapatacak ve 65in üstüne çıkmasını büyük sürpriz olarak görürüm. Alan ağırlıklı 62 doğrunun dahi umudu var. Önceki sınavda 71 doğrum vardı ve 10 dakika kala sınavım bitmişti. Araya hiç boşluk girmedi ve bu sınava kadar da çalışmayı sürdürdüm. Ona rağmen bu sınavda 69 doğrum var ve 3 soruyu yetiştiremedim. Tabi ki kesin değil yanılabilirim ama 65 ve üstü olanlar yazılıya çalışmaya başlasın sonuçların açıklanmasını beklemek hata olur
-
RE: 2018 İl Göç Uzman Yardımcılığı Sınavı
@fernando-reges evet hocam üniversite duyurdu zaten bunu
-
73 doğru yaptım ve iptal edilen 2 soru sonrasında da 73 doğrum vardı. 1,02 ile çarpınca 74.49 yapıyor ve bu şekilde mülakat listesine eklenmişim. Eğer iptal edilen 2. soruyu ilk etapta üniversitenin kabul ettiği şekilde işaretlediyseniz soru iptal edildikten sonra doğru sayınız(puanınız) düşer. Özetle sınav 98 soru üzerinden 73 doğru ile kapattı
-
@newworldorder ilk sonuca göre 73,74'tü iptal edilen sorudan sonra 74,49 olmuş
-
İptal edilen soruyla beraber listeye girmişim diğer 3 kişi burada mı