YSK seçim müdürü alımı 2018
-
27'si doğru ama puan konusunda kaç geçiyo içinden
-
Vay anam vay neler dönmüş serhat ya....
https://www.change.org/p/ysk-teşkilat-yasa-tasarısında-dışarıdan-müdür-ataması-iptal-edilsin
Çok bozulmuslar arkadaşlar :.)
"(....) hayatinda oy bile kullanmamis..." yaziyor bu kisima iyi guldum. Sanki yapilan is rocket science...Eminim 1 aylik egitimle sikintisiz halledilecek is..neyse.
-
Kaçla kapatır muamması Bir yana matematik sizce nasıldı? Bence zorladı, öyle basit işlemle yapılmıyordu. Ha diyince yapılacak cinsten değildi. Türkçe'de de çeldirici sorular vardı. Tarihte hakeza öyle.
-
@foucault Allah bunların cezasını versin. Türkiye ne çektiyse bu Kadrolaşmış dinozorlardan çekti. Bertaraf edildiği günleri de görürüz inşaallah.
-
@foucault bizim gibi yıllarını kitaplara adamışlar mı acaba çok merak ediyorum kaçı idare hukuku anayasa hukuku biliyor ? Matematik ve Türkçeye hakim ? İki kelimeyi bir araya getiremeyen bu zihniyet her zaman direnecek ama artık zaman bizim gibi genç kafası parlak nitelikli gençlerin zamanı
-
@foucault ya çok komikler cidden inşallah kurum dışından atamanın yolu açılır bütün kurumlara kendilerini bir gram geliştirirler belki
-
@patakute matematik 3-4 sorusu zorun bir tık altıydı , Türkçe de aynı şekilde , tarih ise orta zorluktaydı bence
-
Arkadaş herkes olaya kendi açısından bakıyor. Biz dışardan girdik sınava içerde çalışanlar sizin hakkınız değil diyor. Biz dışarıdakiler dışarıdan olsun diyoruz. Bn şu kanaatteyim devlet bi hak tanıyorsa bundan biz dışarıdakiler vazgeçmeyiz. Hak tanımamış olsa zaten giremeyecektik ve bu konuları hiç tartışmayacaktık. Bu bize verilmiş bir hak kullanmasını da biliriz. Dadaş bunu dedi
-
Ayrıca sen iyi kötü devletin ekmeğini yiyorsun. Ya biz işsizler ne yapalım en son kafayı yiyecez. Azıcık dışarıdakileri de düşünün arkadaş
-
Sebeplerinde ne yazmislar diye bakiyorum cogu aynen soyle " adalet adalet adalet" yazmis. 3 sefer adalet diyince istedigimiz kanunu iptal edebiliyormusuz arkadaslar.
Ben acikcasi disardan alim sinav puan ortalamasinin gorevde yuksekselmedekilerin yaptigindan daha yukarda oldugunu dusunuyorum. Ayrica bunun mulakatta da boyle olacagini dusunuyorum. Secim mevzuatina daha cok hakim olabiliriz hatta. Kalifiye eleman falan geciniz efendim. Isin ustasi hakkini veren bilgili kisileri tenzih ederim.
Ayrica olur da atanirsak gorevde yukselmeye girmis kazanamamis zabit katibi personel cikarsa isimiz var. Bilenmisler resmen.
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Sebeplerinde ne yazmislar diye bakiyorum cogu aynen soyle " adalet adalet adalet" yazmis. 3 sefer adalet diyince istedigimiz kanunu iptal edebiliyormusuz arkadaslar.
Ben acikcasi disardan alim sinav puan ortalamasinin gorevde yuksekselmedekilerin yaptigindan daha yukarda oldugunu dusunuyorum. Ayrica bunun mulakatta da boyle olacagini dusunuyorum. Secim mevzuatina daha cok hakim olabiliriz hatta. Kalifiye eleman falan geciniz efendim. Isin ustasi hakkini veren bilgili kisileri tenzih ederim.
Ayrica olur da atanirsak gorevde yukselmeye girmis kazanamamis zabit katibi personel cikarsa isimiz var. Bilenmisler resmen.
Suikast yapacaklar neredeyse -
Bu nasıl bir tepki arkadaş ya iptal edilsin demek ne demek. Yüzbinlerce işsiz insan için okyanus da damlayı fazla gören zihniyeti kınıyorum.
-
Babanın ekmek teknesi sanki.
Çalış gir kazan. Çıkmış hak arıyor. -
Türkiye'deki bu kurumları kendi babasının çiftliği sanan insanlardan bıktık artık
-
@foucault amcalar çıldırıyor teyzeler bu ne diyor
-
ülkenin bugün bu durumda olmasının sebebi bu işte bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı
düzenlemiştir
-
Forumda 30 yaş ve üstü kaç emektar vardır sizce
-
sorunu en önce kendilerinde aramalılar. kurum nitelikli personel arıyor demek ki dışarıdan alım yapıyor.
-
Üslubumuza dikkat edelim lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim anlayan anlamıştır umarım!!!
-
Kurumlarda vatandaşın suratına lanet kusanlar, aynı şekilde dışarıdan alım istemiyorlar. Hak eden alsın bu işi inşallah.