YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@foucault keşke hepimizi aynı sınava ve sıralamaya tabi tutsalardı, işte asıl o zaman onlara nasıl oy kullanılacağını gösterirdik.Biz inatla her kuruma gireceğiz ve bu zihniyeti yıkacağız.hak, hak edenindir.
-
@kamikaze Aynı sınava girdik zaten biz de baraj 70 onlarda 60
-
@ir06 kadro ve sıralama içindi hocam
-
@kamikaze, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@ir06 kadro ve sıralama içindi hocam
O zaman çok güzel olurdu
-
saat 10 yoksun 11 12 13 yok ...
-
@mavkav yok hocam ben de nöbetteyim bir hareketlilik yok belki öğlen 2 civarı olabilir sandıkları terk etmeyelim
-
@north-remembers :)))
-
Ben beklemeyin derim. Sonuçlar erken açıklansa bile en fazla 3 gün önce olur. Şahsi fikrimdir.
-
Ama inşallah yanılırım ve bugün aciklanir. Bu saatten sonra bir gün bile kâr bizim için.
-
Bu hafta açıklanmaz kpss gibi olcak gibi geliyor son haftası herhangi bir gün diyorum
-
@idyah hocam ne oldu bizim müdür bizi umursamadı mı ?
-
Heyecan yaptım üst üste bildirimleri görünce açıklandı zannettim.
-
@north-remembers hocam 14e odaklanalım.. enerji yollayalım.
-
bir de ptt gibi sadece puanları açıklayıp kazanan kazanamayan ilan etmiyormuş yıkarlar YSKyı heralde ama ösym olduğu için direk "mülakata hak hazandınız ya da başarısız" yazar.
-
@foucault, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
bir de ptt gibi sadece puanları açıklayıp kazanan kazanamayan ilan etmiyormuş yıkarlar YSKyı heralde ama ösym olduğu için direk "mülakata hak hazandınız ya da başarısız" yazar.
Muhtemelen öyle olsa bile sıralama yazar ordan anlarız diye düşünüyorum
-
@mavkav tamam bütün enerjimi evrene yolluyorum canım ösym cici ösym hadi bir güzellik yapıver de 14 de açıkla sonuçları
-
@foucault yok hocam malesef ekledim ona da tepki vermemiş henüz demek ki aktif kullanmıyor hesabını
-
Şu anda en büyük heyecanı sınırda kalanlar yaşıyor 80 üstü sakın bizi teselli etmesin
-
@mulki̇ 79 doğrum var tahminen tam sınırdaymışım gibi hissediyorum
-
@ir06 79 olur diye düşünüyorum