YSK seçim müdürü alımı 2018
-
hizmetli girip seçim müdürü olan var. biz niye lise, üniversite okuyup üstüne sınavlarda mastır yapıyoruz ki.
-
@north-remembers, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
Üslubumuza dikkat edelim lütfen forumun seviyesini düşürmeyelim anlayan anlamıştır umarım!!!
Anlamadık kime dediniz
-
@foucault arkadasim müdür olacak olan sensin benim, kim kimden cekecek acaba
-
@ir06 buğracan isimli arkadaş sonra iletisi düzeltilmiş fark ettim
-
@north-remembers orada bir karışıklik oldu da kendi üzerime alındım galiba o yüzden merak ettim ben de
-
@ir06 yok hocam size demedim asla bi karışıklık oldu
-
@north-remembers bende üzerine alınanlardanım
-
@mulki̇ keşke en başta isim verseymişim kusuruma bakmayın dostlar o seviyede değilsiniz ki hiçbiriniz burada az çok muhabbetimiz oldu hata yaptıysam affola.
-
@north-remembers estağfirullah hocam takılıyoruz öyle
-
vay be dışardan girenler bu ülkenin vatandaşı değil mi ...birde utanmadan hayatında hiç oy kullanmamış diye kendince aşağıladıģını zannettiği fakat afedersiniz zekasının %99 unu tuvalette kullanan bu zatın (kimse artık) imza kampanyasına destek verenlerde aynı zeka seviyesindedir.önce seçim müdürü olmak istiyorsa bu ülkede oy verme yaşını ögrensin ve üniversite mezunlarının da bunu sağladığını öğrensin(son seçim itibariyle) ve bu zekadaki insanlara da değer vermeyin sayın arkadaşlar...
-
ne zamandan beri yasa koyucu iradenin yasaları memurlar tarafından iptal edilir oldu? ayrıca yasa çıkalı kaç ay oldu neredesiniz? başınıza müdür gelme arefesinde mi anlayabildiniz?... bu işlerin patronu da müdürü de tbmm dir.. devlettir.. dışardan atanan da içerden atanan da devletin takdir ettiği makama saygıyı ve kabulu göstermelidir... yasa çıkmadan ya da çıkma esnasında lobi etmek vs anlaşılır lakin yasa uygulanıyor ....şimdi ateşi almışlar gibi sahaya çıkmanın tek karşılığı var onu da müdür başınıza geldiğinde yiyorsa ona sorarsınız?
-
@refik-soydam hocam çok açık şekilde ysk'nın kendi kanununda mevcut. 5 yılda bir kurum içi alımın 3 katını geçmeyecek şekilde dışarıdan sınavla alım yapılabilir denilmekte. Bunların mevzuat bilgisi de kıt iptal kampanyası başlatmak ne demek ya komedi...
-
@epikür ben de saygi duymuyorum duyamıyorum 'bizim kurum' diyeni bile duydum . Ben bu göreve başlayamasam bile dışardan atanacak arkadaşlar için yine de mutlu olurum, layıkıyla görevi yapacaklarına da eminim
-
@north-remembers kim takar onları orası ayrı ama mühim olan zihniyetin ne olduğu inşallah bu ülkede böyle şeyler artık olmaz
-
@ir06 İnşallah umut ediyorum hocam zihniyet mesele değişmesi lazım
-
@north-remembers memur olduklarını da unuttular galiba:) özel mülklerine tecavüz var da önleme için kampanya açıyorlar sanki.. imzalar tespit edilip memurların toplu eylemleri yasağının ihlalinden güzel disiplin cezası verilmeli bunlara.. önce kanunların uygulanmasını öğrenirler...
-
@refik-soydam ah keşke ne güzel olurdu bi akılları başlarına gelirdi. Saçma sapan çılgınlıklar yapmadan önce insan bir düşünür ne yapıyoruz biz yahu diye ama düşünememişler ki bu hale gelmişler. Dediğiniz gibi aslında tespit edilmeliler.
-
Arkadaşlar bahsedilen kampanya 2017 senesinde başlatılmış üzerinden 10 ay geçmiş ve 500 kişi bile katılmamış tabi kampanyaya imza vermeyip de kurum içerisinde elbette bu şekilde düşünenler var mıdır vardır..
Kampanyanın altına ya da facede yapılan seviyesiz yorumlara da aldırış etmeyin türlü türlü zihniyetten insan var. Ben kurum çalışanlarının içinde dışardan ''müdür'' alımına karşı çıkanları bi şekilde anlamaya çalışıyorum 12 yıl onlar beklemiş evet hakettikleri kadroları belki alamamışlar mağdur olmuşlar bu konuda onlara hak veriyorum çünkü ilerde bizlerde herhangi bi kurum çalışanı olsak ve 12 yıl gibi uzunca bir süre kurumda yükselme imkanı verilmese adeta paslandığımızı hissederiz. Beni yanlış anlamayın dışardan alım da elbette olmalı ve oluyo da şuan zaten istedikleri olmamış ki sınava girebildik en azından.Ama şuna da emin olun bu zihniyet sadece herhangi bi kurumda çalışan devlet memurlarında yok, aksine içimizdeki bazı iibf mezunu öğrencilerde de var. Cb açıklama yapıyor emekliliğe göre alım yapılacak diye ordan bazı densizler çıkıp ''emekliliği geleni postalayın o zaman'' tarzında konuşarak yıllarını bu devletin kademelerinde görev yaparak geçirmiş, altına gelen bir sürü yeni personele eğitim vermiş onları yetiştirmiş bir çok üstada da terbiyesizlik yaptıklarını unutuyolar.
Diyeceğim o ki bu kurum personeli hak arayışında bulunurken nasıl aşağılayacı sözler kullanıp kendince eleştiri yaptığını sanıp aslında kendini küçültüyorsa, aynı densizliği yapan bir çok iibfli ya da ne mezunu ise farketmez memur adayı arkadaşlar da var.. Önemli olan her zaman öncelikle düzgün bir zihniyete sahip olmak ve tabiki de adalet duygusunu zihinlere zerh etmektir.
Bunun aksi düşüncede olan kurum çalışanı varsa öncelikle ''yiyosa'' 20 yaşındaki vekilin karşısına çıkıp dünkü çocuk sen ülke mi yönetebileceksin? desin ya da 24 yaşındaki kaymakam olan genç arkadaşlarımızın karşısına çıkıp oy bile kullanamayan vs gibi eleştiriler yapsın da görelim..
Aynı şekilde belirttiğim zihniyetteki memur adayı arkadaşlar da kendisini mülakata alan 50 yaşındaki üstadlara veya kurumda eğitim alacağı emekliliği gelmiş üstadlara bu seviyesiz üslubu yüzüne söyleyebiliyorsa söylesin..Son olarak ben inanmıyorumki o kurumda da tüm insanlar aynı zihniyette olsun. Umarım kazanıp göreve başlayan tüm arkadaşlarımız iyi çalışma arkadaşlarıyla devletine hizmette bulunur ve bir gün kendileri de bu bozuk zihniyetin bi parçası olmadan en iyi şekilde görevlerini layıkıyla yaparlar. İyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar.
-
sanki kurum içi sınav açılmasa belki anlarız ama böyle dışardaki insanları üniversite bitirmiş hadi bunu geçtim emek vermis insanlara kurumlara girmesin diyerek ve de cahil muamelesi gösterek hareket etmesi tek kelimeyle adiliktir başka bir açıklaması olamaz...konuyla tam alakalı değil ama mesala ben cb olma yaşının ve 100000 imza sartını da doğru bulmuyorum en azında esnetilmeli bunlar...hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız her kuruma her yere görevin gerektirdiği özel sartlar haricinde yarışma usulüyle girme olanağı herkese sağlanmalı eğer bunlar sağlanır ve liyakat usulü uygulanırsa bu ülke o zaman refaha ulaşır..
-
Benim hak veriyorum dediğim kısım sadece 2017 senesinde TBMM'ye verilen kanun teklifiyle ilgili olan kısımdır. Yoksa ne devlet ne de kademeleri kimsenin tekelinde değildir olamaz da. Bu kampanya başlatıldığı sırada teklifte neler yazıyordu hangi kısımları değiştirildi ve Şubat ayındaki yayımlanan yönetmelik son halini aldı bilmiyorum incelemedim. Kurum çalışanları da kendi içlerinde zaten yükseltme sınavının uzun süredir yapılmıyo oluşundan dolayı ve bu durumun tekrar ettirilerek kendilerine kurumda yükselme hakkı verilmeyeceği düşüncesi ile sadece dışardan alımın önünü açılması yolunda atılan bir adım olduğunu düşündülerse diye hak verdim. Onun dışında şuan bizlere sunulan imkan onlara da sunuldu hatta içerden yükselme sınavına girmek istemezlerse eğer 35yaş ve gerekli diğer şartları da taşıyan kurum personeli ilgili alanı işaretleyerek bizimle aynı (175 kişilik) kadroya da müracat edebildi yanlış hatırlamıyorsam. Ha bu noktadan sonra hala aynı söylemlere devam edenler açısından görüşlerimi açık açık yazdım. Bir de son olarak şuranın altını çizeyim olayları bütün halinde değerlendirirken bi yerleri kaçırmayalım; kimse kimse memur olmasın demiyor, bana yükselme hakkı verilmiyo da dışardan üstüme neden amir getiriliyor? Şeklinde düşünüyorum ben tepkilerin sebebini. Bu benim iyi niyetli yorumumdur aksi zihniyette kurum personeli varsa atandığınız zaman size söyleyebileceği tek söz olur o da ''MÜDÜRÜM'' olur