YSK seçim müdürü alımı 2018
-
@idyah hocam kötü haber aldınız da birşey oldu sandım. Neyse ki yaşıyorsunuz hala
-
@hassan hoparlörde hocam 2. sigarayı yaktım bekliyorum
Eskiden yapı kredi delirtirdi şimdi ösym başladı -
@idyah madem hep sasirtiyolar son dakka hediyesi olarak sapmada olsun bari
-
Lütfen beklediğimiz haber olsun ya facede ciddi ciddi bana yazdılar ösym sıralama açıklamayacak diye
-
Şuan tam 20 dk oldu hayatımda hiç bu kadar telefonda bekletilmedim Ösym kendi rekorunu kırdı yemin ederim..
-
@idyah telefonun başında çaresiz bekliyorsunuz hocam teşekkürler
-
Bu sınava girmedim kaymakamlık sınavına girdim bizim başlık ölü balık gibi Allah muhabbetinizi arttırsın
-
@fenecus hos geldin hocam
-
@fenecus hocam sizin başlıkta da az troll saldırıları olmadı değil avukatbey vardı farklı farklı nick name almıştı
-
@fenecus hocam arap atı gibi son gün açıldık..
-
@foucault hoş bulduk dostlar hayırlı sonuçlar almamız dileğiyle herşey gönlümüzce olsun
-
@idyah başarılı başarısız yazacak mı bari onu sorabilir misiniz , çok teşekkürler bu arada
-
@idyah hocam bütün forum tek yürek senden gelecek hayırlı haberleri bekliyoruz..
-
@north-remembers aynen dostum ağır saplantılı bir arkadaştı bence o buraları boş bırakmaz
-
Arkadaşlar tabi ki de kazanıp kazanmadığımız yani mülakata hak kazandınız ve ya kazanamadınız yazısı yazar
-
Arkadaşlar Ysk kendi sitesinde resmi duyuru yapmış ordan okuyun dedi.
Biz yarın sadece PUANLARINIZI sistemden duyurucaz. Mülakata kalma durumunuz ya da net durumunuzla ilgili herhangi bir bilgi paylaşımı Ösym tarafından yapılmayacaktır dedi. Hocam peki ne zaman açıklarsınız gece bekleyelim mi dedim yarın gün içersinde sisteme yükleme tamamlanmış olacak ama saat hakkında net bilgi veremicem gün içini bekleyin dedi. Ben henüz Ysk sitesine bakmadım size yazdım öncelikle Ösym de görüştüğüm kişinin adı Betül'dü troll bilgi demeyin diye detay verdim konuşma sürem toplam 22 dk. Ysk sitesine bakıyoruz hemen -
@idyah hocam eski sinav duyurusu var ysk sitesinde.
-
@fenecus hoş geldiniz çay kahve? Kaymakamlıkla YSK başlığı komşu olduk siz bizim sayfaya bakıyorsunuz biz size
-
@foucault gazi üniversitesi
-
@foucault Ya eğer o bayanın bana söylediği duyuru dediği şey şuysa lütfen üzerime toprak atın.
Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adayların; ad ve soyadları, sınav yeri, sınav saati, sınava
gelirken getirilmesi gereken evrak ve belgeler, sözlü sınav tarihinden en az beş gün önce YSK
kurumsal internet sayfasından ilan edilmek suretiyle duyurulacaktır. Ayrıca adaylara yazılı
bildirimde bulunulmayacaktır.