YSK seçim müdürü alımı 2018
-
saglık olsun yapacak bişey yok artık seneye tum umutlar dicem seneye sınav acarmı oda mechul
-
81 alan 889-707=182 kişi girecek mülakata ve.80 doğru 1089-889=200 kişi listeyi bekleyecek kurum içi vs ayrıldıktan sonra 80 doğrunun da girme şansı var mülakata.
-
@benz hocam yapmayın allah aşkına. Camur atayım izi kalsın mantığıyla hareket etmeyin. İnsanlar kendini yıpratıyor yüksek almak için.
-
@aslan-reyiz hocam 81 alanlar 889-1089 arasında
-
cevap kagıdımızı nasıl görebiliriz 2 soruma bakacamda bilen varsa bilgi versin itirazmı etmem gerekiyor
-
@tunc yakın zamanda açıklanır diye tahmin ediyorum hocam
-
tşkler kardeşim
-
@benz hocam bir kapıyı kapatan inşallah daha iyi bir kapı açar, hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@tunc hocam olur inşallah daha netleşen bir sonuç yok..
-
@politics06, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz hocam 81 alanlar 889-1089 arasında
81-82 arası 707 ile 889 arasında bunlar kesin mülakata kalacak benim bildiğim .80 -81 889-1089 arasında görünüyor .Bunlarda ayrım yapıldıktan sonra girme şansı olan aralık.
-
ölmemıssek yiyecek ekmegimiz vardır diye düşünüyorm yoksa niye yaşıyalım
-
@aslan-reyiz hocam inşallah sizinki doğrudur ne olur öyle olsun.Size çok dua ederiz.Benimde 81 puan
-
sınav kolay olduğu için yüksek kapattı, kaymakamlık zordu düşük kapattı bu kadar basit. öküz altında buzağı aramanın kimseye bir faydası olmaz. sorularının verildiği filan bırakalım bunları.
-
Bir mucize olmazsa-kurum içi yarıya yakın aday 81 ve üzeri almadıysa-81de kapattı diyebiliriz. Yaklaşık 1000 kişi mülakata kaldı. 80 ve altına geçmiş olsun, yaştan kaybetmeyecek olanlar çalışmayı bırakmayın bir sınav daha olacaktır.
-
@ertuğrulbey, içinde söyledi: YSK seçim müdürü alımı 2018
@aslan-reyiz hocam inşallah sizinki doğrudur ne olur öyle olsun.Size çok dua ederiz.Benimde 81 puan
Dostum 81 zaten 889. olan aday yani 875 ten sonraki aynı puanda olanlar bunlar kalacak bence .80 de kalacak mı ysk yı bekleyeceğiz.
-
@hassan sanane beni kendimle başbaşa bırak hakkıyla puan alana bir sözüm yok zaten onları tebrik ediyorum
-
@mavkav Allah razı olsun kardeşim sana da mülakatta başarılar hakettin kardeşim
-
@aslan-reyiz yok hocam öyle değil;82 alanlar 707-888
81 alanlar 889-1089 arasında -
@politics06 benim puanım 80 sıralama 1089
-
@aslan-reyiz aslan reyiz bu doğru mu 889. Olan 82 puanlı arkadaslr